- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Günaydın pazar pazar erkenciyinn dhc burda mısınn..
dejavu bide ben elmayı çok komik yerim.çocukluktan bi alışkanlık kocam ölüyo gülmrkten ama napiim :) elmanın sadece sapı kalır geri kalan heryerini yeruuum çekirdrkleri bile yanii sadece ssp kalır o da varsa tabiii
Ferda kolay gelsin canıım ne güzel matematikten 100alan var ben 65i geçemezdim hiç :)
gunaydın burdayım canım
aclıktan uyuyamadımda uyku tutmadı
bıseyler atıstırıyorum sonra gıdıp tekrar yatacagım
Maşallah canım bebiş acıkmış o zaman tatlımm annee uyann diyoo.. Sen ye yine yat uykunu al bir güzel. Benimde annem taşınıyor bugün. Ben gidemedim çalıştığım için ama uyku da tutmadı neyse ki hava güzel taşınırlar..
tasınmak zor canım allah yardımcısı olsun bende 1 ay sonra tasıncam bakalım nolcak nasıl altından kalkacagım
ruyamı anlatmaya gerı geldım
ruyamda dogum yapıyordum sancılarım baslamıstı karnım okadar buyuktuki beyaz bır gecelık vardı ustumde upuzun
burdakı hastanenın dogumhanesını gördum resmen bırkere gece sancılanınca gıtmıstık dr ordaydı ıcıne gırmıstım ordan bılıyorum
sancı cekıyorum elım hep karnımda kıvranıyorum kımse benle ılgılnmıyorsaate bakıyorum aksam 9
allahım 3 gıbı dogarmı acaba dıyorum 6 saate dogar dımı falan dıye dusunuyorum
sonra dogumhaneden cıkıyorum eşimin yanına gıdıyorum onlarda odadalar
bakıyor bana sen hala dogurmadınmı dıyor cocugumu görmek ıstıyorum diyor
rüyada bıle odun bu adam
benı dusunmuyorsunda bunumu dusundum dıyorum ve gerı dönuyorum dogumhaneye
ayy cok tırstım ama yınede guzeldı
Bankada paramiz var dedim hala diyorum ben bilezik satip ev dosedim borc odedim sahip olmak istedigim tek sey ev o yuzden bankadaki paramin 1 tlsine dahi dokundurmadim
kaynanamdan cikar saglamak icin kabul etmedim bebek esyalarini bastan reddettim ama kocam uzuldu cunku onlar dogulu kulturlerinde ailelerine bi yerde boyun egerler
gofreti istemedi ama suan ses cikarmiyo
bebegimi dusunuyorum kanamam ve kasilmam hep var hamile kaldiginda yasarsan anlarsin
bunlarin hepsini ben yasadim yasamayan bilemez
kimse kimseyle konustu diye tavirlanmadim ben bana cephe alindigini dusundugum icin ses cikarmadim devam ettim
bunlari ozelden yollayamadim burdada kirlilige yol actim kimse kusura bakmasin ne dusunursen dusun daha diyecek biseyim yok ama ailemle ilgili canimi yakan sozlerine bi cvp vermek zorunda hissettim,
kizlar bisey sorcam ben kk de ve diger bir sitede gebelik hesaplamasi yapdim 10 hafta cikdi ama farkli bir sitede 9 + 1 gun yaziyor hangisi dogru anlamadim
günaydın canım...günaydın herkeslere
hava bugün güzel görünüyor ankarada güneş var
biz de dışarı çıkacağız inşallah
belki biraz da yürüyüş yaparız iyi olur
hava güzel olunca da erkenden uyanıyor insan
gerçi saatler alınınca ne olur tekrar bilinmez ama
günaydın canım...
kimsecikler yok henüz..
istanbul da güneşliiii... :)
biz yine evdeyizdir büyük ihtimal..
ferdam ovucan kullanıyorum ya 2. çizgi silik ama 1. ye yaklaşmış bugün ne çıkacak acaba..
bide ilk idrarla yapılmıyodu dimi.
dün test yapıcam diye saatlerce tuttum idrarımı
evet canım ilk idrarla olmaz
en güveniliri hergün aynı saatte 4 saat tutulmuş çişle ve sıvı tüketimini bitirerek veya azaltarak yapılan
gittikçe koyulaşıyor genelde bugün yapmaya devam
gamze günaydın
önceki sayfalarda yazdığını okudum ama konuyu uzatmamak adına olaya atlamak istemiyorum
ama canını sıkma artık yeter
nasılsın iyimisin
sağlık ocağına neden gittin sen, kasılman mı vardı nooldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?