Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba nasılsınız kızlar..ayın 13 ünde adet olmam lazımdı ama hala olmadım.. ara ara kasıklarıma ağrı giriyo.ama olcam heralde umutlanmak istemiyorum..
kuzucum bence sen durma yarın sabah test yap hamile olabilirsin
Allah Allah yaaa yoksam menopozamı giryon be gülüm

2-0 ken 2-2 bitti canım
Biz kombinesi olan iki fenerliyiz diim gerisini sen düşün :) benim kombinem bugün dayısına gitti ama

olabilir gülüm bütün hastalıklar artık genclerde görülüyor beyinkanaması ,kal krizi. menopoz yasıda azaldı artık olabi,lir yani.

ya aslında ben şakasına demiştim ama evet malesef oluyo beniim bir tanıdığım vardı 17 yaşında kalpten gitti Allahım göstermesin yaa hakkımızd ahayoırlısı olsun cümlemizin

valla benimki izlese oturur izlerdim yani severim derbi özellikle ama izlemez. Ne zaman ki eskişehir şampiyonluk maçı oynar o zaman giderim der. Burada da stat burnumuzun dimi olduğumuz caddenin ucu. Hele büyük takımlar geldiği zaman yıkılır bizim ev. Bir yere gitmeyiz arabayı otnatmayız çünkü herkes bizim buralara parkeder arabalarını gitsek gelince yer bulamayız öyle yani.

günde 4tane golden yeşil elma yiyorum :0) iyice delirdim yaaaa.utanmasam 10tane yicem

ohh ye canım afiyet sağlık olsun elma çok yararlı canım ama 10 tane de yenmez tabii..

sormaa dejavu valla .şimdi tekrar gityik aldık kocayla bitmişti.illede o elma olacak :) hafif ekşi ye ekşiyi çıkar ayşeyi hihihihi

sormaa dejavu valla .şimdi tekrar gityik aldık kocayla bitmişti.illede o elma olacak :) hafif ekşi ye ekşiyi çıkar ayşeyi hihihihi

hafif olur tabi kuzum ekşi ekşi hem gereksiz şeker de almamış olursun çünkü kırmızı elmalarda şeker oranı fazla ve meyvedeki şekerde abartıldığı zaman tehlikeli o yüzden yeşilinden yemekle iyi yapıyorsun..

off belim koptu yazılı okuyum derken
hiç hoşlanmıyorum yazılı okumaktan
hele iyi öğrencileri okuduktan sonra başarısızları okumaktan nefret ediyorum
3 sınıf bitti kaldı 2 sınıf
onu da yarın okurum artık
ama her zaman yaptığım gibi tüm sınıflardaki başarılıları okudum (çok meraklıyımdır)
5 sınıftan 4 tane 100 çıktı
bizim okul gibi bir okulda 4 tane 100 matematikte fena değil
iyi notlar aldıkları zaman ben daha çok seviniyorum yaa

dejavu bide ben elmayı çok komik yerim.çocukluktan bi alışkanlık kocam ölüyo gülmrkten ama napiim :) elmanın sadece sapı kalır geri kalan heryerini yeruuum çekirdrkleri bile yanii sadece ssp kalır o da varsa tabiii
Ferda kolay gelsin canıım ne güzel matematikten 100alan var ben 65i geçemezdim hiç :)

inşallah tatlım bir sorun çıkmaz doktorumda dedi temiz çıkıcak dedi.ama ikili test yapan doktor ultrasonda korkuttu bizi baya.bebek uyuyordu 10-15 dakka uğraştı uyandıramadı bebeğii.sonra git bişiler ye dedi gittim yedim geri geldiğimizde biraz hareketlendi sonra gene yattı elini ağzına falan götürdü parmak emdi:) ama kadın gene ölçemedi dedi vajinadan bakalım baya ordad uğraştı gene emin olamadı işte 2,6 dedi ,kan sonuçlarınada bakılcak doktorum tehlikeli bir durum yok dedi inşallah öyle olur cnm.

anam tam elma delisisin yani benim bir arkadaşta öyle yiyordu hayret ediyordum valla ama en iyisi aslında meyvenin heryeri yarayışlı. Bir de iyice dezenfekte edip gerekirse sirkeli su ile yıkaıp kabuğuyla ye canım bütün vitamini orada elmanın ben kabuğu soyunca sevmem illa kabuğuyla yicem ısıra ısıra. Bende genç kızlığında çok yerdim hatta inanmazsın peynir ekmek sandviç yaptığımda yanında bir elma yerdim ısıra ısıra süper olurdu günde 3-4 elma yerdim dayanmazdı hiç ama şimdi hiç yemiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…