Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saolasın.. ya ne oldu da dejavu gidiyo

elifcim sen kendini üzme artık lütfen

saolasın.. ya ne oldu da dejavu gidiyo
gamzeyle biraz sorun yaşandı canım o nedenle gidiyo işte
elifcim sen kendini üzme artık lütfen

üzülmemek elde değilki gülüm olay nerelere geldi yani ben gamzeye nasıl yaklaştım gamze bana nasıl yaptı dejavu destek oldu ama birkerede demediki öyle yaa konuşma asla sadece gitme dedi bana şimdi oly nerelere geldi keşke o gün oo kıza hiç yazmasaydımda gamzeylede bu sorunlar yaşanmasaydı balım

elifim olcak la ölceğe çare bulunmazmış,oldu yapıcak bişi yok artık sen kendini yedin bitirdin senin bu halinde beni üzüyor yani yeter artık cnm. dejavu kararlı belli zaten onunlada bir şekilde görüşürüz cnm bakarız online oldumu olduğu topiğe girer gene yazarız o böyle rahatsa edecekse böyle olsun kuzum .

haklısın gülüm ama işte kendimi sorumlu hissediyorum en kimsenin gitmesini istemedim ki bu nedenlede gamzeye yalvarırcasına özürdiledim bekleidm ki birkerede o bana desin kusura bakma seni azarladaım küstüm kırıldım hala bana barış diyolar kimsede bu gamzenin suçu elife sen adım at demiyo hala bugün gamzeye bile dememe rağmen ses yok ben beni geçtim kapansın konu ama benim yüzümden kimse üzülmesin sizde üzülmeyin valla istemedende olsa verdiğim rahatsızlıktan dolayı çok özürdlikiyorum meleğim yaa hepinizden vala bak özürdlierim

balım bizden özür dileme özür dilencek bişi yok ortada, aslında topikten ayrılcak kadar sorunda yok olay büyüdüğü için böyle oldu cnm.ben senin üzülmene üzülüyorum tatlım artık kapat bu konuyada kendinide yıpratma cnm senin bir amacın var oda bebiş ona odaklan konsun göbüşüne inşallah meleğinde ondan konuşalım ,eşin nasıl iyimi bu arada

tamam kuzucum üzülme sende kaptıyorum artık benimde düşünmekten kafam ağrıdı valla amacım benek dilerim rabbim hayırlı olnaı verir yarın batım eğer olmazsam salı sabahı test yaparım ama olucakmışım gbibi hissediyorum biraz heveslenmiştimöm göğüslerim yosun bağlamış gibi yeşerdi ama sancılarım var adet olucam sanırım balım eşimde aynı sabahları tutuluyo sırtı meleğim bakalım ne zaman gitmeyi kabul edicek bu ay hamile olsaydım dayanamaz giderdi korkusundan inş hakkımızda hayırlısı olur tatlım

Merhaba cnm...olayı en başından beri takip ettm biliyorum durumları.. senin kendini çok yıprattığını düşündüğüm için yazıyorum... sen en baştan empati kurarak davrandın ve doğruydu. yanlışın varsa da düzelttin. fazlasıyla da özür diledin... kendinde hata arama ve bu kadar üzme canını artık. kendine zarar verirsin..iyi geceler

oo hadi bakalım inşallah gelmiştir meleğim rabbim gönlüne göre versin,belli olmaz tatlım kırmızılar gelmeden ümit kesme.ya çok zor ağrılar allah şifa versin kocişine yarın sakın test yapma gelmesede batı 2- gün geçir oldumu .

çok tşk ederim gülüm sizlerden duyunca biraz olsun içim rahatlıyo sağolasın balım yaa Allah razı olsun öpüyorum iyi geceler

inl gülüm yaaa bilemiyorum ki test olsa hiç duramaz yapardım biliyorum kedimi Allahtan yokda elim kolum bağlı balım beklerim artık ama sanki bekemeye kalmıycak gelicek gibi hayırlısı neyse o olsun amin meleğim yaa Allah razı olsun valla inş tüm hastalara rabbi şi,fasını verir gülüm benim

off yine karisnis ortalik
nerden nereye gelindi be yazik

malesef frdam karıştı hiç birşey yoktu meg geldi gamze gidiyomuş dedi biz o konuyu kapatmıştım ama son 2 seferdir gamze durdu açtı olaylar iyice karıştı ben dedimki kapatın kimsenin huzuru kaçmasın o gün ama bugün hiç ummadığımız anda oldu bunlar malesef

kızlar eşim geldi şükürler olsun şu saate kadar görevdeydi ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun hayırlı geceler hepinize canlarım görüşürüz yarın inş nasip olursa iyi geceler

TAMAM cnm görüşrüz kib öptüm

..............Eki Görüntüle 370722 .............

Gerçeği hayalinden daha GÜZEL olan ve hayal edip elde ettikten sonra DEĞERİ azalmayan,aksine her gün artan TEK şey.... EVLATTIR.

Kızlar şimdi ben progestan hapı içiyorum ama, hayıt ında hormonları düzelttiğini okuyorum hep,, sizce başlasam mı bende içmeye? Acaba ilaçla almamın zararı olurmu? Bi yan etki olurmu ki? Kullanan varmı aramızda..? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…