efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkımmmmmmmmmeliffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff nerdesin lennnnnnnnn
burdayım gülüm balım yağım çay içtim valla yanmışım kzı sende içtinmielif cıktımı kıslar bişide demedi töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee
memnun oldum o zamanyahu ben zaten hayatta bi kere bile diyet yapmadım öle düzenli falan yapamam bende yoksa burcunda terazi mi ılık su sirke iğğğğğ azönce komşudaydım kadın boş durmamış tavada börek yapmış sıcak sıcak koydu önüme bende açtım yedim bi güzel evlendim 63 kiloydum 7 kilo aldım yhaaa
tornavida diyenide ilk defa duydum iyi benzetme ama
15 haftada sadece 100gram mı oluyolar bu ne ya bi avuc antep fıstıgı kadar kıs bu
Oy oy maşaAllah bizim kilomuzu söylememişti hain doktor
Bu gidişimde söyler umarım
Canım kiloyu nasıl ölçüyorlar?
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkımmmmmmmmm
burdayım gülüm balım yağım çay içtim valla yanmışım kzı sende içtinmi
ben hala içiyorum cayın dibini görene kadar içerim hehe. 4. kupam olcak allahın izniyle
Canim kasik agrimi karin agrimi bazen nefesimin kesildigiin soyledim. Hala dusuk tehlikem varmis. Kendini yorma is yapma dedi. Progestani 5.ay bitene kadar dedi. Bebekimiz gayet iyi 15+4 cikti. Normal gramindanda iyiymis. Agir kaldirma sen tehlikeli gebelik geciriyosun dedi. Kan hapini ictigimden beri byuk abdestim simsiyah ve midem agriyodu soyledim. Bizde migde kanamasi irsi dedim. Bu ilac daha cok tetikler dedi baska ilac verdi bilmiyorum iste canim ilerleyen zamanlarda neler olucak
Kızlar kabak çekirdeği ve antep fıstığı iyimiş bende yiyorum, gelsin kilolar :))
Kızlar kabak çekirdeği ve antep fıstığı iyimiş bende yiyorum, gelsin kilolar :))
sakınca olsa söylerdikizlar ya bisey sorcm dr a en son gittigimde hersey yolunda cok iyi demisti iliski isini sormayi unuttum da acaba bi sakincasi var midir:26:
utoppyacıgımmmmmmmmmmmmmmm sen su kapitilasyonu kombinasyon gör ya bebenin puanını kırma bak. içime dert oldu kapitilasyonu biliyosa kombinasyonu kesin biliyodur zxzaten
neye iyiymiş canım bebişin kilosunumu arttırıyomus. her gün bi avuc kabak cekrdegi prostat ilacı derler
ohhhhhhhhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun yarasın ikinizede gülüm
puffy maşallah oğluşuna
100lü gramları bulmuşsunuz
biz de heralde 1 kiloya yaklaşmışızdır
daha 2 haftadan çok var kontrolümüze
o zamana iyice büyüsün tosun paşam
zambak bazı ultrasonlar 20. ya da 24. haftadan sonra ölçebiliyor kiloyu
benim eski doktorun ultrasonu kötüydü 16. haftada gittim son kez, o ölçülemez daha demişti
şimdiki doktorumun ultrason süper, 13. haftadan beri ölçüyor o
cihaz kalitesine bağlı yani anlıcan
benim oğlum da hep önden gidiyordu 22. haftaya kadar
son kontrolde baş ve karın çevresi 3 gün önden çıktı sadece
kilo tam sata göre gidiyormuş
ama boyu sata göre 3 gün geriden geliyor
eşimin babasının bacak boyu kısa, ona çekti heralde
bebeğin kilosu artsın istiyorsanız muz, tahin pekmez iyiymiş
bir de sol tarafa yatıp dinlenmek lazımmış bol bol
sola yatınca kan akışı hızlanıyor biliyorsunuz, bebeği besleyen de bizden giden kan akışıymış
bakalım bu gittiğimizde bebişin kilosu nasıl çıkcak
Dejavum artik is falan yyapmiycam esimde kizdi. Bbebeginn yeri falanda iyiymis ama benim tehlikem oluyor. Saglikla kucagimiza alalim artik. Degisik duygular icindeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Valla yerken baktım, antep fıstığı için sığır eti yerine geçiyor yazıyordu.
Kabak çekirdeğininde başlıklarına baktım faydalı yazıyordu işte :))
Saol canım, bana değilde bebişe yarasın :))
Doğrusu ben doktorada hiç sormamıştım kilosunu.
Sadece zambaklar iyi çocuk doğuruyor diye espri yapmıştı :))
Benimde eşimin kafası büyük, oğlumun kafasıda büyük olursa yandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?