Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ben regli günümü 4 gün geçtim 5. gün siyah renkte
kanamam oldu sonra normal regli kanamasına Döndü 2 gün sürdü tekrar kahverengi ye döndü
hala devam ediyo hafif kahverengi leke şeklimde bugün 9. gün
Tekrar bugün hastaneye gittim beta hCG değerim 65,46 çıktı
Bir hafta önce ki yaptığım testte 7,42 çıkmıştı doktor gebeliğin şu an da normal seyrediyo dedi
Pazartesi tekrar gelmemi söyledi hormon değerlerine bakacakmış ben şimdi kesin hamileyim değil mi
doktor öyle söylüyo ama ben hala inanamıyorum.
cnmmm azrammmm btanem ozluorm sizi aslnda ama bu kış çok yıprandm düşün düşün baharla brlkte spora gezme alşverş falan o kadar ii geldi ki ben arada gelcm sizden hberler alcm hatırınızı sorcamm ve bi kaç ay içinde de inşş hamiş hberimi vercm size inanıormm bunaa ama odaklnmadan hayatın keyfini çıkarırken aa bi bakmşm ki gelnmiş bebişbuna gerçkten çok inanıorm Allah hepimize sağlık huzur versn gerisi de ii olcak inşşş
cnm kendini çok ii dnle ben 8 ay boynca burdaydm ama zaman gectkce anladm ki yok odagımı degştrmem lazm başka hedefler koydm kendme klo verme gibi onu yapmaya çalşıorm ii de gdıo çok şükür topkten çıkmasan ble mutlaka ne sevıosan onu yap kafan mutlaka bşeylerle daglsn cnmm bak gör o zaman cabuk gelck bebişlermzzz
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ben regli günümü 4 gün geçtim 5. gün siyah renkte
kanamam oldu sonra normal regli kanamasına Döndü 2 gün sürdü tekrar kahverengi ye döndü
Bir hafta önce ki yaptığım testte 7,42 çıkmıştı doktor gebeliğin şu an da normal seyrediyo dedi
Pazartesi tekrar gelmemi söyledi hormon değerlerine bakacakmış ben şimdi kesin hamileyim değil mi
eliscimmm kıs pipilinmi geliyo maşallah hadi gözün aydın olsun
bende temizliğimi bitirdim yemeğimi yaptım ooohhh bi rahatladım ki sormayın sabah erkeknden kalkıp hazırlanıcam süslencem bebeğimle buluşmaya gidicm kısmetse
gidelimde gelelim hayırlısıyla
Çok sağolun ya herkes bana regli kanamsı demiştibal gibide hamilesin işte canım gözün aydın Rabbim sonunu getirsin inşallah
yerleşme kanaması diyolar ya o oldu demekki sende bazı kadınlarda olurmuş bebek yerleşirken bu da çok normalmiş
Rabbim herkese ve burdaki canım arkadaşlarıma da nasip eder tez zamanda inşallah
Selam inci değerlere göre hamilesinSağlıklı gebelikler geçirmeni dilerim.Kanaman için de doktor normal seyrediyor demişse öyledir ama sen kendini yorma dinlen.Allah analı babalı büyütsün.
Teşekkür ederim canım, senin de az kalmış hayırlısı, sağlıklısı olsun.
Çok Sağolun gerçekten hala şoktayım mutluluk hepsini bir ara da yaşıyorum :)dr da soyledigine gore hamilesin cnm tebrik ederimkisa sureli sok gecirmen normal
cnm senin onceden de belliydi sankim erkek olacagi dimi :26: hangi haftada erkek tahmininde bulundu dr ilk defa :44:
Çok Teşekkür ederim Güzel Dilekleriniz için Gerçekten Tarif edilmez duygu karışımı yaşıyorum çok mutluyum :)cnm senin onceden de belliydi sankim erkek olacagi dimi :26: hangi haftada erkek tahmininde bulundu dr ilk defa :44:
Amin saol cnm sende bebisini gormeye gidecekmissin nasil heyecan vardir simdi sendesyncmaster SANA DÜNDEN BERİ YAZAMADIM Bİ TÜRLÜ BAYA OLMUŞ FOTO KOYALI SANIRIM AMA BEN DAHA DÜN GÖRDÜN ULTRASON RESMİNİ BEBİŞİNİN
BAKINCA ÇOK SÜPER DURUYO ÖLE YAAA PITIRCIK
RABBİM SAĞLIKLAR VERSİN BEBEĞİNE VE SANA
Dejavummmm çok özledim seni olum yaaaaaa:119::119::119::119:
Evet canım doktor 12. haftada % 70 erkek demişti.Bugün kesinleşti rahatladım,hep yarım ağız oğlum diyordum şimdi rahat söyleyebiliyiorumAllah isteyen herkese sağlıklı bebikler nasip etsin inşallah
a.s amin çok sağolun güzel dilekleriniz için teşekkürler :)Selam inci değerlere göre hamilesinSağlıklı gebelikler geçirmeni dilerim.Kanaman için de doktor normal seyrediyor demişse öyledir ama sen kendini yorma dinlen.Allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?