aferin sana bak iyi yapınca gidiyo kilolar. kilo bebek olusumuna cok engelmiş canım.ben bugün rejimin içine ettim ama: )
sabah iyi bi kahvaltı öglen hamburger menü aksamda mantı götürdüm vallahi. simdide cayla cikolata aboooooooooooooooo
Slm kızlaar nasılsınız.
Eşim maç izlemeye gitti 2-0 yeniliyorlar, bende msj atıp daha çok çıldırtıyorum onu
Selam kilo deyince atladım hemenbende pko varda vede kiloda var boy1.60 kilo 70 oldu puuffff
rejim mi yapıyorsun banada yazar mısın eğer öyleyse..
canımcın bende pkoluyum gülüm hastasım benim gel seni bi öpem
canım kafama göre az yiyom işte ekmegi azalt bi dilim ye mesela. ılık suyla elma sirkesi içiyorum. bide dedigim gibi ekmegi azx yiyorum. dayanamazsam gece acıkırsam yogurtla iki tane galeta ytyiyorum ben cok sıkıya gelemem benim rejim anlayısım bu işte canım yafif sıkıyorum kendimi ole ac gezemem yemegi seviyorum cünküm.
ondan da cok yavas kilo veriyorum.boy e kilom sana yakın canım bizim 60 olmamız lazım ne yazıkki.
hos geldin canım. kusura bakma gec yazdım biraz. kıs bu resmini niye degiştirmedin cıkcıkkkkkkkkkkkkkk
canım cekiyo len kaldır su kirazlarını bakimmmmmmmmmmm
Ama ben değiştirmiştim(
vallahi demir için bi test yaptırmadım hic ama garanti cok az cıkar degerim cok iyiyorum hem demli hem cok az sekerli. aman napıyım hayatta bi sigaradan bide caydan zevk alıyorum işte. türk kahvesini bende hiç sevmedim ya su iki haftadır her aksam yapıyorum esimle içiyoruz alıstım gibi. ilişkiden iki saat once sen içmesen bile esine içir gülüm. sprem hareketliligini cok arttırıyomus ve sayısını.
canım neskafe banada hic dayanmıyo alıyorum bikacgüğn sonra bi bakıyom bittim 2 yada 3 bardak içerim nesten. evet canım türk kahvesi hakkında dediklerim dogru. hem nette yazıyo hemde cok kişiden duydum. bide kadında sarı üzüm yedikce dogurganlıgı artıyomus. yazı bekliyorum adam gibi sarı üzümler cıksada bol bol yicem.
he süper degiştirmişdssin kirazlar öle gözüme giriyo. sakın daha fenası olan yesil eriki koyma bak.54:
he süper degiştirmişdssin kirazlar öle gözüme giriyo. sakın daha fenası olan yesil eriki koyma bak.54:
[
ahh bir çıksa o üzümler ölüyorum valla yaz meyveleri için yaaa.. Bir çıksın pazardan toplayıp gelicem neler neler.. Ağzım sulandı kızz...
[
ahh bir çıksa o üzümler ölüyorum valla yaz meyveleri için yaaa.. Bir çıksın pazardan toplayıp gelicem neler neler.. Ağzım sulandı kızz...
103 gramlik bir erkegin annesi burda dikkatinizi cekerim
ohoo erkekin baya büyümüş annesi maşallah eee neler dedi doktor anlatsana..
daha başlamamıştık çalışmaya bu durum başladığında aama genelde böyle olyor lh hormonu yüksekmiş ondan böyleymiş aslında rahattım bebek çalışması bakımında ama annemin rahatsızlığı falan moralim bozuktu şimdilerde iyiyim. Baklım dr kontrolünde birşeyler yapıcaz.
canım bu LH hormonu hakkında pek bi bilgim yok en sonki hormon tahlillerimde LH hormonum,12.01 çıkmış dr.çok yüksek dedi bişeyemi üzüldün dedibu değer çok mu yüksek ? senin kaç?
başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin çok zor..
canımcın bende pkoluyum gülüm hastasım benim gel seni bi öpem
canım kafama göre az yiyom işte ekmegi azalt bi dilim ye mesela. ılık suyla elma sirkesi içiyorum. bide dedigim gibi ekmegi azx yiyorum. dayanamazsam gece acıkırsam yogurtla iki tane galeta ytyiyorum ben cok sıkıya gelemem benim rejim anlayısım bu işte canım yafif sıkıyorum kendimi ole ac gezemem yemegi seviyorum cünküm.
ondan da cok yavas kilo veriyorum.boy e kilom sana yakın canım bizim 60 olmamız lazım ne yazıkki.
tondora ne kıs tornavida gibi olmus ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?