Hayatinda gordugun en guzel pipiyi gordun yani hemen getir ortaya yiyelimmmm
kimmiş o küs olanlar bilemedim şimdi :26:
ayyy sorma valla pek bi güzel olmuştu birazda acı yapmıştım missssssss
çok güzel oldu diye 1 hafta sonra tekrar yaptım ama bu defa o lezzeti bulamadım malesef :44:
iyi olmanıza sevindim canımmm eeeeeee ne geliyomuş zillimi pipilimi
amin canım inşallahbak ağlanıyodun kızımın bişeyi yok diye
neyse kuzum şaka bi yana kuzun huzurla uyusun inşallah içinde
cok güzelmis canım ya senin kısın olcek he. erkek erkek gına gelmistiartıkın. prensese de bu nevresim yakısır güle güle kullanın insallah.
didem bun laf sana gülüm. aman kafam da 40 tilki dolanınca kim neyi yazıyo dikkat edemiyorum ya kıslar .
boşver kuzucum hoşgeldin.
bu arada kız melisakaktüs yanlş alıntı yaptın didemki kız benimki erkek
genelde özenmeden yapınca oluyo ama özenince olmuyo be gülüm bak bu sefer ilk defa hamurunu katı yapmışım valla tepsiye yayana kadar anamı bırak tüm gelmişim geçmişim ağladı
lewn elif ordamısın
Kız pipiyi değil de yumurtaları gördük valla,aşağdan gördük böle top gibiBüyükten başlıyoruz canım sizi alalım önce
Pipili geliyormuş teyzesi
Çok güzelmiş Sağlıkla uyusun büyüsün nevresiminde.Bu arada ben yatağı da çok beğendim nasıl bir şeydir o anlatır mısın biraz?
boşver kuzucum hoşgeldin.
düzelttim gülüm. he la sole bakım meraktan catlıcak tekl kişi ben degilmisim kimler küstü. olay bugünmü gereekleşti niye birbirine girdi kıslar. sacsacamı girdiler. kim kiminle nerede ne zaman nasıl oldu bu olay.
sırayla cevap ver bakım ortaya bi laf atıyon sonra bosverin diyon .cıkcıkk. sen cevaplamasan yarın show kulupte paparizzide sölerlermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii acaba.:18::18:
pekiiiboşver kuzucum hoşgeldin.
genelde özenmeden yapınca oluyo ama özenince olmuyo be gülüm bak bu sefer ilk defa hamurunu katı yapmışım valla tepsiye yayana kadar anamı bırak tüm gelmişim geçmişim ağladı
puffy gülüm sana ilk ve son yazışım bu konuyla bak balım benim gamzeyle sorunum yoktu gamze kendisi bu konu yüzünden çıkıştı bende kıza gamzeye laf attı diye kıza kızdam sonra baktımki derdi büyük özürdiledim kızdan haksızlık ettim dedim gamzede bana aşk olsun elif o kız bilmem ne topiğinde şöle böle dedi bende dedimki ne bileyim ben canım uyradığın için tşk ederim bu topiğe gelmiycem daha dedi herkeisin huzurunu bozdum dddedi bende gidersem giderim dedim hiç umursamadı kimsenin umurunda değilim dedi ben onun yüzünden kendimi suçlayıp gidecekt,im dert ettimi hiç ki suçum yokken özürler diledim ikna etmeye çalıştım ama gamze ne yaptı geldi hiç bir olmamış gibi devam etti ben bekledimki yaa oda desinki geldiğine sevindim benim yüzümden gidecektin diye benim ne mecburiyetim var gamzenin yolundan gitmeye söylermisin o tepki gösterebilir başkasına o gösteriyo diye bende onun gibi yapacak değilim benim vicdnım el vermedi kızdan özürdileim ben gamze kıza çıkışırken hesap sordummuki ne oluyo diye benim yaptığımıda gamze sorgulayamaz ki ben yine alttan aldım özür diledim gitme bizi sensiz bırakma dedim yalansa gamzeniin yüzü ben kimsenin emir kulu değilim kimse bana karışamaz ne yapotığımı sorgulayamaz istediğime istediğimi yazarım herkeste öyle sen olayı belliki sadece gamzeden dinlemişşin madem o kız öyleydi hiç uzatmadan direkt bizleri uyarsaydı ki bu kız böyle ben bu nedenle kavga ettim kimsede cevap yzmazdı şikayet ederdik ki kız bizlere kötü laf atmedi gamze dışında oda onun sorunu neden gamzeyi savunuduğumda kıza sataştığımda sesi çıkmadı tşk etmedide ben özürdiledim diye kızdan bana çıkıştı kusura bakmayın bilmedende yorum yapmayın topiğin dha fazla saçma sapn konular yüzünden huzuunu kaçırmayalım konuyu kapatalım lütfen
