Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eliscimmm kıs pipilinmi geliyo maşallah hadi gözün aydın olsun

bende temizliğimi bitirdim yemeğimi yaptım ooohhh bi rahatladım ki sormayın sabah erkeknden kalkıp hazırlanıcam süslencem bebeğimle buluşmaya gidicm kısmetse

gidelimde gelelim hayırlısıyla

bal gibide hamilesin işte canım gözün aydın Rabbim sonunu getirsin inşallah

yerleşme kanaması diyolar ya o oldu demekki sende bazı kadınlarda olurmuş bebek yerleşirken bu da çok normalmiş

Rabbim herkese ve burdaki canım arkadaşlarıma da nasip eder tez zamanda inşallah

cok haklisinnn cnmm son aylar bende de aynisi olmusdu
birden aklimdan cikinca geldi bebisim
stres cok etkiliyor oturup da vah ah etmek yerine bazi seyleri zamana birakmak daha iyisi
hem bebek düsüncesi disinda da bir hayatin var senin insallah bende inaniyorum en yakin zamanda o güzel haberi alicaz
kalbim dualarim seninle

Selam inci değerlere göre hamilesin Sağlıklı gebelikler geçirmeni dilerim.Kanaman için de doktor normal seyrediyor demişse öyledir ama sen kendini yorma dinlen.Allah analı babalı büyütsün.

Teşekkür ederim canım, senin de az kalmış hayırlısı, sağlıklısı olsun.

Çok sağolun ya herkes bana regli kanamsı demişti
umudumu yitirmiştim ama bugün yeniden içimi büyük bir sevinç kapladı Allah Arzu eden çocuk isteyen herkese tez zaman sağlıklı ve hayırlı bir çocuk nasip eder inşallah :)

dr da soyledigine gore hamilesin cnm tebrik ederim kisa sureli sok gecirmen normal

cnm senin onceden de belliydi sankim erkek olacagi dimi :26: hangi haftada erkek tahmininde bulundu dr ilk defa :44:

syncmaster SANA DÜNDEN BERİ YAZAMADIM Bİ TÜRLÜ BAYA OLMUŞ FOTO KOYALI SANIRIM AMA BEN DAHA DÜN GÖRDÜN ULTRASON RESMİNİ BEBİŞİNİN

BAKINCA ÇOK SÜPER DURUYO ÖLE YAAA PITIRCIK

RABBİM SAĞLIKLAR VERSİN BEBEĞİNE VE SANA

cnm senin onceden de belliydi sankim erkek olacagi dimi :26: hangi haftada erkek tahmininde bulundu dr ilk defa :44:

Evet canım doktor 12. haftada % 70 erkek demişti.Bugün kesinleşti rahatladım,hep yarım ağız oğlum diyordum şimdi rahat söyleyebiliyiorum Allah isteyen herkese sağlıklı bebikler nasip etsin inşallah

Canlar ben dün gece heyecandan yatamadım şimdi uykum var biraz yatayım.Hepinizi öpüyorum

Amin saol cnm sende bebisini gormeye gidecekmissin nasil heyecan vardir simdi sende o ekrandan ayrilmak istemeyeceksin ins, sende hayirlisiyla kucagina alirsin saglikla

Son düzenleme:
kızlar bakın teyzesi nevresim takımı almış kızoşuma
Eki Görüntüle 369421

çookk güzelmişş güle güle kullansın bebişin canımmm...

Dejavummmm çok özledim seni olum yaaaaaa:119::119::119::119:

Bendee aşkımmm bendeee.. Amaa amaaa beni müdür yardımcısı sekreterliğine aldılar orada msn yüklü deği yükleyemiyorum da yükleyinde diyemiyorum aynı odada çalıştığımız bayanında yok çünkü. İki gündür öğlene kadar net yok, net gelse başımız kalabalık tüm hocaların işine biz bakıyoruz falan canım facebokka gel bol bol olur mu oyun oynuyorum orada aşağıya alıyorum biri geldiği zaman oradan konuşuruz balım ama unutmadım seni merak etme güzelim valla lucy ile de muhabbet edemiyoruz kaç gündür face da.

Selam inci değerlere göre hamilesin Sağlıklı gebelikler geçirmeni dilerim.Kanaman için de doktor normal seyrediyor demişse öyledir ama sen kendini yorma dinlen.Allah analı babalı büyütsün.
a.s amin çok sağolun güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

Son düzenleme:
selamlar herkese
bugün keyfim yok hiç
az uyuyayım dedim ama aşının acısından uyuyamadım

didem nevresim takımınızı güle güle kullanın
ama naçizane bir tavsiyem olacak
istersen önce yorganı al sonra nevresim alırsınız
çünkü hepsinin boyutları birbirinden o kadar farklı ki
yorgan içine sinen bişey al sonra onun boyutlarına göre nevresim tk bakarsın
bu şekilde uydurmak çok daha zor olur
naçizane tavsiyem

yemek de yemedim hiç iştahım yok
zorla cacık yedim biraz
mercimek çorbası yaptım o da pişti ama hiç içesim yok
birazdan kalkıp zorla içerim artık biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…