Ya kızlar bir şey daha vardı onu söylemeyi unuttum.Normalde oturur pozisyondayken öne doğru eğildiğimde kasıklarım zorlardı dünden beri o da yok,hiç zorlamıyor rahat eğilebiliyorum.
slm kızlar nasılsınız benim moralim çok kötü.yarın sabah kaynanamı ameliyata alıyorlar.az önce götürdüm son tetkikleride yaptık.onu eve bıraktım duş falan alacakmış kahvaltı yapacak bende geldim duş aldım birazdan çıkacam arabayı yıkamaya bırakaacam sonra kayınvalidemi alıp hastaneye yatış yapacaz...çok üzgünüm
Allah sana da nasip etsin canım inşallah tez zamanda sen de bize ciciler gösterirsin.Burda da iğne olan yoktu herhalde olsa cevap verirlerdi emin ol.Onlar daha gelmedi demek ki
aşı yaptırmaya gıttım asıdan sonra dedım bebegın kalbını dınleyelım dıye
hemsıre daha duyulmaz 6 aylık olanları bıle zor duyuyoruzkı senınkı 5 aylık dedı
bende hareket hısssetmıyorum bugun dedım ve grcekten kızlar sankı hareket etmıyor hıc
bı ratafını dayardı böyle gerılırdı karnım oda yok kıpırtı bıle yok
dınledı ben böyle dıyınce
hıcbısey duyulmadıbıseymı oldu oglumu valla dayanamam ben buna
sırtı dönuktur zaten 5.ayda duymuyoruz dedı bana ama cok kötuyum ben
burda herkes duydu 20.haftada ya cıldırcam
hemsıre daha duyulmaz 6 aylık olanları bıle zor duyuyoruzkı senınkı 5 aylık dedı
bende hareket hısssetmıyorum bugun dedım ve grcekten kızlar sankı hareket etmıyor hıc
slm kızlar nasılsınız benim moralim çok kötü.yarın sabah kaynanamı ameliyata alıyorlar.az önce götürdüm son tetkikleride yaptık.onu eve bıraktım duş falan alacakmış kahvaltı yapacak bende geldim duş aldım birazdan çıkacam arabayı yıkamaya bırakaacam sonra kayınvalidemi alıp hastaneye yatış yapacaz...çok üzgünüm
anammmmmmmmmmmmm yirimm yirimmmmm ben onları çok güzeller gerçekten Allahımmm sağlıkla hayırla giydirmeyi nasip etsinnn gülüm maaşallahsarı pakette olanda kadife battanıyemiz şapkası ve patiğiyle birlikte
işte böyleee cnmm benımm iç kahveni mis gibi ohh yarasın benım kuzuşumaaa
çektim kuzumm koydum şimcik fotoları
anammmmmmmmmmmmm yirimm yirimmmmm ben onları çok güzeller gerçekten Allahımmm sağlıkla hayırla giydirmeyi nasip etsinnn gülüm maaşallah
yaptımmm balımm içiyorummm başım ağrıyo iyi gelir belki gülüm
noldu ki canımm geçmiş olsun :26::26:
cnm peki usg de bebişini gördünmü
bide benım bildiğim asıl günlük hissetmemiz gereken hareketlerini
24. 25. haftada hissedicez ozamana kadr ara ara hissedicez ve bazen hissetmiycez
çok normal yani sıkma kendını cnm benım
a.s cnmcım geçmiş olsun neyi var kayınvalidenin
inşallah hayırlısıyla ameilyatını olur cıkar cnm benım
çok tşk ederim.pankreasta kitle tespit edildi.kötü veya iyi birşey söylemek doğru değilmiş en iyisi ameliyatmış.başhekim eşimin amcası sağolsun odamızı falan herşeyi hazırladı 8 saat sürecek zorlu ve riskli bir ameliyat.dua edin kızlar kayınvalidem melek gibidir.çok ağladım bugün yaa
Canım o aletler çok değişik oluyor,benim eski sağlık ocağım 6 aydan başlıyor duyulmaya demişti.Onlar kabaca olduğu için çok referans alınmıyor.Görümcemin dinlemişler çok düşük atıyor kalbi demiş bu hiç normal değil hemen dr a gidin demişler onlar da gitimiş sorun yok demiş doktor normal sayısında atıyor demiş.Hareket konusunda da kızlar bana bir şeyler yazdı bak hergün hissedilmeyebilirmiş.Aklına kötü şeyler getirme bu saatten sonra bişeycik olmaz oğlumuza kocaman abi oldu o artık
cnmcım benım bazen wcde bile kasıklarımda ağrı oluyo sıkışıyo diye
ama bazen olmuyo yada çorabımı felen giyerken ama normal bunlar bence
herzaman sürekli ağrı olsa hamişlik dayanılmaz olurdu
çok takılma bence bunlara kuzumm
sagolsain cnm. arastiriyorum ama net olarak bisi bulamadim henuz. kizlarin tecrubelerinden faydalanyim istedim. neyse aksam ustu tekrar sorarim belki birileri cikar. bu arada sen izmitlimisin
amiiiiiiin kuzumm benimmm
inşallah iyi gelir cnm benım olanlar epey sıktı canını tabi o da başına vurdu
ah kuzum ahh o vakitlerde burda olaydım keşke senin yanında olabıleydım
Sağol canım sizsen de duyunca normal olduğunu anlıyorum takılmam artık heralde
Avniye sen akşam gel,akşam burası dolu.Millet şimdi işte gezmede kimse yok.Akşam illa biri olur.Evet canım izmitteyim.Sen de mi?
öyle oldu gülüm dışardan gelen bir kız yüzünden nerelere geldik kaç kişiyi etkiledi senin düşünmen bile yeter meleğim şimdi bile desteğin nasıl iyi geliyo balım sağolasın Allah razı osun gülüm
okadar kötuyumkı suanda keske dınletmeseydım hıc
eşime desem burdan okudum 19.haftada duyuluyırmus dıye kızar bana
ınternetten okuyup kendını dr zannedıyorsun dıyor
zaten yasakladıda buraya gırmemı her duydugum kötu seyı ustume alınıyormusum dıye
doktora göturmez benı sımdı
ya delırcem acmıyorda telefonunu
okadar kötuyumkı suanda keske dınletmeseydım hıc
eşime desem burdan okudum 19.haftada duyuluyırmus dıye kızar bana
ınternetten okuyup kendını dr zannedıyorsun dıyor
zaten yasakladıda buraya gırmemı her duydugum kötu seyı ustume alınıyormusum dıye
doktora göturmez benı sımdı
ya delırcem acmıyorda telefonunu
hoşgeldin fındığım çok geçmiş olsun yaaa çıkınca haber et bizede emi durumu nasıl diye Allaha emanet gülüm sıkma caını inş çıkıcak Allahın izniyle gör bak
inşallah hayırlısıyla çıkcak ameliyattan kuzum benım dua ederim ben kayınvaliden için
Rabbim kabul eder inşallah
takılma tabi cnm benım boşa beişlerimizide strese sokmayalım azcık rahat olmak gerekiyo
bide daha erken hergün hissetmek için
sendende Allah razı olsun cnm benım
işte asıl koyanda o oluyo kuzum yanı dışardan gelen birinin yüzünden
olay çıktı ama olcagı varmış demekki gamzede gitmiş sanırsam
Allahtan sen burdasın kuzumm yoksa çok üzülürdüm burda görmeseydim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?