Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildaaa üst kattakiler çaya gelcekmiş kız aradı ne zamandır çağırıyorduk yarım saate geleceklermiş çay koyayım bari evde de birşey yok eşim pastanedeb bir koşu birşeyler alıversin ay salonda da çamaşırlar sılı çamaşırlıkta toplayayım hemen neyse dün süpürüp silmiştim..

bugün çok zorladı bizi göstrrmedi beşkere yattım koltuğa tık yok.dr sürekli çikolata verdi en sonnda gösterdi.kocam korkudan pipisi içeri kaçtı diyip duruyoo şoktaaa

mrs.who yerim senii kerttin sonunda :) ben hep kız görüyordum rüyamda şok olmadım.ama kocam çok komik yaaaa kız kız diyip dolanıyooo

eminem ssol canım benim evet cimcimem geliioo kayınpederim ve annem aklını kaçırdı resmen sevinçtenn
Ferdam ağzım kulaklarımda :) dün marangozla konuşmuştum.istediğim mavi bulamadığım için yaptırıp kendim boyayacaktım duvar kağıdı bakıyordum hep şimdi her şey değişti
İzmit canım evet telde alıştım ama yarın notbook bakıcaz sen nasıldın

Kız ilda prensesimiz mi geliyor oyyyyyyyy neyse ferdaya katılıyorum dur bakalım bir dahaki kontrolde değişebilir.Olsun sağlıklı ve şanslı olsun gerisi sonra geliyor.Ama sana ve özleme hep kız doğuyordu içime,neyse dediğim gibi bence son muayenede kesinleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…