kuzucum bence sen durma yarın sabah test yap hamile olabilirsinmerhaba nasılsınız kızlar..ayın 13 ünde adet olmam lazımdı ama hala olmadım.. ara ara kasıklarıma ağrı giriyo.ama olcam heralde umutlanmak istemiyorum..
Allah Allah yaaa yoksam menopozamı giryon be gülümbende cayımı içtim işte. camasır attım onu bekliyom ascam ya sinir oluyom ben bu işte.
ya bende bu ay acayip sıcvak basmalar basladı. aksam habire yorganı üzerimden atıyorum menopozlu kadınlar gibi oldum ya acayip rahatsıoz oluyorum bu durumdan birden böle ter basıyo yanıyom sankim.haplarmı beni böle yaptı ya.
canım aşağıa gördüm seni ama yazmadığın için bende öbür kızların yazdıklarına cevap yazdım balımmm.. Eşin gelir birazdan canım yaa..
yok gülüm ben bekledim i,lerimi halletiim yoksa yazmazmıyım sana meleğim kıymetlim eşim geldi sesi gitmişki valla kısılmışki bağırmaktan manyekk len bu benim kocam harbi nasıl gitmiş ses akıl yok yahu
kaç kaç ki maç hiç bakmadım ben eşimin maçla alakası yok ne enteresan dimi takımda tutmaz laf olsun diye eskişehirsporludur yanii bende de moral bozuk ya kafam dağılsın diye nete giriyorum. Hiç nette gazetelere tvde falan sonuçlara bakmadım..
kuzucum bence sen durma yarın sabah test yap hamile olabilirsin
Allah Allah yaaa yoksam menopozamı giryon be gülüm
ama geçen ay yumurtalar gelişmemişti olabilirmi ki..geçen ayın 13 ünde olmuştum en son...
olabilir gülüm bütün hastalıklar artık genclerde görülüyor beyinkanaması ,kal krizi. menopoz yasıda azaldı artık olabi,lir yani.
ama geçen ay yumurtalar gelişmemişti olabilirmi ki..geçen ayın 13 ünde olmuştum en son...
o zaman bilemem gülü ama varmı belirti falan yap bir test baya geçmiş belki vardır çıkmazsa demekki dediğin gibi olur kuzucum
belirti yok öyle mide bulantısı falan ama bugünlerde halsizlik var üstümde birden uyku bastırıyo. bilmiyorum ya fazla umutlanıpta sonra üzülmekte istemiyorum.. hayırlısı birkaç gün daha bekliyim bario zaman bilemem gülü ama varmı belirti falan yap bir test baya geçmiş belki vardır çıkmazsa demekki dediğin gibi olur kuzucum
kıslar biraz cıkıyorum camasır ascam sonra gelebilrsem gelirim öptüm herkezi. elifim ama seni iki kere muckkkkkkkkkk
2-2 şimdilik
benim eşim de hiç maçkolik değildir
izlemiyor zaten o da
sadece sonuçlara bakıyor o da arkadaşlarını deli etmek için
beşiktaşlı eşim de
sadece büyük derbilerde falan izlerler arkadaşlarıyla
biz de arkadaşlarının eşleriyle kaynatırız işte
ama hiç kolik bir kocam yok çok şükürrr
günde 4tane golden yeşil elma yiyorum :0) iyice delirdim yaaaa.utanmasam 10tane yicem
sormaa dejavu valla .şimdi tekrar gityik aldık kocayla bitmişti.illede o elma olacak :) hafif ekşi ye ekşiyi çıkar ayşeyi hihihihi
selamlar
geçmişe baktım geldim de
sivatancım gözün aydın kalp atışını duymuşsun
moon ölçüm sonuçlarına hiç takılma milimetrik ölçümler zaten onlar
hem zor ölçtü diyorsun doğru ölçtüğü bile belli değil
hem sınırın altında
hiçbişey çıkmıcak bak görürsün
benim de oğlum bugn pek bi hareketsiz
hiç hareket etti mi onu bile bilmiyorum :18:
dejavu bide ben elmayı çok komik yerim.çocukluktan bi alışkanlık kocam ölüyo gülmrkten ama napiim :) elmanın sadece sapı kalır geri kalan heryerini yeruuum çekirdrkleri bile yanii sadece ssp kalır o da varsa tabiii
Ferda kolay gelsin canıım ne güzel matematikten 100alan var ben 65i geçemezdim hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?