iyi akşamlar nasılsınız
hoşbuldum.. ya yarın test yapcam bakalım ne çıkcakhoşgeldin kuzum iyiym çok şükür kimse yok bugün bekliyorum kaç saatir
bilmiyorum ki gülüm gitme değilde bu topikte olmıycak edtörlüğü bıraktı işteson durum ne elifim dejavu gittimi kesin
hoşbuldum.. ya yarın test yapcam bakalım ne çıkcak
benim 5 günüm geçti ama hala bi belirti yokbilmiyorum ki gülüm gitme değilde bu topikte olmıycak edtörlüğü bıraktı işte
seninde mi yarın günün benimde yarın ama adet sancılarım geliyo şnş senin vardır kuzucum varmı belirtilerin:18:
editörlüğe devam edicek yani ama gelmeyecek ,bakalım herkes bir bir gidiyor ne olcak bu topiğin halibilmiyorum ki gülüm gitme değilde bu topikte olmıycak edtörlüğü bıraktı işte
seninde mi yarın günün benimde yarın ama adet sancılarım geliyo şnş senin vardır kuzucum varmı belirtilerin:18:
benim 5 günüm geçti ama hala bi belirti yok
editörlüğe devam edicek yani ama gelmeyecek ,bakalım herkes bir bir gidiyor ne olcak bu topiğin hali
hayırlısı artık bakalım sabahı beklitorum haber ederimoooo baya geçmiş be gülüm iyi beklemişşin sabretmişşin bende test olsa şimdi yapıcam ama yok işte ama olucam igbiyim bzaen vuruyo bazen hiç birşey yok bekliyorum artıkın inş sende vardır hemen haber et emi bize:18::18::18:
yok etmiycek diye anladım ben valla kafam öyle karışıktıki yazdığını bile görmedim desem yeridir bakalım artık neler yaşanacak balısı
ben öyle algıladım cnm editörlüğe devam dedi galiba herkes için hayırlısı üzüldüm ben yani hiç olmadı yani.herkes buraya rahatlamak için geliyor dertleşmeye geliyor alışıyıoruz birbirimeze sonra gidiyorlar, önce meg gitti şimdi dejavu bakalım sıra kimde .herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun.sabırsızlık ve merakla kan testi sonucumu bekliyoru ya 1 hafta nasıl geçcek.senin bat nezeman.
hayırlısı artık bakalım sabahı beklitorum haber ederim
inşallah ilk işim haber vermek olur :)hayırlısı Allahtan be canım bekliyorum inş güzel haberlerini
bende anlamadımki gülüm aslında olay bizimle alakalı değildi işte gamzenin bir anlık çıışması bu duruma getirdi dejavumda fikirlerini söyledi kimein arkasaından konuşan bir kız değil ona göre bazı şeyler vardı söyledi hakkımızda hayırlısı bu konuda ben birşey yapmadım gamze yaptı ben yine sustum tek kelime etmedim hiç birşey olmamış gibi davrandım ama kaç kere gündeme geldi ben dedim kapatın kimsenin huzuru kaçmasın diye ama olmadı umarım kapanır konu daha açılmaz senin ne kan sonucu ben anlamadım meleğim benim batım yarın balım bakalım adet olucam gibi sancılar vuruyo bugün ama bakalım işte :18:
Canım elifim sen burdayken geleyim dedim son kez. Paldır küldür gittim içime sinmedi birşeyler yazmak istiyorum sen yarın alıntı yapar kızlara iletirsin olur mu..
Öncelikle buradaki bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, beni aranıza aldınız, derdimi sıkıntımı dinlediniz, destek oldunuz, moral verdiniz. Haklarını helal etsinler benimde hakkım geçtiyse helal olsun.. Hepsini kızkardeşim gibi sevdim. Ben ablanız sayılırım yaş olarak. buraya kadarmış gönül koymayacağınızı, beni anlayacağınızı umuyorum bu tür tartışmalar içinde olmayı hiç istemedim de sevmem de. Kimseyi de suçlamıyorum. Karşılıklı tartışmalardan dolayı topikten gitmek evet saçma olabilir birçok arkadaşım var muhabbet ettiğim fakat benim için böyle olması gerekiyordu anlayışla karşılamanızı rica ediyorum. Hamile olupta bebeğini kucağına alacak tüm arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla alsınlar bebeklerini kucaklarına. Benim gibi gebelik bekleyenlerde umarım en kısa zamanda güzel haberler alsınlar. Eğer hamile kalırsam sözüm var burada paylaşıcam bu haberi bundan da mahrum bırakacak değilim canım.. Hepinizi tek tek öpüyorum kocaman. Hoşçakalın ballarımm..
tamam gülüm hayılrlısı olsun hakkında canııminşallah ilk işim haber vermek olur :)
Canım elifim sen burdayken geleyim dedim son kez. Paldır küldür gittim içime sinmedi birşeyler yazmak istiyorum sen yarın alıntı yapar kızlara iletirsin olur mu..
Öncelikle buradaki bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, beni aranıza aldınız, derdimi sıkıntımı dinlediniz, destek oldunuz, moral verdiniz. Haklarını helal etsinler benimde hakkım geçtiyse helal olsun.. Hepsini kızkardeşim gibi sevdim. Ben ablanız sayılırım yaş olarak. buraya kadarmış gönül koymayacağınızı, beni anlayacağınızı umuyorum bu tür tartışmalar içinde olmayı hiç istemedim de sevmem de. Kimseyi de suçlamıyorum. Karşılıklı tartışmalardan dolayı topikten gitmek evet saçma olabilir birçok arkadaşım var muhabbet ettiğim fakat benim için böyle olması gerekiyordu anlayışla karşılamanızı rica ediyorum. Hamile olupta bebeğini kucağına alacak tüm arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla alsınlar bebeklerini kucaklarına. Benim gibi gebelik bekleyenlerde umarım en kısa zamanda güzel haberler alsınlar. Eğer hamile kalırsam sözüm var burada paylaşıcam bu haberi bundan da mahrum bırakacak değilim canım.. Hepinizi tek tek öpüyorum kocaman. Hoşçakalın ballarımm..
Evetinşallah böyle şeyler yaşanmaz artık cnm.ultrasona girdim ya birde kan verdik ona bakılcak bebişte sorun varmı diye risk nedir diye cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?