Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar neler olmuş yine öyle gamzecim sen olmadan topikğin tadı olmazdın zaten neler olmuş diye merak ederdin yine girerdin

NABER FİGENİM evt tat tuzkalmadı yakında da kimse kalmıcak topikte üzülüyorum bu hale nasıl geldi bu topik

canım benim çok sağol ya inanki geceleri uyuyamıyorum artık o derecede aklıma takmışım ki oysaki hamile kalmadan önce hep derdim çok kasmam kendimi sanki eskilerimiz çok mu dikkat etti diye ama kendimi alamıyorum sonra bu fikirden,
bundan sonra takmıcam fazla haklısın bitanem
bu arada yazdıklarını okudumda o reyhan dediğiniz nasıl biri öyle madem sevmiyor işini yapmasın hamile bir kadına öyle şeyler söylenmezki sen kafanı rahat tut kuzum Allahın izniyle herşey yoldundadır

yok bitanem tiryaki değilim çok şükür eskiden çok içerdim sonra bıraktım işte cuma günü bi canım çekti eşim almıcaktı korktu sonra kendi dedi aman nolcak sanki canın istemiş sonucta içtim geçti sonra. yoğurt yiyorum sürekli sütümüde içiyorum malesef sebze çok sevmediğim için onada alışamadım tam ama zorluyorum ondada kendimi.
kilo konusunda haklısın kuzum şu an 57yim hala umarım fazla almam

aa bak buzdolabına yapıştırma iyi fikirmiş azram her an önünden geçiyorum zaten hep görürüm hemen uygulayacağım canım çok sağol
su konusunda 1 litredeyim bende geçemiyorum malesef, çalışırken 2yi buluyordu ama evdeyken unutuyorum içmeyi,
şimdide 2 hafta izinliyim korkutm birden ama her an yanımda bulundurcam artık şişeyi.
canım bu arada seninde bu hafta randevun varmış dualarım seninle bitanem

güle güle KİRLETMEDEN oturmak mümkün olsaada onuı yazsan ya ne mümkün. bende bugün salon camlarını sildim canım cıktı ya. asılamayı ne zaman yaptırcaktın canım.

Ya malesef mümkün değil.Ama en azından kıştaki kadar kirlenmez.Ben kışın pek sık temizlik yapmıyorum kıştan yaza girerkende çok işim oluyor.Ama yazın ev o kadar kirlenmiyor.Birinci aşılamam olumsuz sonuçlandı.İkinci aşılama içinde iğnelere başladım bir hafataya kadar yapılır.

Bende iyyim kıştan çıkmak için iki gündür temizlik yapıyordum.Çok yoruldum ama değdi.Aşılama öncesi tüm evimi temizledim.

hadi inşallah tutacak megancım ben senden çok umutluyum nedense güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle

normalinde su icmem bende cnmm ama isde simdi iciyorum mecbur
kücük siseler var ya 500 lt olanlar onlardan iciyorum bir tutusta cuk cuk akiyor su
evet cnmm
saolasin hevinimmm

merhaba hosgeldin cnm
hoşbulduk canım

NABER FİGENİM evt tat tuzkalmadı yakında da kimse kalmıcak topikte üzülüyorum bu hale nasıl geldi bu topik

gercekten bugunlerde nazar degdiler topigimize eskiden nasıl neseliydın canım sende kontrole gitmişin sıkma canını allahın izniyle birşey olmaz bebişine sonuçta dr normal demiş belkide yanlış ölcmüşlerdir

allahım iyi doktorlarla karşılaştrısın özellikle güleryüzlü ve anlayışlı bizi çok korkuttu , cnm sonra kendi doktorum rahatlattı allahtan allahın izniyle sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum cnm.allah hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsin, dedğim gibi ilk 3 ay bebek senden pek bişi almıyor bende sabahtost yiyorum ama süt ve yoğurdu ihmal etme kolayı normaldede içme zaten ama cnın çok çekerse bir çay bardağı falan iç. öyle cnm.

ben isim vermedim ama onu kotulemek falan degildi amacim yemin ederim karnimdaki bebegimin ustune hatta soyledim bana msj ceken kisi kendine gore hakliydi dedim

kurşun döktürelim:) inşallah cnm bakalım kan sonucunu alıcam haftaya onda risk çıkmaz inşallah ,zaten 21 nisanda gidicem 3 lü test için.

kızlar birşey soracaktım benim bata 6 gün var ama bugun kırmızılar geldi neden olabılır sizce 9 marta dr gitmiştim yine kist oluşmuş ben bu ayda geç olur derken erkenden geldiler şimdiye kadar hiç böyle erken oldugu olmamıştı

canım bende sağlıkçıyım hemşireyim bizimde bir asistanımız vardı doktor, o kadar kötü bir doktordu ki anlatamam hastalarımız artık bize gelip ağlıcak durumdalardı patronomuza anlatık ve hemen çıkarıldı işten,
doktorun işi hastasını rahatlatmaktır bilinçlendirmektir durup dururken korku içine koymak değil,
bu durumda sakın bi daha ona gitme kuzum takma hiç birşeyi kafana Allahın izniyle herşey yolunda olacak Rabbime emanet yavrularımız

ben isim vermedim ama onu kotulemek falan degildi amacim yemin ederim karnimdaki bebegimin ustune hatta soyledim bana msj ceken kisi kendine gore hakliydi dedim

tamam gamze bırakalım herkes kararını uygulasın inş geri gelir o benim için çok değerli gerçekten senin ailenle nasıl sıkıntıların var onuna kendine göre sıkıntıları var sağlık sorunları var oda kimseyi kırmadı bugüne kadar senden yana görmedim hatta hakkında çok az şey biliyodum sadece gammzeydin bildiğim oldu tatsızlıklar kırılganlıklar daha fazla üzülmeyelim kızlarıda huzursuz ettik bak gelen gitti buraya yakışmıyo kapatalım konuyu herkesde hy-uzurlu olsun kimse hakrtmiyo bu olanları lütfen

hiç bir fikrim yok malesef canım acaba streslimiydin son günlerde üzüldüğün bişey mi oldu?
onlarda etken oluyor malesef

Isallah gelir benim icinde degerliydi cunku ilk geldigimden beri gordum onu dedim ya fikirleri degil aileyle ilgili yazdigi kirdi sadece beni boyle olmasina cok uzuldum kizlarida huzursuz ettik evet kusurumuza bakmasinlar isallah gelir siniri gecince

bilmiyorum cnmm hicbir fikrim yok bu konuda yardimci olamiycam maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…