Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geldimmmmmmmmmmmmmmmmm huu huuu nasılsınız bakem eşimi gönderdim ama işim varki bir taraftanda yapıcam ee neler kouşuyosunuz

Bu saatte ne işi canım yaa... Otur dinlen boşverr...

kuzucum alışveriş yaptık yaaa onları yerleştiricem birde bulaşık var bir iki parça onlarıda yıkarım o kadar geldik yemeği yedik birde banyo ,işi oldu işte ancak onlara sıra geldi meleğimmmmmmm

yazılı okuyayım dedim
kombinasyon yerine kapitülasyon yazan öğrenciyi görünce yazılı okumaktan soğuyup bıraktım
kombinasyonla kapitülasyonu birbirinden ayıramayan bir yığın öğrencilere bişeyler öğretmeye çalıştığıma mı yanayım yoksa ikisinin farkını bile öğretemediğime mi bilmiyorum

bu arada oğlum hala öyle kıpır kıpır değil
anlamadım derdi ne acaba
endişelenmeli miyim acaba
bişeyler de yedim ama

melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ferdam seninde hamileliğini öğrenmden önce göğüslerinde yeşil damarlar çımışmıydı yada hamilelikte olurmu bu belirtimidir benim göğüsler yosun sarmış gibi her yeri sence nedir balım :18::18::18:

belirti canım bu
bende olmadı hiç şimdi de yok ama çoğu kişide olmuş
inşallah bu ay gelir canım bebişin

belki uyuyodur gülüm endişe etme benim arkadaşın da 7 aylık bazen oluyoki hissetmiyorum diyo daha dün doktora gitti çok normal çok iyi maaşallah demiş demekki oluyo sıkıntı etme sen canım benim
belirti canım bu
bende olmadı hiç şimdi de yok ama çoğu kişide olmuş
inşallah bu ay gelir canım bebişin

ayy inşş kuzucum yaaa vardı bende damarlar ama bir ikitaneydi şimdi remen yosun gibiyim omuzlarımdan başlıyo komple böyle uçlara doğru birde her zaman adet ağrısı olurdu göğüslerimde şimdi yok çok farklı sanki kalbim sancıyo gibi ağrı yağıyo üzerine yatamıyorum dollgunaştı uçları kaçınıyo birse genişledi bu kahve bölümleri tek belrrti göğüsler birde feci bel ağrısı kaptırmakda istemiyorum her ay hüsran yaşamaktan yoruldum ama heyecanda basmıyo değil hayırlısı bakalım :18::18::18:

amanin kızım sen kaptırmıssın bile ya. insallah vardırda gülüm bu ayda hüsran yasamazsın ya.

kıs cidden memişlerin o kadar yeserdimi la. beyaz yerlerindede damar cıktımı
vallaha bak gülüm hemde nasıl yeşiller beyaz yerleri omuzlardan başlıyo uçlara dolanıyo birde ağırlaştılar takkeyi takamıyorum eşimde diyoki ip bağlayalım uçlarına boynuna dolayalım taşıyamıyosan gıcık herüf dalga geçiyo bak bebek varsa karışmm diyorum yoktur yokutr diyo
gel gülüm teklife ne gerek gel birlikte içelim.
geliyorum limonumu hazırla valla baya baya limolu içerim ben balım ohhh canım çekti
ay herkesin isimi var niye 4 kişiyiz ya.

sanırıjm gülüm kimse kalmadı

amanin kızım sen kaptırmıssın bile ya. insallah vardırda gülüm bu ayda hüsran yasamazsın ya.
valla lafa gelince kaptırmıyorum oluyoda ahh ahh kaptırmışımda farkında değilim sanırım bugün siteye eczane açıldığını duydum eşim dün ağzından kaçırdı demiypoki test istemiyim bekliyim duydum hadi hadi gidelim alışveriş yapmaya dedim çaktırmadan koştum eczaneye eşim nasıl gülüyo sen çıkmazdın demek derdin buymuş diyo ama şans işte kapalıydı off off sanki yapsam çıkıcakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…