merhaba kızlar neler olmuş yine öyle gamzecim sen olmadan topikğin tadı olmazdın zaten neler olmuş diye merak ederdin yine girerdin
cnm çok kasma zaten ilk 3ay bebek fazla bir besine ihtiyaç duymuyor ilk 3aydan sonra dikkat etsen iyi olur. valla bende çikolata falan normaldede yemem ama dün doktorbebek hareketlensin diye yedirtti bundan sonra az bişi yerim ne yapıyım okadar dikkat ediyoru ama fazla da kasmaya gerek yok
canım o kadar pinpirikli olma be gülüm bosuna stres yapma. koladan hiç bişi olmaz sankim tiryakk,i gibi içmiyosundur ya arada bi içmekten ne olcakki. sen üç ögün yemeye dikkat et meyvanı yogurdunu sütünü baklıyatları sebzeni ihmal etme. cokda yeme niye bebişin doymasınki öle düşünme. yemegi abartma doguma fazla kiloyla girmekte zararlıymıs.
cnmm yavas yavas alistirirsin kendine yüklenme birden..
ben de bazen yararli seyler yemiyorum hic aksine göbege yag yapacak bana kilo yapcak seyler yiyorum tam anlamiyla uyamiyorum
su icmeyi de ben söyle yaptim önce yarim litre ile basladim sonra bire cikardim sonra birbucuk derken simdi 2 litreye cikardim.
bende icdim kola ama son icisim oldu.
cok kasma cnm kendini aksine kastikca daha cok canin ister
ben kendime simdi liste yaptim asdim buzdolabinin üstüne ki unutmayin diye gectikce görüyorum zorlada olsa hemen yiyorum.
güle güle KİRLETMEDEN oturmak mümkün olsaada onuı yazsan ya ne mümkün. bende bugün salon camlarını sildim canım cıktı ya. asılamayı ne zaman yaptırcaktın canım.
Bende iyyim kıştan çıkmak için iki gündür temizlik yapıyordum.Çok yoruldum ama değdi.Aşılama öncesi tüm evimi temizledim.
hadi inşallah tutacak megancım ben senden çok umutluyum nedense güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle
canım benim çok sağol ya inanki geceleri uyuyamıyorum artık o derecede aklıma takmışım ki oysaki hamile kalmadan önce hep derdim çok kasmam kendimi sanki eskilerimiz çok mu dikkat etti diye ama kendimi alamıyorum sonra bu fikirden,
bundan sonra takmıcam fazla haklısın bitanem
bu arada yazdıklarını okudumda o reyhan dediğiniz nasıl biri öyle madem sevmiyor işini yapmasın hamile bir kadına öyle şeyler söylenmezki sen kafanı rahat tut kuzum Allahın izniyle herşey yoldundadır
yok bitanem tiryaki değilim çok şükür eskiden çok içerdim sonra bıraktım işte cuma günü bi canım çekti eşim almıcaktı korktu sonra kendi dedi aman nolcak sanki canın istemiş sonucta içtim geçti sonra. yoğurt yiyorum sürekli sütümüde içiyorum malesef sebze çok sevmediğim için onada alışamadım tam ama zorluyorum ondada kendimi.
kilo konusunda haklısın kuzum şu an 57yim hala umarım fazla almam
aa bak buzdolabına yapıştırma iyi fikirmiş azram her an önünden geçiyorum zaten hep görürüm hemen uygulayacağım canım çok sağol
su konusunda 1 litredeyim bende geçemiyorum malesef, çalışırken 2yi buluyordu ama evdeyken unutuyorum içmeyi,
şimdide 2 hafta izinliyim korkutm birden ama her an yanımda bulundurcam artık şişeyi.
