evet diyon ha. tühhhhhhhh ikinize de ulen hiç utanmıyonuzda ha essek kadar oldunuz daha bebe gibi küsüyonuzmu. dünki bebeler bide velet istiyolar.
saka bi yana gülüm küçücük bi olayı büyütmeyin lütfen küsecek hiç bi olay olmadıki. tarcınmıydı ne halttı o kısı da bi dövmek lazım ya ortalıgı karıstırdı gitti.
ay alemsimcanım yaa
canım küslük yokki aslında, şakacı gamze yine senle uğraşıyo, akşama kadar konuştular küs olsalar nasıl konuşurlardı sence. aslında o kızda yanlış anlaşıldı, birazda acıtasyon oldu yoksa böyle bişey zaten olmazdı. ayrıca o geçen haftada kaldı, ortada sorun yok
kızlar barış çağrıma ses veren olmamışgörmediğinizi umuyorum, yoksa ısırıcam hepinizi. İlk adımı kimin attığı öönemli değil artık barış olsun topiğimizde. Birbirimizi yanlış anladığımızı düşünüyorum. kimse kötü niyetli değildir. Hadi kızlar. özel mesaj yollama hakkım oldukça yazıcam
anacım kocileride arkadaş ederdik böylece sorun olmazdı valla balımyirimm ben seniiii
cnm kuzum benım valla yakın olaydık çıkmazdık birbirimizden
kocişlerde boşardı bizi
hoşgeldin melisam nerelerdesin senoh be gelebildim hele şükür. aman yorulmusum. neler kaynatıyonuz kıslar.
kimse küs değil melisam konuyu kapatabiirmiyiz ben konuşmak dahi istemiyorum bu öyle kıyısından köşesinden bilindikelrle konuşulacak mevzu değil kapatalım rica ediyorumkimler küs elif ve gamze aranız iyi demi canım o olaydan küslük yasamıyosunuz demi canlarım
elif gögsünde damarlar cıktı diyodun ya neresinde gülüm benimde var kahve kısımlarda.???????????
pufftik o zaman sen niye küslük yok barısın dedin ortaya. ben direk gecen haftaki olayı düşündüm sen ole deyince. iyiiyi konusuyolarsa sorun yok. sabahtan beri adam gibi giremedsimki okuyayım yazdıklarını.
Benim terminator kayinbabami aramis demis oglumla gelinim nasil zayiflarmi oglum kilo almis mi falan kayinbabamda demis oglun cok sismanlamis gelinde tosun gibi olmus hamileyim ben tabi tosun gibi olacam
Selam hanımlar nasılsınız?Ben iyiyim doktordan geldik.Dr bebişin cinsiyetini % 90 oranla söyledi.Ben de gördüm açmıştı bizimkiAma doktorumuzun morali bugün biraz bozuk gibiydi çok konuşmadı ve güleryüzlü değildi.E doğal olarak da hamilelik hormonları devreye girdi ve vücudumu bir telaş sardı, acaba bebişle ilgili bir şey mi diye ama eve gelip rahat kafayla düşününce biraz sakinledim.
başka bişeydi kuzum geçti zaten okeydir. sende topiği takip etmiyon bide iç savaşa yol açıyon
topiğimizi çok seviyorum ya
kimmiş o küs olanlar bilemedim şimdi :26:kızlar barış çağrıma ses veren olmamışgörmediğinizi umuyorum, yoksa ısırıcam hepinizi. İlk adımı kimin attığı öönemli değil artık barış olsun topiğimizde. Birbirimizi yanlış anladığımızı düşünüyorum. kimse kötü niyetli değildir. Hadi kızlar. özel mesaj yollama hakkım oldukça yazıcam
ayyy sorma valla pek bi güzel olmuştu birazda acı yapmıştım misssssssstşk ederim balım benim sağolasın beğendiğn için balım benim hazırlıklıyım gelin hazırlığım olmasada yaparım yeterki siz gelin kuzucum
ay tşk ederim eminem valla şımarıyorum yahuuu sendemi yaptın hemide 2 tepsi valla ellerine sağlık ohh valla güzel oluyo diyorum yaa içimiz rahat yiyoruz diyeee
Selam hanımlar nasılsınız?Ben iyiyim doktordan geldik.Dr bebişin cinsiyetini % 90 oranla söyledi.Ben de gördüm açmıştı bizimkiAma doktorumuzun morali bugün biraz bozuk gibiydi çok konuşmadı ve güleryüzlü değildi.E doğal olarak da hamilelik hormonları devreye girdi ve vücudumu bir telaş sardı, acaba bebişle ilgili bir şey mi diye ama eve gelip rahat kafayla düşününce biraz sakinledim.
bak ağlanıyodun kızımın bişeyi yok diye
neyse kuzum şaka bi yana kuzun huzurla uyusun inşallah içinde
hehe action yaratıyom işte daha ne istiyonuz eglenin.
kimmiş o küs olanlar bilemedim şimdi :26:
didem bun laf sana gülüm. aman kafam da 40 tilki dolanınca kim neyi yazıyo dikkat edemiyorum ya kıslar .cok güzelmis canım ya senin kısın olcek he. erkek erkek gına gelmistiartıkın. prensese de bu nevresim yakısır güle güle kullanın insallah.
kimmiş o küs olanlar bilemedim şimdi :26:
ayyy sorma valla pek bi güzel olmuştu birazda acı yapmıştım missssssss
çok güzel oldu diye 1 hafta sonra tekrar yaptım ama bu defa o lezzeti bulamadım malesef :44:
iyi olmanıza sevindim canımmm eeeeeee ne geliyomuş zillimi pipilimi
Ciddiyim aciktim mi 1 saat ertelesem yemegi basliyo beni depiklemeye :))) tombul tosbam olsun isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?