Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anammmm fener 15 dk 2 gol atmış eşim kuduruyodur varya düşünemiyorum Allahtan gitti yoksa vay halime yani bu aradada adet sansıları geliyo şimcik moralim bozuldu geliyolarmı nee pofffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım işte çocuklar anlamak istedikleri kadarını anlıyorlar senin suçun değil yani okumaya gönülleri yok öyle bir gençlik ki şimdikiler anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu. Canım olabilir bazı zamanlar bebekler fazla hareket etmeyebilir. Her an kıpır kıpı olamaz ki artık yeride daralıyor bebeğinin hareket ettiğini hisset yeter.

canım baya belirti aslında bu ama birşeyde diyemiyorum ki hiç yaşamadım ki bunları. Sende daha önce hiç olmadıysa tabi ki ümitlenebilirsin batın yarınmış pazartesi test yaparsın bakalım ay inşalllah vardır canım.. Benim de şu an öyle moralim bozuk ki anlatamam yanii. O kadar iyiydim bir anda çöktüm resmen gecem mahvoldu. Neyse burada anlatmayayım bu güzel akşamda kimseye dert anlatmayayım da sıkkınım işte.

kıs kalkta yap bi güzel cay ya üşenme bak memişlerin bi,de bundan sismesin ipte kopar bak
ben bitek kendim daha olsam hiç üşenmem cay mutlaka üç ögün olcek bende.üniversitedeyken arkadaslarım bana cay süngeri derdi devamlı içerim iyi iciciyimdir yani

anammmm fener 15 dk 2 gol atmış eşim kuduruyodur varya düşünemiyorum Allahtan gitti yoksa vay halime yani bu aradada adet sansıları geliyo şimcik moralim bozuldu geliyolarmı nee pofffffffffffffffffffffffffffffffffffff

anamm 2 gol mü atmış, kardeşimde seviçten çıldırmıştır valla. Aradım konuştuk bizim statta gs hiç yenemedi ki yine yenicez tabii diyordu. Bu arada yarın taşınıyorlar evdeki son derbim diyor.

bende aramam fazla çay bir tek kahvaltı da bir de akşamları dizi izlerken falan ama şimdi müd. yard. sekreterliğine çıktım ya sürekli çay geliyor müdür yardımcısı ve bize içemiyorum her zaman getirdiklerinde ben almıyım diyorum. Sabah 11 dedimi de türk kahvesi yapılır hep içiyordum ama içmiyorum artık çarpıntı yaptı bende iyi gelmedi zaten türk kahvesi alışkanlığımda hiç olmadığı için eşimde içmez zaten iyi gelmedi içmiyorum. Ama çay kansızlık yapar hatta yanında demir ihtiva eden şeyler yiyorsan vücudunun demir emilimini azaltır canım çay.

bende hiç üşenmem balım yaaa var çayım zatide gidip almak zor geliyo gideyim bari alayım memiler şişeceği kadar şişmiş sığmıyo valla ama kuzum bu arada zayıflamşımki buün olmayan kıyafetlerimi giydim nasıl mutlu oldum bir tanıdık var eşimin akrabası gittik kiirayı vermeye markete giderken zayıflamışşın diyo nasıl mutlu oldum bir eteğim vardı beldeen düşük bel gelmiyodu beli şimdi geliyo tam oluyo sevinçden uçuyorum valla

Slm kızlaar nasılsınız.
Eşim maç izlemeye gitti 2-0 yeniliyorlar, bende msj atıp daha çok çıldırtıyorum onu

evet gülüm yaaa 2 gol atmışlar eşimde deliriyodur ne kadar güzel işte taşınmadan son güzel anısı olur gülüm de babam seviniyodur eşim deliriyodur eğer yenerse babam arar eşimi cümbüş var vallahaaa

gülüm valla belirtileri her ay ben oluşturdum ama 2 aydır bel ağrısı çekiyorum gerçi geçen ay çok olmadı geçti yumurtlamadan sonra az kalmıştı ama bu göğüsler bu şekilde ilk defa oldu her ay adet ağrısı olurdu bu ay farklı ama yinede diyorum yaa emin olamıyorum zati sancı vuruyo gelicekler yine ben biliyorum inş vardır meleğim de sana ne oldu can sıkma ne demek ne oldu neden üüzgünsün söyle bak dinliyorum bekliyorum hadi balım anlat

Benimki çok fanatik değildir :))

benimki fanatik demek az kalır gülüm öyle böyle değil tüm maçlara karşı Allahtan lig tvmiz yok yanmıştım babamlardayken vardı ama tvmiz 2 tane ydi sorun oluyodu şimdi olsa çıldırıdım maç maç maç ıyyyyyyyyyyyy

vallahi demir için bi test yaptırmadım hic ama garanti cok az cıkar degerim cok iyiyorum hem demli hem cok az sekerli. aman napıyım hayatta bi sigaradan bide caydan zevk alıyorum işte. türk kahvesini bende hiç sevmedim ya su iki haftadır her aksam yapıyorum esimle içiyoruz alıstım gibi. ilişkiden iki saat once sen içmesen bile esine içir gülüm. sprem hareketliligini cok arttırıyomus ve sayısını.

vallahamı türk kahvesimi arttırıyo ilk defa duydum benim eşimde severde ben daha çok nescafe yapıyorum hiç dayanmıyo bana valla

aferin sana bak iyi yapınca gidiyo kilolar. kilo bebek olusumuna cok engelmiş canım.ben bugün rejimin içine ettim ama: )
sabah iyi bi kahvaltı öglen hamburger menü aksamda mantı götürdüm vallahi. simdide cayla cikolata aboooooooooooooooo

evet gülüm yaaa ama resmen aç gexiyorum arada bende kaçırıyorum ama ama hemen dengeliyorum birgüneden birşeycik olmaz afiyet bal şeker olsun hamburger mantı ohhhh süper valla karnım tok ama canım çekti vallaha

vallahamı türk kahvesimi arttırıyo ilk defa duydum benim eşimde severde ben daha çok nescafe yapıyorum hiç dayanmıyo bana valla

canım neskafe banada hic dayanmıyo alıyorum bikacgüğn sonra bi bakıyom bittim 2 yada 3 bardak içerim nesten. evet canım türk kahvesi hakkında dediklerim dogru. hem nette yazıyo hemde cok kişiden duydum. bide kadında sarı üzüm yedikce dogurganlıgı artıyomus. yazı bekliyorum adam gibi sarı üzümler cıksada bol bol yicem.

aynen bendede öyle dayanmaz gülüm arada türk kahvesini yapayım bari üzümde tam benim meyvemdir çok yerim ama yok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…