canım bu arada seninde bu hafta randevun varmış dualarım seninle bitanem
Teşekkürler hevinim.Bu ay bende benden umutluuyum İnşlalah bu ay hamiş listesine terfi edicem
Herkese iyi sohbetler biz eşimle dışarı çıkıcaz gece girerim artık
hoşbulduk canımmerhaba hosgeldin cnm
NABER FİGENİM evt tat tuzkalmadı yakında da kimse kalmıcak topikte üzülüyorum bu hale nasıl geldi bu topik
canım benim çok sağol ya inanki geceleri uyuyamıyorum artık o derecede aklıma takmışım ki oysaki hamile kalmadan önce hep derdim çok kasmam kendimi sanki eskilerimiz çok mu dikkat etti diye ama kendimi alamıyorum sonra bu fikirden,
bundan sonra takmıcam fazla haklısın bitanem
bu arada yazdıklarını okudumda o reyhan dediğiniz nasıl biri öyle madem sevmiyor işini yapmasın hamile bir kadına öyle şeyler söylenmezki sen kafanı rahat tut kuzum Allahın izniyle herşey yoldundadır
yok bitanem tiryaki değilim çok şükür eskiden çok içerdim sonra bıraktım işte cuma günü bi canım çekti eşim almıcaktı korktu sonra kendi dedi aman nolcak sanki canın istemiş sonucta içtim geçti sonra. yoğurt yiyorum sürekli sütümüde içiyorum malesef sebze çok sevmediğim için onada alışamadım tam ama zorluyorum ondada kendimi.
kilo konusunda haklısın kuzum şu an 57yim hala umarım fazla almam
aa bak buzdolabına yapıştırma iyi fikirmiş azram her an önünden geçiyorum zaten hep görürüm hemen uygulayacağım canım çok sağol
su konusunda 1 litredeyim bende geçemiyorum malesef, çalışırken 2yi buluyordu ama evdeyken unutuyorum içmeyi,
şimdide 2 hafta izinliyim korkutm birden ama her an yanımda bulundurcam artık şişeyi.
canım bu arada seninde bu hafta randevun varmış dualarım seninle bitanem
evet haklısın gülüm insan işte kaptırıyo istediğimden gözüm görmüyo kendini kandırıyo valla hayırlısı olsun ama üzüldüm işte off offf
gamze ben yazdım ona dediki benim dedi seni aklını çelmişim gibi konuşmalarına karşın yazdım beni topikte ne duruma düşürdü ben sabahk,i yazdıklarından sonra yine sustum görmezden geldim ama bu dıuruma hiç isdtemezdim dedi çok kırılmış gerçetkten topiğimiz örnekti ne hale geldi keşke yaşanmasaydı amacımız neydi ne hale geldi hakkımızda hayırlısı kapatalım artık dejavu bitti dedimi bitmiştir ben iyi bilirim malesefffffff
hoşbulduk canım
gercekten bugunlerde nazar degdiler topigimize eskiden nasıl neseliydın canım sende kontrole gitmişin sıkma canını allahın izniyle birşey olmaz bebişine sonuçta dr normal demiş belkide yanlış ölcmüşlerdir
allahım iyi doktorlarla karşılaştrısın özellikle güleryüzlü ve anlayışlı bizi çok korkuttu , cnm sonra kendi doktorum rahatlattı allahtan allahın izniyle sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum cnm.allah hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsin, dedğim gibi ilk 3 ay bebek senden pek bişi almıyor bende sabahtost yiyorum ama süt ve yoğurdu ihmal etme kolayı normaldede içme zaten ama cnın çok çekerse bir çay bardağı falan iç. öyle cnm.
ben isim vermedim ama onu kotulemek falan degildi amacim yemin ederim karnimdaki bebegimin ustune hatta soyledim bana msj ceken kisi kendine gore hakliydi dedim
kızlar birşey soracaktım benim bata 6 gün var ama bugun kırmızılar geldi neden olabılır sizce 9 marta dr gitmiştim yine kist oluşmuş ben bu ayda geç olur derken erkenden geldiler şimdiye kadar hiç böyle erken oldugu olmamıştı
tamam gamze bırakalım herkes kararını uygulasın inş geri gelir o benim için çok değerli gerçekten senin ailenle nasıl sıkıntıların var onuna kendine göre sıkıntıları var sağlık sorunları var oda kimseyi kırmadı bugüne kadar senden yana görmedim hatta hakkında çok az şey biliyodum sadece gammzeydin bildiğim oldu tatsızlıklar kırılganlıklar daha fazla üzülmeyelim kızlarıda huzursuz ettik bak gelen gitti buraya yakışmıyo kapatalım konuyu herkesde hy-uzurlu olsun kimse hakrtmiyo bu olanları lütfen
kızlar birşey soracaktım benim bata 6 gün var ama bugun kırmızılar geldi neden olabılır sizce 9 marta dr gitmiştim yine kist oluşmuş ben bu ayda geç olur derken erkenden geldiler şimdiye kadar hiç böyle erken oldugu olmamıştı
hiç bir fikrim yok malesef canım acaba streslimiydin son günlerde üzüldüğün bişey mi oldu?
onlarda etken oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?