Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

azcık doydum:))
kahvaltıya sakladım kendımı cok yemedım
yatmaya gıdıyorum şimdi

bende armudu öyle yerım sadece sapı kalır elımde.

gunaydın burdayım canım
aclıktan uyuyamadımda uyku tutmadı
bıseyler atıstırıyorum sonra gıdıp tekrar yatacagım

Maşallah canım bebiş acıkmış o zaman tatlımm annee uyann diyoo.. Sen ye yine yat uykunu al bir güzel. Benimde annem taşınıyor bugün. Ben gidemedim çalıştığım için ama uyku da tutmadı neyse ki hava güzel taşınırlar..

tasınmak zor canım allah yardımcısı olsun bende 1 ay sonra tasıncam bakalım nolcak nasıl altından kalkacagım

ruyamı anlatmaya gerı geldım
ruyamda dogum yapıyordum sancılarım baslamıstı karnım okadar buyuktuki beyaz bır gecelık vardı ustumde upuzun
burdakı hastanenın dogumhanesını gördum resmen bırkere gece sancılanınca gıtmıstık dr ordaydı ıcıne gırmıstım ordan bılıyorum
sancı cekıyorum elım hep karnımda kıvranıyorum kımse benle ılgılnmıyorsaate bakıyorum aksam 9
allahım 3 gıbı dogarmı acaba dıyorum 6 saate dogar dımı falan dıye dusunuyorum
sonra dogumhaneden cıkıyorum eşimin yanına gıdıyorum onlarda odadalar
bakıyor bana sen hala dogurmadınmı dıyor cocugumu görmek ıstıyorum diyor
rüyada bıle odun bu adam
benı dusunmuyorsunda bunumu dusundum dıyorum ve gerı dönuyorum dogumhaneye
ayy cok tırstım ama yınede guzeldı

Allah hayırlara çıkarsın canım.. Güzek bir rüya aslında ama acaba anlamı nedir ki. Rüyalar tersine çıkarmış belki de şıp diye doğuracaksın kız fazla sancı çekmeden. Aman canım taşınacakmışsın bu halinle elbet bir sürü yardım eden olur taşınmaya yerleştirmeye temizliğine falan. Ohh yeni eve gelecek bebek desene. Ev mi aldınız canımm kendi evinize mi taşınacaksınız. Oolur olur hepsi canım. Valla bu kocalar harbi odun rüyanda bile yanii sana doğurmadın mı diyor haa fırından ekmek bekliyor sanki adam.. benimki ne yapar bilmem herakde doğumhane kapısında sıkıntıdan gazete okur ne yapacak ya da laptopunu falan getirir kesinn

Ozel msj atamiyorum sanirim buraya yazicaklarim icin kusura bakmayin...

annesinden ozur dilemeyen topicde hic dilemez diyere cigerimi yakan kisi dinle simdi ben 11 ay once evlendim evlendigim gibi babam satirla kapima dayandi ertesi gun anam babamin eline silah verip kizini vuracaksin yoksa bosarim seni dedi suan mahkemelikler bosanacaklar babam dukkanin karsisinda silahla beklerken kayinlarim yakaladi 2 kardesim bebegim dussun diye ustume saldirdi bebegini dusurmek icin geldik dediler yuzume yasamayan bilemez ben 8 aydir kendi evimdeyim 2 haftadir perdemi aciyorum burda saglik ocaginin acili var isim vereyim arastir dogum baslarsa ambulansla sevk edilir hasta kimseye yalan borcum yok

Bankada paramiz var dedim hala diyorum ben bilezik satip ev dosedim borc odedim sahip olmak istedigim tek sey ev o yuzden bankadaki paramin 1 tlsine dahi dokundurmadim

kaynanamdan cikar saglamak icin kabul etmedim bebek esyalarini bastan reddettim ama kocam uzuldu cunku onlar dogulu kulturlerinde ailelerine bi yerde boyun egerler

gofreti istemedi ama suan ses cikarmiyo

bebegimi dusunuyorum kanamam ve kasilmam hep var hamile kaldiginda yasarsan anlarsin

bunlarin hepsini ben yasadim yasamayan bilemez

kimse kimseyle konustu diye tavirlanmadim ben bana cephe alindigini dusundugum icin ses cikarmadim devam ettim

bunlari ozelden yollayamadim burdada kirlilige yol actim kimse kusura bakmasin ne dusunursen dusun daha diyecek biseyim yok ama ailemle ilgili canimi yakan sozlerine bi cvp vermek zorunda hissettim,

canım nasılsın
oğluşun nasıl
meksika dalgası yapıyor mu

kizlar bisey sorcam ben kk de ve diger bir sitede gebelik hesaplamasi yapdim 10 hafta cikdi ama farkli bir sitede 9 + 1 gun yaziyor hangisi dogru anlamadim

kizlar bisey sorcam ben kk de ve diger bir sitede gebelik hesaplamasi yapdim 10 hafta cikdi ama farkli bir sitede 9 + 1 gun yaziyor hangisi dogru anlamadim

canım son regl tarihinden itibaren hesaplayacaksın. En doğru sonuç budur ama aslında en garantisi doktora gittiğinde ultrasonda çıkan haftadır canım ona göre hesaplarsın..

Bugünde hava süper güzel.. Erkenden uyandım annem başka şehirde ve taşınıyor uyku tutmadı beni de yardıma gidemedim hasta olduğumda işyerinden izin almıştım talınma gündemi yoktu o zaman. Şimdi alamadım bir gün içinde gitsem faydam olmayacaktı. Aklım hep orada yardım eden çok kişi var ama işte aklı kalıyor insanın. Biraz iş yapcam sonra da dolaşmaya çıkarız dün akşam üzeri çıktık hava serinlemişti üşüdüm geri döndüm..

günaydın herkeslere
hava bugün güzel görünüyor ankarada güneş var
biz de dışarı çıkacağız inşallah
belki biraz da yürüyüş yaparız iyi olur
hava güzel olunca da erkenden uyanıyor insan
gerçi saatler alınınca ne olur tekrar bilinmez ama

günaydın canım...
kimsecikler yok henüz..
istanbul da güneşliiii... :)
biz yine evdeyizdir büyük ihtimal..
ferdam ovucan kullanıyorum ya 2. çizgi silik ama 1. ye yaklaşmış bugün ne çıkacak acaba..
bide ilk idrarla yapılmıyodu dimi.
dün test yapıcam diye saatlerce tuttum idrarımı

evet canım ilk idrarla olmaz
en güveniliri hergün aynı saatte 4 saat tutulmuş çişle ve sıvı tüketimini bitirerek veya azaltarak yapılan
gittikçe koyulaşıyor genelde bugün yapmaya devam

gamze günaydın
önceki sayfalarda yazdığını okudum ama konuyu uzatmamak adına olaya atlamak istemiyorum
ama canını sıkma artık yeter
nasılsın iyimisin
sağlık ocağına neden gittin sen, kasılman mı vardı nooldu?

2 gündür misafirlikte olduğum için akşam 6 -6.30 arası yapabildim.
birde idrarı 5-6 saat tuttum sanırım.
bir sorun olur mu acaba :18:
bugün evde olursam 2.30 gibi yaparım testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…