Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Isallah gelir benim icinde degerliydi cunku ilk geldigimden beri gordum onu dedim ya fikirleri degil aileyle ilgili yazdigi kirdi sadece beni boyle olmasina cok uzuldum kizlarida huzursuz ettik evet kusurumuza bakmasinlar isallah gelir siniri gecince

inş canım inş bende öyle umut ediyorum dejavum geri gelsin istiyorum

Canım stres yaptıysan olabilir.
Hava değişimleride de oluyor.

Kızlar notebooku sehpanın üzerine koydum ve yazmak için eğilmek zorunda kalıyorum.
Eğilince bebeğin hareketlerini daha çok hissediyorum, acaba sıkıştığı içinmi yapıyor yaa?
Bazen yastık koyuyorum ama eğilmeden yazamıyorum...

ev aramaya cıktık geldık
gecmısı okuyayım dedım cok morelım bozuldu
dejavum umarım bu kararını degıstırırsın
benım ıcın cok degerlısın cunku
iyi aksamlar herkese

cnm ilaç kulandıysan kist için oda erken getirmi olabilir ,bazn ağrı kesiciler bile yapıyr ,

valla ben doktorun yanına gittim stresten ağladım üzüldüm doktor kızdı sizi bu kadar korkutmaya hakkı yok falan dedi birkaç gün önce bir hastasının ense ölçümü 2,8 çıkmış onuda korkutmuş otemiz çıktı hiç bir sıkıntı yok dedi ,inşallah rabbimize emanet allah korusun meleklerimizi

Son düzenleme:
canım ankaradaki tek gidip geldigimiz arkadaşim hamileymiş bende niye bende hamile kamıyorum dıye düşünüp duruyorum

kıyamam kuzum ya
nolur kafana takma seninde olacak Allahın izniyle, sadece daha zamanı gelmemiş demekki canım,
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah, nolur strese girme olurmu

kıyamam kuzum ya
nolur kafana takma seninde olacak Allahın izniyle, sadece daha zamanı gelmemiş demekki canım,
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah, nolur strese girme olurmu

saol canım ama ister istemez takıyorum kafama bırde o kadar monaton kı hayatım şimdi bebeğimiz olsaydın onunla ilgilenirdim dıyorum evımıze neşe gelirdin evde süreklı oturum hep aynı seylerı yapmaktan bıktım çok bunalıyorum

cnmm egilmemeye calis geriye dogru yaslan
bebek rahatsiz olurmus hatta gecen kadinlar arasinda bunun lafi gecmisti

inanırım bitanem
hobi edinsen kendine spora gitsen falan, kitap okusan biraz kafan dağılsa çok güzel olacak aslında

Canım ne kadardır istiyorsunuz?
Benim bile hiçbir problem yokken ilk ay olmadı, ben kesinlikle stresten olduğunu düşünüyorum...

cnmm egilmemeye calis geriye dogru yaslan
bebek rahatsiz olurmus hatta gecen kadinlar arasinda bunun lafi gecmisti

Eveet şimdi geriye yaslandım ama minder koyup kucağıma aldım, umarım bebişe zararı olmaz...

1,5 yıl önce düşük yaptım canım ondan sonra olmadı hormonlarım falan normal çıkıyor 2-3 aydırda kist olusuyor bu ay rahim filmi çektırcem düşükten tüplerin tıkanmış olbilir dedi dr bilemiyorum nasılolacak

canım geçen bir topicte okumuştum tüpleri tıkanmış halde olmasına rağmen hamile kalan bir arkadaş vardı,
umudunu sakın yitirme inanki hep stresten kaynaklanıyor,
düşünmemeye çalış zordur eminim ama herşeyi akışına bırak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…