Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar benim canıma kastım mı varrrrrrrr yeni geldğm eve elim kolum poşet doluydu karnım açtı çooooooooook yoruldum yawww

ah canım ne diyeyim ki sana ben acaba ne diyeyim kocanızla yapsanız kızlar alışverişlerinizi olmaz mı niye yoruyorsunuz kendinizi Allah aşkına. Şunu da bunu da alayım derken yüklenip geliyoruz laf aramızda bende evdeyken çok yaptım aynı şeyi pazara giderdim artık arabaya sığmaz yanlarına takar bir de tek elime alırdım torbaları..

valla tam sadistçe oldu arabaylada gitmedim nasıl olsa pek bişey alama diye servise bindim sonra bi çıktım avm.den gece olmuş gene servisle döndüm ama kollarım koptu.yarında yoğun bi gün beni bekliyor

ben de aynısını şu koca göbeğimle yaptım
sözde 2-3 parça şey alcaktım marketten
bir çıktım 4-5 poşet olmuş
sonra taşıyamadım tabi eve getirene kadar anam ağladı valla

yarın ne var temizlik mi yoksa

haklısın aslında ama eşimle gitmiyoruz genelde
gelirken al diyorum artık şunu şunu
geçen yumuşatıcı siparişi verdim, kokularına bak al dedim
bakmış bebek resmi var üstünde onu almış gelmiş
bebek olduğuna göre iyidir diyor

şimdi de migrosun online alışverişine bakıyorum
bol bol deterjan ekledim yine
gidip almazsak ordan sipariş vercem artık
bulaşık makinası için iki çeşit fairy tablet finish jel ve pril jeli denicem
hepsinden aynı anda mı sipariş etsem diye düşünüyorum ekledim sepete bekliyor
açgözlü ben

şimdik şöyle oldu yrn eşimin fabrika müdürüne yemeğe davetliyiz bende ev hediyesi almaya gittim sonra boyner de böyle pazar yeri tezgahlar kurmuşlar %70 %80 indirim hepte küçük beden kalmış tam bana göre bi ara azcık yemek yedim eşime dedimki sen saatinde çıkarsan gelir beni alırsın kafamdaki plan oydu ama çıkamadı hala işte.markete girdim şöyle hemen yapılcak bişeyler alayım diye tükettiğim şeyleri indirimde görünce dayanamadım.
yarında önce güzellik salonuna sonrada kuaföre gitcem

off indirim tam bana göre bişey ya
indirimi görünce kendimi kaybediyorum ben
hadi bakalım sana iyi bakımlar şimdiden

migrosta sipariş verilebiliyor mu yaa yani evine mii getiriyorlar nasıl anlamadım ben. İyiymiş ya bebde sipariş vereyim de evde değiliz ki kargoluk işimiz olunca da kağıdı bırakıyorlar gidip alıyoruz kargodan kendimiz yanii neyse migros burnumun dibi iş çıkışı uğruyoruz dolduruyoruz bagaja eve yakın parkediyoruz ye bulamasak bile eşim taşıyor aynı yerde çalışmanın faydaları beraber çıkıyoruz iyi oluyor valla yük taşımayı unuttum

Ohhh ohh ne güzel indirimler de peşpeşe gelmiş yani gel beni al diye dayanamadın tabi kuzum. Anaam bende uğrasaydım ya boynere küçük beden haa... Acaba buradaki şubede var mıydı bahar geliyor ya kıyafet alıcam azıcık bendee yarın bir alışverişe çıkayım bende.. Güzel bakım yptır daha da güzel ol canım bende cilt bakımına gidicem yeni bir güzellik merkezi açılmış hem de şu lazer epilasyonu sorucam ya.. Ama bu hafta ve önümüzdeki hafta gidemem evde işler var sonra bir ara bakım için uğrucam..

bende indirim manyağıyımyeterki indirim de baanaferihada başladı action dolu gene

biz onu hiç izlemedik eşim sevmiyor biz gülsenin dizisini izliyoruz. Başlayacak şimdi çıkayım da çerezleri hazırlayayımm.. Arada gelirim belki oyunuma bakıyorum da face da hasat topluyorum..

evet canım kapına kadar getiriyorlar
saatini de kendin belirliyorsun
sistem güzel çalışıyor
ben daha bişey almadım ama ablam alırdı yeğenimin bezlerini falan
sebzeleri falan da hep en tazesinden gönderiyorlarmış

slm kizlar begen butonu konulmis ne guzel ya artik yorum yapmayip begenebiliriz.

indirimlerden bahsedilmis ne guzel alis veris benim hobim oldu gerekli gereksiz ne varsa aliyorum burasi yetmiyo bide turkiyedekilere aliyorum esimle sonra hava alaninda papaz oluyoruz

evet canım kapına kadar getiriyorlar
saatini de kendin belirliyorsun
sistem güzel çalışıyor
ben daha bişey almadım ama ablam alırdı yeğenimin bezlerini falan
sebzeleri falan da hep en tazesinden gönderiyorlarmış

prensesiiim geliyooooooo

Ayy inanmıyorum pipi yok yanii yanlış görülmüş öyle mii. Ayy sevindim topiğimize bir kız geliyor... Tabii hayırlsı canım Allah'tan.. peki sen bu şok haberi alınca ne yaptın eşin ne dedi kız de hadi girmişkenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…