2 gündür misafirlikte olduğum için akşam 6 -6.30 arası yapabildim.
birde idrarı 5-6 saat tuttum sanırım.
bir sorun olur mu acaba :18:
bugün evde olursam 2.30 gibi yaparım testi.
olmaz heralde
ama 4 saatlik çiş olması lazım
çok tutunca da sabah ilk idrar gibi yoğun olabilir
bundan sonra 4 saatlik çişle yap
son 2 saat de hiç sıvı tüketme çok susamadıkça
bugün itibariyle hamileliğin 3. trimesterine girmiş bulunuyorum
yolum açık olsun
evet canım ilk idrarla olmaz
en güveniliri hergün aynı saatte 4 saat tutulmuş çişle ve sıvı tüketimini bitirerek veya azaltarak yapılan
gittikçe koyulaşıyor genelde bugün yapmaya devam
gamze günaydın
önceki sayfalarda yazdığını okudum ama konuyu uzatmamak adına olaya atlamak istemiyorum
ama canını sıkma artık yeter
nasılsın iyimisin
sağlık ocağına neden gittin sen, kasılman mı vardı nooldu?
bugün itibariyle hamileliğin 3. trimesterine girmiş bulunuyorum
yolum açık olsun
geçmiş olsun canımCanim saglik ocagindada sadece elle kalp atisi dinlenilen alet var ya o var kalp atisi normal dedi karnimi yokladi kasilma var dedi ben bi an doguruyorum sandim agri kesici istemedi hemen k dogum evine git dedi ama devlte gidince hemen vajinal muayene sali kontrolum var druma sorucam sebebini ama oglumda sorun yok gibi suan icin gerci dun aksamdan beri kiprasmadi ama birazdan baslar isallah
gunaydın kızlar ıyı pazarlar hava guneslı benım içim bulutlu eşiminde işi cıktı yalnız basıma kalktım kahvaltı bıle yapmadım hala içim daralyo kırmızılar gelmek uzere gelsınde bnede rahatlıyım ıkıncıte start verıcekmı bakalım doktor bende bole gununuz guzel gecsin
Masallahhhh26. haftadasin yani iyice azaldi vaktimizzzz cok heycanliyim ben dogumu dusundukce oglumu ilk gordugumde napicam diye dusunuyorum hep :)
geçmiş olsun canım
kasılmayı nasıl anlıyorlar acaba
bir de sende nasıl bir sancı başladı ki?
devlete gittin mi peki anlamadım?
doktoruna gitmene az kalmış sıkıntı yoktur merak etme canım
günaydın canım
bu kadar karamsar olma
fazla ümitle beklemekten iyi değil ama karamsarlık da
rüyamda görüp duruyorum
bugün de gördüm kara böcük bioğlum oluyormuş (bizde esmer hiç yok ama)
hem de iki tane dişi varmış çok şaşırıyoruz
ben de heyecanlanıyorum ve de korkuyorum
Bende bilmiyorum ama bebegin oldugu yer tas gibi oldu bi an oyle bi agri giriyo ki nefes alamiyorum duzenli olarak az agri ama 15-20 dkda bi bicak gibi kasiklarima girdi oyle gittim devlete gitmedim vajinal muayene ediyolar cunku sali gunu dra soyliycem magnezyum aliyomusun dedi acil dru evet dedim ihmal etme ama hemen dra git dedi simdi saliyi bekliyorum en azindan kendi drum hamileligimin butun seyrini biliyo ona gore konusur
Cocuk yedi sulaleye benzermis oyle derler bende ne anama ne babama benziyorum alakamiz yok ikisiylede :) bende oglumu gormustum acik tenli sarisin gibi saclari kumraldi ya yapma bebek gibiydi isallah gordugum oglumdur diyorum hep kocam olamaz dedi onlarin tarafi hep kara ama benimkilerde sarisin bizim tarafa benzesin zatennnn
ferdacım bişey daha sorucam bir sürü ilaç alıyorum ya ben tiroid folic asit demir falan.
ovucan yaparken etkisi olur mu acaba ?
bir dönem bana da olmuştu
hatta burda yazmıştım sancıdan uyuyamıyorum diye
idrar tahlili yapılmıştı bana idrar yolu iltihabı çıkmıştı
kendi doktoruna gidince söyle istersen canım idrara da baksın bi
ben ilacını kullanınca o sancı da kesilmişti
idrar yolu iltihabı sancısına da benzemiyordu aslında ama oymuş
Zaten benim bobrekte tas varmis hemen her gidisimde yapiyo idrar hepsindede kum dokuyosun diyo ama ilac vermedi hic bi tek kalsiyum ve magnezyum tas cikinca kalsiyumu kesti bu gidisimde detayli konusucam zaten hatta hastaneyide gezmek istiyorum dogum icin odalar falan nasil hepsini gormem lazim artik
yok canım merak etme
hepsini ben de kullanıyordum biliyorsun
sıkıntı olmaz dert etme
Allah hayırlara çıkarsın canım.. Güzek bir rüya aslında ama acaba anlamı nedir ki. Rüyalar tersine çıkarmış belki de şıp diye doğuracaksın kız fazla sancı çekmeden. Aman canım taşınacakmışsın bu halinle elbet bir sürü yardım eden olur taşınmaya yerleştirmeye temizliğine falan. Ohh yeni eve gelecek bebek desene. Ev mi aldınız canımm kendi evinize mi taşınacaksınız. Oolur olur hepsi canım. Valla bu kocalar harbi odun rüyanda bile yanii sana doğurmadın mı diyor haa fırından ekmek bekliyor sanki adam.. benimki ne yapar bilmem herakde doğumhane kapısında sıkıntıdan gazete okur ne yapacak ya da laptopunu falan getirir kesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?