gencegitim
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
Son gidişte malesef vermediler canım(
Zaten bi özel hastane var, güya en iyi doktor gidiyoruz.
Bu gidişte ne istemem gerekiyor acaba, ona göre söyleyeyim doktora?
melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ama burdayım yazmıyonki sen gülüm oooooooooooo
Ben bebeğin tüm görüntüsünü göremezmiyim diye sordum, oda büyüdü artık parça parça görünür dedi.
Bu gidişimde söyleyeyim...
Bi dahaki gelişinde detaylı olacak dedi ama ne demek istediğini anlayamadım.
azcık sessiz kaldında ondan yazdım gülüm anlat bakem bişiler.
yok canım ya üzülmem
sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
zaten dün çok kötü bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım
tek istediğim oğlumu sağlıcakla kucağıma almak
yahu nirdesiniz bea
Alacaksın canım inşallah zaman yaklaştıkça böyle rüyalar görmen normal canım..
burdayız canımm ama sen görmüyorsun galiba beniiii
doğru söylemiş
bundan sonra tek parça halinde göremezdin parça parça görürsün çünkü büyüdü artık
sana sonraki randevuyu verdi mi
ayrıntılı ultrasondan bahseiyor olması lazım
ama ayrıntılı ultrasonu doktorun yapmaz, uzman radyolog yapmalı
ki onun için de ayrı randevu alman gerekiyor
3 boyutlu ve daha ayrıntılı görüntü veren bir ultrason aletiyle bebeğin iç organlarına damarlarına vs bakıyorlar
gülüm alışveriş yaptık yaa onları yerleştirdim bulaşıklarımı yıkadım ocağımı sildim saçlarımı kuruttum eşim gelir şimdi ıslak görürse işiim var demektir korkumdan şimdi kuruttum işte böyle sen anlat bakalım nası gidiyo bakem
merhaba nasılsınız kızlar..ayın 13 ünde adet olmam lazımdı ama hala olmadım.. ara ara kasıklarıma ağrı giriyo.ama olcam heralde umutlanmak istemiyorum..
maç çok gerdi beni kızlar sinir tepemde daha fazla izleyemicem valla.
kuzucum görmezmiyim hiç seiniz çıkmadı bende pc başında değilim bulaşıkklarımı yıkadım alsıklarımız yerleştirdim saçlarımı kuruttum derken arada baktım yazan yok geldşim hala sesiz bende yazıverdim şimdik meleğim görmezmiyim ben seni aşk olsun
maç çok gerdi beni kızlar sinir tepemde daha fazla izleyemicem valla.
canım aşağıa gördüm seni ama yazmadığın için bende öbür kızların yazdıklarına cevap yazdım balımmm.. Eşin gelir birazdan canım yaa..
kaç kaç ki maç hiç bakmadım ben eşimin maçla alakası yok ne enteresan dimi takımda tutmaz laf olsun diye eskişehirsporludur yanii bende de moral bozuk ya kafam dağılsın diye nete giriyorum. Hiç nette gazetelere tvde falan sonuçlara bakmadım..
günde 4tane golden yeşil elma yiyorum :0) iyice delirdim yaaaa.utanmasam 10tane yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?