yazılı okuyayım dedim
kombinasyon yerine kapitülasyon yazan öğrenciyi görünce yazılı okumaktan soğuyup bıraktım
kombinasyonla kapitülasyonu birbirinden ayıramayan bir yığın öğrencilere bişeyler öğretmeye çalıştığıma mı yanayım yoksa ikisinin farkını bile öğretemediğime mi bilmiyorum
bu arada oğlum hala öyle kıpır kıpır değil
anlamadım derdi ne acaba
endişelenmeli miyim acaba
bişeyler de yedim ama
belki uyuyodur gülüm endişe etme benim arkadaşın da 7 aylık bazen oluyoki hissetmiyorum diyo daha dün doktora gitti çok normal çok iyi maaşallah demiş demekki oluyo sıkıntı etme sen canım benim
ayy inşş kuzucum yaaa vardı bende damarlar ama bir ikitaneydi şimdi remen yosun gibiyim omuzlarımdan başlıyo komple böyle uçlara doğru birde her zaman adet ağrısı olurdu göğüslerimde şimdi yok çok farklı sanki kalbim sancıyo gibi ağrı yağıyo üzerine yatamıyorum dollgunaştı uçları kaçınıyo birse genişledi bu kahve bölümleri tek belrrti göğüsler birde feci bel ağrısı kaptırmakda istemiyorum her ay hüsran yaşamaktan yoruldum ama heyecanda basmıyo değil hayırlısı bakalım :18::18::18:
vallaha bak gülüm hemde nasıl yeşiller beyaz yerleri omuzlardan başlıyo uçlara dolanıyo birde ağırlaştılar takkeyi takamıyorum eşimde diyoki ip bağlayalım uçlarına boynuna dolayalım taşıyamıyosan gıcık herüf dalga geçiyo bak bebek varsa karışmm diyorum yoktur yokutr diyo
geliyorum limonumu hazırla valla baya baya limolu içerim ben balım ohhh canım çekti
sanırıjm gülüm kimse kalmadı
anammmm fener 15 dk 2 gol atmış eşim kuduruyodur varya düşünemiyorum Allahtan gitti yoksa vay halime yani bu aradada adet sansıları geliyo şimcik moralim bozuldu geliyolarmı nee pofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kıs kalkta yap bi güzel cay ya üşenme bak memişlerin bi,de bundan sismesin ipte kopar bak
ben bitek kendim daha olsam hiç üşenmem cay mutlaka üç ögün olcek bende.üniversitedeyken arkadaslarım bana cay süngeri derdi devamlı içerim iyi iciciyimdir yani
kıs kalkta yap bi güzel cay ya üşenme bak memişlerin bi,de bundan sismesin ipte kopar bak
ben bitek kendim daha olsam hiç üşenmem cay mutlaka üç ögün olcek bende.üniversitedeyken arkadaslarım bana cay süngeri derdi devamlı içerim iyi iciciyimdir yani
anamm 2 gol mü atmış, kardeşimde seviçten çıldırmıştır valla. Aradım konuştuk bizim statta gs hiç yenemedi ki yine yenicez tabii diyordu. Bu arada yarın taşınıyorlar evdeki son derbim diyor.
bende aramam fazla çay bir tek kahvaltı da bir de akşamları dizi izlerken falan ama şimdi müd. yard. sekreterliğine çıktım ya sürekli çay geliyor müdür yardımcısı ve bize içemiyorum her zaman getirdiklerinde ben almıyım diyorum. Sabah 11 dedimi de türk kahvesi yapılır hep içiyordum ama içmiyorum artık çarpıntı yaptı bende iyi gelmedi zaten türk kahvesi alışkanlığımda hiç olmadığı için eşimde içmez zaten iyi gelmedi içmiyorum. Ama çay kansızlık yapar hatta yanında demir ihtiva eden şeyler yiyorsan vücudunun demir emilimini azaltır canım çay.
Slm kızlaar nasılsınız.
