biliyorum canım ben gamzeye kızmadım başta ama sonrasında uslubuyle kırdı beni çocuğu değilim bana çatıyo madem çatıyo özürdilesin söylerisin ben kaçkere suçum yokken özürdiledim o birkere bile özürdilemişmi lütfen ben seni anlıyorum balım boşver kapatalım benim çıkamm lazım eşim yemeğe bekliyo kendine iyi bak meleğim hayırlı akşamlar
Kızlar olmuş bitmiş hala konuşuyoruz büyütmeye değmez kızlar boşverin ya
bende çıkıyorum canım. görüşürüz iyi akşamlar
meggilim topiğimizin yardımsever üyesi olsaydı böyle olmazdı hiç bişey
yok gülüm büyütmüyoruz zaten ben lafını bile etmedim farkındaysan kapatalım gitsin kuzucum
agzını burnunu kırdıgım iki saattir elif diyomda ne diye bişi yazmıyo len
Evet kapatalım nolur, bu topic örnek topictir hanımlar toparlanın lütfen
hee gülüm söyle balım yazdığım için görmedim sayfalar atlamış aşkım söle bidenem guzuuumm
evet haklısın gülüm huzurunuzu bozmak itmedim hepinizden özürdilerim ben sadece kırgınlığımı dile getirdim kuzucum
evet haklısın gülüm huzurunuzu bozmak itmedim hepinizden özürdilerim ben sadece kırgınlığımı dile getirdim kuzucum
evet canım kahve tarafları genişledi ve damarlar üstten başlayıp alta uca iniyo yeşil yeşil hamilelikmi heççç sanmıyom benim elim kulağımda kesin adet olucam meleğimmmmmmhımmm.en son emmişlerini sormustum yesil damarlar cıktı diyodun ya nerde kahvedemi benimde varda. yoksam biz gebemiyiz
bu ayda birbirimizi kandırak böle
Hayır elifciğim huzurumuz bozulmadı sadece sizin adınıza üzüldük o kadar.Küslük yok sorun da yok konu kapandı
slm kızlar naslsnz ben bu ara boyle keyfme göre taklıorm gezıom edıorm ii de geldi artık şuna çok çok inanıormm ki hayırlı zamanda gelck bu bebiş umudum daha da fazlalştı hatta ama odaklnmadan gelck bnm bebiş bunu da fazlasıyla anladm bu arada spor da süper gdıo klolar daaama arada girip hamiş topgne mutlaka bakıcam sizn hatırınızı sorucam tam kopmadm ama seyrek greym de bu bebiş aklmda yokken geliversn diee hepnizi çoook sevyrmmmm kendinize çook ii bakınnn tabii ki şimdlk ben ara ara ugrarm yne
slm kızlar naslsnz ben bu ara boyle keyfme göre taklıorm gezıom edıorm ii de geldi artık şuna çok çok inanıormm ki hayırlı zamanda gelck bu bebiş umudum daha da fazlalştı hatta ama odaklnmadan gelck bnm bebiş bunu da fazlasıyla anladm bu arada spor da süper gdıo klolar daaama arada girip hamiş topgne mutlaka bakıcam sizn hatırınızı sorucam tam kopmadm ama seyrek greym de bu bebiş aklmda yokken geliversn diee hepnizi çoook sevyrmmmm kendinize çook ii bakınnn tabii ki şimdlk ben ara ara ugrarm yne
melisam ben çıkıyorum balım yemek yiyoruz valla oturup kalkıyorum eşim bakıp duruyo güzelim kendine iyi bak görüşürüz emi hayırlı akşamlar fıstığım kızlar çıkıyorum ben hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun canlarım
cnmmm azrammmm btanem ozluorm sizi aslnda ama bu kış çok yıprandm düşün düşün baharla brlkte spora gezme alşverş falan o kadar ii geldi ki ben arada gelcm sizden hberler alcm hatırınızı sorcamm ve bi kaç ay içinde de inşş hamiş hberimi vercm size inanıormm bunaa ama odaklnmadan hayatın keyfini çıkarırken aa bi bakmşm ki gelnmiş bebişaslm cnmm iyidir cnmm saolasin
hosgeldin tatlim
sana bu iyi geliyorsa en dogrusunu yapiyorsun tatlim
her zaman yanindayiz istediginde bu topik sana acik ara ara ugrayip nasil oldugunu yaz yeterli cnmm
insallah bomba gibi haberle dönersin
sporuna da devam o da vücuduna ve psikolojine kesinlikle cok iyi gelecektir..
cnm kendini çok ii dnle ben 8 ay boynca burdaydm ama zaman gectkce anladm ki yok odagımı degştrmem lazm başka hedefler koydm kendme klo verme gibi onu yapmaya çalşıorm ii de gdıo çok şükür topkten çıkmasan ble mutlaka ne sevıosan onu yap kafan mutlaka bşeylerle daglsn cnmm bak gör o zaman cabuk gelck bebişlermzzzo olayı bende düşünüyorum hep. burda kaldıkca hep tabi dogal olarak bebek muhabbeti oluyo. ben kendi adıma konusuyum bebekde olmayınca hergün bu tarz bi sohbet insanı daha cok strese dsokuyo. hergün diyorum kke üyelik iptali yapıyım giremeyim. ama sonra söle düşünüyorum tamam o dediklerim oluyo bende ama bi yandanda bu konuyla ilgili bilgimiz oluyo. ben hayıtı ovulasyonu falaı filanı burdan ögrendim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?