Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hummalı araştırmalara daldm ben
bulaşık makinası deterjanları hakkında
bir de şu yıkama toplarını araştırıyordum
hoş siparişi verdim zaten gelince denicem

Benm kayınvalidemde var ondan ama o hiç deterjansız kyllanmadı.Fakat onun şöyle güzel bir özelliği var.Kayınvalidemle çamaşır makinemiz aynı,aynı deterjanları kullanıyoruz e su da aynı karşı apartmanda oturuyor,benim çamaşırlar yaz aylarında bazen koku yapıyor onunki mis gibi ve çok kalıcı oluyor.Yani o açıdan farklı grisini bilmiyorum test etmedim.

canım benim rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin
kız çocuğu bir başka oluyo valla banada doktor ilk gittiğimde oğlana benziyo dedi sonraki gittiğimde kız dedi nasıl sevinmiştim senin gibi :124:
evet şimdi yeniden farklı renklere ve daha kokoş şeylere bakarsın artık

İldacığım ne izmiti? Bu arada ben de duvar kağıdı nasıl olur diye düşünüyordum henüz bilgi toplamadım,sen bildiklerini paylaşır mısın benimle?

iyi olmuş o zaman
ama canım bence yine de acele etmeyin siz
bir dahaki kontrolde de söylesin cinsiyeti bence de kesinleşsin
aslında en iyisi ayrıntılı ultrason

hani sonuçlar vardı dedim ya çıkmayan bugün baktım bazıları çıkmış da ben anlamadım.
bi bakar mısın sana zahmet
bakayım canım anlarsam tabi ki yardımcı olurum
ben de deneyim içimde kalmasın dedim canım
bakalım memnun kalırsam geri dönüş yaparım
deterjanla kullanıcam ama miktarı azaltıcam bakalım işe yarayacak mı cidden
hem çamaşır hem bulaşık yıkama topu aldım
ptesi elimde olur sanırım

Protein C Çalışıldı.

protein c aktiyesi % 74 70-130
Protein S Çalışıldı.

protein s aktivitesi %57 55-160

Anti fosfolipid IgG Çalışıldı.

Anti fosfolipid IgG 11.52 Negatif <15 negatif 15-20 sınırda >20 pozitif

Anti fosfolipid IgM Çalışıldı.

Anti fosfolipid IgM 9.4 negatif < 15 negatif 15-20 sınırda >20 pozitif

Anti kardiyolipin lgG Çalışıldı.

Anti kardiyolipin lgG 10.67 negatif < 15 negatif 15-20 sınırda >20 pozitif

Anti kardiyolipin lgM Çalışıldı.

Anti kardiyolipin lgM 10.38 negatif < 15 negatif 15-20 sınırda >20 pozitif

Evet bakalım anlattıkları gibi var mı?Ferda sen aşı diyordun tetanoz mu oldun?

canım hepsini ilk kez gördüm ama yorum yapabilirim yine de
igg daha önceden bağışıklık olup olmadığını gösterir
igm de şu an geçirip geçirmediğini
sende her ikisi de negatif hepsinde
bağışıklığın yokmuş ve şu anda da geçirmiyorsun
onun dışında ne testi olduğunu anlamadım ama pıhtılaşma testi değil gibi
elisizmit bir baksın bakalım ama bunlar pıhtılaşma değil gibi başka şeyler

ferdacım geçen baktığında tam emin değilim siz şimdilik paylaşmayın demişti değişebilir demişti ama karıkoca biz fuyuru yaptık resmen.şmdi ise ok dir bu iş dedi hah erkek dedim yok dedi kız şoka girdik :)
Eminem ya her şey şaştı valla ben 7.aya kadar kımıldamıyım en iyisi eşya konusunda :)

bende ilk defa gördüm ne yalan söyliyim.
pazartesi göstericem doktora.
hiçbir şey anlamadım kötü bişey olmasa bari

bencede bazı şeyleri son aylara bırakmalısın birdahiki gittiğinde erkek diyipte iyice karıştırmasın kafanızı ildam karnın çıktımı şeker

canım ayrıntılıdan sonra kesinleşir merak etme
ayrıntılı ultrasona girecek misin?

bende ilk defa gördüm ne yalan söyliyim.
pazartesi göstericem doktora.
hiçbir şey anlamadım kötü bişey olmasa bari
kötü bişeymiş gibi durmuyor ama
bence strese girme sen

eliscim ben bi duvarı açık mavi boyatıp diğer duvarıda peyazın üstüne mavi puantiyeli duvar kağıdı yaptıracaktım.açık mavi boyattığım duvarada kendim bulutlar yapacaktım sonra mantar lar ayılar kuşlar falan.resim okudum ben .ama şimdi apayrı düşnmem lazım

Ben de onu ayırd etmeye çalışıyordum, bunlar pıhtılaşma değil canım.Hem o testler bi 10 ün sonra falan çıkıyor,ve üniversite hastanelerinin tıbbi genetik bölümü yapıor.Dışarda yapan yerler de fakülteye gönderiyor.Ama 750 tl civarı da para alıyorlar, tabi burda öyle.Sadece kulaktan duyma bir protein c yi duydum.Onda da bir düşüklük olunca sulandırıcı iğne kullanıyorlardı.Dediğim gbi tamamen kulaktan dolma.Zaten seninki de normal değerlerde çıkmış.Senin yapman gereken testin adı "Tromboz Paneli" ve taranan mutasyonlar da şunlar olmalı; Factor V Leiden, Factor II, G20210A, Factor XIII, MTHFR C677T, MTHFR A1298C, APO B, APO E.
Bunlardan biri veya birkaçında homozigot ya da heterozigot mutasyona rastlanması gerekiyor pıhtılaşma var diyebilmek için.
Umarım karışık olmamıştır mam oflum sen biran önce git yaptır şunları senin her şeyin sürekli normal çıkıyor ben artık iyice şüphelendim,inşallah yoktur tabi ama baktırmakta çooookkk fayada var.HAtta sana tevsiyem bebiş yapmadan önce baktır nolur.

ferdacım bilmiyorumki testi ben ikili test bile yaptırmadım düşün artık :) nezaman yapılıyo o.3lü test gibi bişey mi

ferdacım bilmiyorumki testi ben ikili test bile yaptırmadım düşün artık :) nezaman yapılıyo o.3lü test gibi bişey mi

hayır canım
bunda ultrasona gireceksin yine
ama girdiğin ultrason çok daha kaliteli ve daha detaylı gösteren bişey
bebeğin organları damarları falan incelenecek, uzman radyolog yapıyor
20. haftada falan giriyorsun canım
ikili üçlü daha opsiyonel ama ayrıntılı imkanın varsa bence mutlaka girmelisin

eminecim kocaman bi göbişim var ve memelerim hiihihi
Ferdacım anladım dr yapalım derse ok derim.ne çok öğrenmemiz gerken şeyy var yaa pofff

eminecim kocaman bi göbişim var ve memelerim hiihihi
Ferdacım anladım dr yapalım derse ok derim.ne çok öğrenmemiz gerken şeyy var yaa pofff

ayrıntılının güzelliği şu
diyelim ki allah korusun biterslik var herhangi bir organda
bazı durumlarda müdahale edilebiliyor
yani mesela diyelim ki ciğerlerde gelişim geriliği tespit edildi, ciğer geliştirici iğnesi var vs. gibi
tabi ki yine allah bilir de müdahale edilebilir bişey varsa baştan tedbiri almak lazım

bu arada kilo durumun nasıl çok kilo aldın mı?
bulantılar geçti mi yiyebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…