Eşim maç izlemeye gitti 2-0 yeniliyorlar, bende msj atıp daha çok çıldırtıyorum onu
hoşgeldin eşindemi gslı benimkide öyle ama ben mesaj atamam valla delirmiştir zati tuz biber olmyım
canım işte çocuklar anlamak istedikleri kadarını anlıyorlar senin suçun değil yani okumaya gönülleri yok öyle bir gençlik ki şimdikiler anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu. Canım olabilir bazı zamanlar bebekler fazla hareket etmeyebilir. Her an kıpır kıpı olamaz ki artık yeride daralıyor bebeğinin hareket ettiğini hisset yeter.
canım baya belirti aslında bu ama birşeyde diyemiyorum ki hiç yaşamadım ki bunları. Sende daha önce hiç olmadıysa tabi ki ümitlenebilirsin batın yarınmış pazartesi test yaparsın bakalım ay inşalllah vardır canım.. Benim de şu an öyle moralim bozuk ki anlatamam yanii. O kadar iyiydim bir anda çöktüm resmen gecem mahvoldu. Neyse burada anlatmayayım bu güzel akşamda kimseye dert anlatmayayım da sıkkınım işte.
Benimki çok fanatik değildir :))
iyi aksamlar kizlar
mide bulantim yanmaya dondu cok cekilmez bir hal aldi hayirlisiyla bi gecirsem su gunleri
anamm 2 gol mü atmış, kardeşimde seviçten çıldırmıştır valla. Aradım konuştuk bizim statta gs hiç yenemedi ki yine yenicez tabii diyordu. Bu arada yarın taşınıyorlar evdeki son derbim diyor.
bende aramam fazla çay bir tek kahvaltı da bir de akşamları dizi izlerken falan ama şimdi müd. yard. sekreterliğine çıktım ya sürekli çay geliyor müdür yardımcısı ve bize içemiyorum her zaman getirdiklerinde ben almıyım diyorum. Sabah 11 dedimi de türk kahvesi yapılır hep içiyordum ama içmiyorum artık çarpıntı yaptı bende iyi gelmedi zaten türk kahvesi alışkanlığımda hiç olmadığı için eşimde içmez zaten iyi gelmedi içmiyorum. Ama çay kansızlık yapar hatta yanında demir ihtiva eden şeyler yiyorsan vücudunun demir emilimini azaltır canım çay.
vallahi demir için bi test yaptırmadım hic ama garanti cok az cıkar degerim cok iyiyorum hem demli hem cok az sekerli. aman napıyım hayatta bi sigaradan bide caydan zevk alıyorum işte. türk kahvesini bende hiç sevmedim ya su iki haftadır her aksam yapıyorum esimle içiyoruz alıstım gibi. ilişkiden iki saat once sen içmesen bile esine içir gülüm. sprem hareketliligini cok arttırıyomus ve sayısını.
bende hiç üşenmem balım yaaa var çayım zatide gidip almak zor geliyo gideyim bari alayım memiler şişeceği kadar şişmiş sığmıyo valla ama kuzum bu arada zayıflamşımki buün olmayan kıyafetlerimi giydim nasıl mutlu oldum bir tanıdık var eşimin akrabası gittik kiirayı vermeye markete giderken zayıflamışşın diyo nasıl mutlu oldum bir eteğim vardı beldeen düşük bel gelmiyodu beli şimdi geliyo tam oluyo sevinçden uçuyorum valla
aferin sana bak iyi yapınca gidiyo kilolar. kilo bebek olusumuna cok engelmiş canım.ben bugün rejimin içine ettim ama: )
sabah iyi bi kahvaltı öglen hamburger menü aksamda mantı götürdüm vallahi. simdide cayla cikolata aboooooooooooooooo
vallahamı türk kahvesimi arttırıyo ilk defa duydum benim eşimde severde ben daha çok nescafe yapıyorum hiç dayanmıyo bana valla
canım neskafe banada hic dayanmıyo alıyorum bikacgüğn sonra bi bakıyom bittim 2 yada 3 bardak içerim nesten. evet canım türk kahvesi hakkında dediklerim dogru. hem nette yazıyo hemde cok kişiden duydum. bide kadında sarı üzüm yedikce dogurganlıgı artıyomus. yazı bekliyorum adam gibi sarı üzümler cıksada bol bol yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?