Isallah gelir benim icinde degerliydi cunku ilk geldigimden beri gordum onu dedim ya fikirleri degil aileyle ilgili yazdigi kirdi sadece beni boyle olmasina cok uzuldum kizlarida huzursuz ettik evet kusurumuza bakmasinlar isallah gelir siniri gecince
kızlar birşey soracaktım benim bata 6 gün var ama bugun kırmızılar geldi neden olabılır sizce 9 marta dr gitmiştim yine kist oluşmuş ben bu ayda geç olur derken erkenden geldiler şimdiye kadar hiç böyle erken oldugu olmamıştı
cnm ilaç kulandıysan kist için oda erken getirmi olabilir ,bazn ağrı kesiciler bile yapıyr ,kızlar birşey soracaktım benim bata 6 gün var ama bugun kırmızılar geldi neden olabılır sizce 9 marta dr gitmiştim yine kist oluşmuş ben bu ayda geç olur derken erkenden geldiler şimdiye kadar hiç böyle erken oldugu olmamıştı
canım bende sağlıkçıyım hemşireyim bizimde bir asistanımız vardı doktor, o kadar kötü bir doktordu ki anlatamam hastalarımız artık bize gelip ağlıcak durumdalardı patronomuza anlatık ve hemen çıkarıldı işten,
doktorun işi hastasını rahatlatmaktır bilinçlendirmektir durup dururken korku içine koymak değil,
bu durumda sakın bi daha ona gitme kuzum takma hiç birşeyi kafana Allahın izniyle herşey yolunda olacak Rabbime emanet yavrularımız
canım ankaradaki tek gidip geldigimiz arkadaşim hamileymiş bende niye bende hamile kamıyorum dıye düşünüp duruyorum
ev aramaya cıktık geldık
gecmısı okuyayım dedım cok morelım bozuldu
dejavum umarım bu kararını degıstırırsın
benım ıcın cok degerlısın cunku
iyi aksamlar herkese
kıyamam kuzum ya
nolur kafana takma seninde olacak Allahın izniyle, sadece daha zamanı gelmemiş demekki canım,
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah, nolur strese girme olurmu
Kızlar notebooku sehpanın üzerine koydum ve yazmak için eğilmek zorunda kalıyorum.
Eğilince bebeğin hareketlerini daha çok hissediyorum, acaba sıkıştığı içinmi yapıyor yaa?
Bazen yastık koyuyorum ama eğilmeden yazamıyorum...
saol canım ama ister istemez takıyorum kafama bırde o kadar monaton kı hayatım şimdi bebeğimiz olsaydın onunla ilgilenirdim dıyorum evımıze neşe gelirdin evde süreklı oturum hep aynı seylerı yapmaktan bıktım çok bunalıyorum
kizlar ben bir dusa girmeye gidiyorum
saol canım ama ister istemez takıyorum kafama bırde o kadar monaton kı hayatım şimdi bebeğimiz olsaydın onunla ilgilenirdim dıyorum evımıze neşe gelirdin evde süreklı oturum hep aynı seylerı yapmaktan bıktım çok bunalıyorum
cnmm egilmemeye calis geriye dogru yaslan
bebek rahatsiz olurmus hatta gecen kadinlar arasinda bunun lafi gecmisti
Canım ne kadardır istiyorsunuz?
Benim bile hiçbir problem yokken ilk ay olmadı, ben kesinlikle stresten olduğunu düşünüyorum...
Eveet şimdi geriye yaslandım ama minder koyup kucağıma aldım, umarım bebişe zararı olmaz...
1,5 yıl önce düşük yaptım canım ondan sonra olmadı hormonlarım falan normal çıkıyor 2-3 aydırda kist olusuyor bu ay rahim filmi çektırcem düşükten tüplerin tıkanmış olbilir dedi dr bilemiyorum nasılolacak
1,5 yıl önce düşük yaptım canım ondan sonra olmadı hormonlarım falan normal çıkıyor 2-3 aydırda kist olusuyor bu ay rahim filmi çektırcem düşükten tüplerin tıkanmış olbilir dedi dr bilemiyorum nasılolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?