Ay bizim dr tam yumurtalarini cekip foto vermisti bize :) anammmmm geliyorummm tazeciktir senin oglus simdi :)
puffy gülüm sana ilk ve son yazışım bu konuyla bak balım benim gamzeyle sorunum yoktu gamze kendisi bu konu yüzünden çıkıştı bende kıza gamzeye laf attı diye kıza kızdam sonra baktımki derdi büyük özürdiledim kızdan haksızlık ettim dedim gamzede bana aşk olsun elif o kız bilmem ne topiğinde şöle böle dedi bende dedimki ne bileyim ben canım uyradığın için tşk ederim bu topiğe gelmiycem daha dedi herkeisin huzurunu bozdum dddedi bende gidersem giderim dedim hiç umursamadı kimsenin umurunda değilim dedi ben onun yüzünden kendimi suçlayıp gidecekt,im dert ettimi hiç ki suçum yokken özürler diledim ikna etmeye çalıştım ama gamze ne yaptı geldi hiç bir olmamış gibi devam etti ben bekledimki yaa oda desinki geldiğine sevindim benim yüzümden gidecektin diye benim ne mecburiyetim var gamzenin yolundan gitmeye söylermisin o tepki gösterebilir başkasına o gösteriyo diye bende onun gibi yapacak değilim benim vicdnım el vermedi kızdan özürdileim ben gamze kıza çıkışırken hesap sordummuki ne oluyo diye benim yaptığımıda gamze sorgulayamaz ki ben yine alttan aldım özür diledim gitme bizi sensiz bırakma dedim yalansa gamzeniin yüzü ben kimsenin emir kulu değilim kimse bana karışamaz ne yapotığımı sorgulayamaz istediğime istediğimi yazarım herkeste öyle sen olayı belliki sadece gamzeden dinlemişşin madem o kız öyleydi hiç uzatmadan direkt bizleri uyarsaydı ki bu kız böyle ben bu nedenle kavga ettim kimsede cevap yzmazdı şikayet ederdik ki kız bizlere kötü laf atmedi gamze dışında oda onun sorunu neden gamzeyi savunuduğumda kıza sataştığımda sesi çıkmadı tşk etmedide ben özürdiledim diye kızdan bana çıkıştı kusura bakmayın bilmedende yorum yapmayın topiğin dha fazla saçma sapn konular yüzünden huzuunu kaçırmayalım konuyu kapatalım lütfen
ayrıca ben kimseye küs değilim gülüm sadece kırgınım o nedenle lütfen biririmizi kırmayalım ben konuyu konuşmak istemiyorum herkes kaldığı yerden devam etsin hepizinde hakkında hayırlısı olsun
Elif senden emir kulu olmani beklemedim en son msjimada cvp vermistin topice gelmene sevindim diye ertesi gun kimin gazindan yuruduysen ben tanimadim bi nicki dedim cvp vermedin uzatilacak konu degil evet ama kimsenin vajinasini konusacak degildim
sen bilirsin huzurunuzu kaçırdım
Elif senden emir kulu olmani beklemedim en son msjimada cvp vermistin topice gelmene sevindim diye ertesi gun kimin gazindan yuruduysen ben tanimadim bi nicki dedim cvp vermedin uzatilacak konu degil evet ama kimsenin vajinasini konusacak degildim
elifim sen bilirsin canım. ben ortada gerçekden yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. gördüğün gibi gamzecik çok çabuk sinirlenip çok çabuk yumuşuyor. Rica ediyorum kapatalım ben bişey demedim sizde demeyin ben sebep olduğum bir tartışma olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?