Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Son gidişte malesef vermediler canım (
Zaten bi özel hastane var, güya en iyi doktor gidiyoruz.
Bu gidişte ne istemem gerekiyor acaba, ona göre söyleyeyim doktora?

aslında her gidişte vermeleri lazım yaa
bebeğin görüntüsünü olmasa bile (ki ben nereye gidersem gideyim her gittiğimde mutlaka oğlumun resmini de verdiler) ölçüm sonuçlarını vermliler ne saçma

BPD, FL, HC, AC ölçmeli
bir de kilosuna bakmalı haftasıyla uyumlu mu diye
bunlara bakmıyorsa zaten neye bakıyor anlamadım ben
bebeğin boyunu artık başpopo mesafesi ölçülemiyor
boyu tam ölçülemediğinden fl yani uyluk kemiği ölçülüyor
flyi 7 ile çarpıp yaklaşık boyunu bulabilirsin (çoğu doktor boyu artık ölçülemiyor deyip geçiyor, 7 ile çarpman gerektiğini söylemiyor)[/QUOTE]

Ben bebeğin tüm görüntüsünü göremezmiyim diye sordum, oda büyüdü artık parça parça görünür dedi.
Bu gidişimde söyleyeyim...
Bi dahaki gelişinde detaylı olacak dedi ama ne demek istediğini anlayamadım.

melisamm dejavum nerelerdesiniz oflum hoşgeldin gülüm sesin çımıyo nasılsın

doğru söylemiş
bundan sonra tek parça halinde göremezdin parça parça görürsün çünkü büyüdü artık
sana sonraki randevuyu verdi mi
ayrıntılı ultrasondan bahseiyor olması lazım
ama ayrıntılı ultrasonu doktorun yapmaz, uzman radyolog yapmalı
ki onun için de ayrı randevu alman gerekiyor
3 boyutlu ve daha ayrıntılı görüntü veren bir ultrason aletiyle bebeğin iç organlarına damarlarına vs bakıyorlar

azcık sessiz kaldında ondan yazdım gülüm anlat bakem bişiler.

gülüm alışveriş yaptık yaa onları yerleştirdim bulaşıklarımı yıkadım ocağımı sildim saçlarımı kuruttum eşim gelir şimdi ıslak görürse işiim var demektir korkumdan şimdi kuruttum işte böyle sen anlat bakalım nası gidiyo bakem

yok canım ya üzülmem
sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
zaten dün çok kötü bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım
tek istediğim oğlumu sağlıcakla kucağıma almak

Alacaksın canım inşallah zaman yaklaştıkça böyle rüyalar görmen normal canım..

yahu nirdesiniz bea

burdayız canımm ama sen görmüyorsun galiba beniiii

Alacaksın canım inşallah zaman yaklaştıkça böyle rüyalar görmen normal canım..

burdayız canımm ama sen görmüyorsun galiba beniiii

kuzucum görmezmiyim hiç seiniz çıkmadı bende pc başında değilim bulaşıkklarımı yıkadım alsıklarımız yerleştirdim saçlarımı kuruttum derken arada baktım yazan yok geldşim hala sesiz bende yazıverdim şimdik meleğim görmezmiyim ben seni aşk olsun

1 nisanda kontrolümüz var canım.
Görücez artık ne olacağını.
Ama beynini, gözlerini, parmaklarını yani heryerini gördüm bebeğin.

merhaba nasılsınız kızlar..ayın 13 ünde adet olmam lazımdı ama hala olmadım.. ara ara kasıklarıma ağrı giriyo.ama olcam heralde umutlanmak istemiyorum..

bende cayımı içtim işte. camasır attım onu bekliyom ascam ya sinir oluyom ben bu işte.
ya bende bu ay acayip sıcvak basmalar basladı. aksam habire yorganı üzerimden atıyorum menopozlu kadınlar gibi oldum ya acayip rahatsıoz oluyorum bu durumdan birden böle ter basıyo yanıyom sankim.haplarmı beni böle yaptı ya.

eşim beşiktaşlı
arkadaşları hep fenerbahçeli
gs gol attıkça zevkten dört köşe durumda
arkadaşlarını sinir etmekle meşgul tuzu kuru olduğundan

canım aşağıa gördüm seni ama yazmadığın için bende öbür kızların yazdıklarına cevap yazdım balımmm.. Eşin gelir birazdan canım yaa..

maç çok gerdi beni kızlar sinir tepemde daha fazla izleyemicem valla.

kaç kaç ki maç hiç bakmadım ben eşimin maçla alakası yok ne enteresan dimi takımda tutmaz laf olsun diye eskişehirsporludur yanii bende de moral bozuk ya kafam dağılsın diye nete giriyorum. Hiç nette gazetelere tvde falan sonuçlara bakmadım..

2-2 şimdilik
benim eşim de hiç maçkolik değildir
izlemiyor zaten o da
sadece sonuçlara bakıyor o da arkadaşlarını deli etmek için
beşiktaşlı eşim de
sadece büyük derbilerde falan izlerler arkadaşlarıyla
biz de arkadaşlarının eşleriyle kaynatırız işte
ama hiç kolik bir kocam yok çok şükürrr

günde 4tane golden yeşil elma yiyorum :0) iyice delirdim yaaaa.utanmasam 10tane yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…