Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam kilo deyince atladım hemen bende pko varda vede kiloda var boy1.60 kilo 70 oldu puuffff
rejim mi yapıyorsun banada yazar mısın eğer öyleyse..

Selam kilo deyince atladım hemen bende pko varda vede kiloda var boy1.60 kilo 70 oldu puuffff
rejim mi yapıyorsun banada yazar mısın eğer öyleyse..

canımcın bende pkoluyum gülüm hastasım benim gel seni bi öpem
canım kafama göre az yiyom işte ekmegi azalt bi dilim ye mesela. ılık suyla elma sirkesi içiyorum. bide dedigim gibi ekmegi azx yiyorum. dayanamazsam gece acıkırsam yogurtla iki tane galeta ytyiyorum ben cok sıkıya gelemem benim rejim anlayısım bu işte canım yafif sıkıyorum kendimi ole ac gezemem yemegi seviyorum cünküm.
ondan da cok yavas kilo veriyorum.boy e kilom sana yakın canım bizim 60 olmamız lazım ne yazıkki.

tondora ne kıs tornavida gibi olmus ya.

eşim hayatta içmez türk kahvesi canım beni istemeye geldiklerinde bile o çay içti sevmez yanii.

ahh bir çıksa o üzümler ölüyorum valla yaz meyveleri için yaaa.. Bir çıksın pazardan toplayıp gelicem neler neler.. Ağzım sulandı kızz...

[
ahh bir çıksa o üzümler ölüyorum valla yaz meyveleri için yaaa.. Bir çıksın pazardan toplayıp gelicem neler neler.. Ağzım sulandı kızz... [/QUOTE]

Yapmayın yaaa (
Yazı iple çekiyorum, sırf meyve ve sebzeler için...

[
ahh bir çıksa o üzümler ölüyorum valla yaz meyveleri için yaaa.. Bir çıksın pazardan toplayıp gelicem neler neler.. Ağzım sulandı kızz...

Yapmayın yaaa (
[/QUOTE]

he ysa gelse artıkın bide yenidünya ve kapuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz peynir

[

Yapmayın yaaa (
[/QUOTE]

Bende aynen canım yaa herşeyi özledim valla.. Bıktım bakliyat ıspanak falan yemekten..

ohoo erkekin baya büyümüş annesi maşallah eee neler dedi doktor anlatsana..

Canim kasik agrimi karin agrimi bazen nefesimin kesildigiin soyledim. Hala dusuk tehlikem varmis. Kendini yorma is yapma dedi. Progestani 5.ay bitene kadar dedi. Bebekimiz gayet iyi 15+4 cikti. Normal gramindanda iyiymis. Agir kaldirma sen tehlikeli gebelik geciriyosun dedi. Kan hapini ictigimden beri byuk abdestim simsiyah ve midem agriyodu soyledim. Bizde migde kanamasi irsi dedim. Bu ilac daha cok tetikler dedi baska ilac verdi bilmiyorum iste canim ilerleyen zamanlarda neler olucak

tondora ne kıs tornavida gibi olmus ya.

memnun oldum o zaman yahu ben zaten hayatta bi kere bile diyet yapmadım öle düzenli falan yapamam bende yoksa burcunda terazi mi ılık su sirke iğğğğğ azönce komşudaydım kadın boş durmamış tavada börek yapmış sıcak sıcak koydu önüme bende açtım yedim bi güzel evlendim 63 kiloydum 7 kilo aldım yhaaa
tornavida diyenide ilk defa duydum iyi benzetme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…