- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
ben gitmedim gülüm gitmem de ama gidenler malesef gitti dejavum Allahtam sadece burdan gitti komple değil o biraz avutuyo tabi gönül isterdiki burda olsun hep ama malesef
meraba kızlar nasılsınız
meraba kızlar nasılsınız
kızlar benim çıkmam gerekiyor hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun.kayınvalidem için dua edin ne olur.
kızlar benim çıkmam gerekiyor hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun.kayınvalidem için dua edin ne olur.[/QUOTE merak etme canım Allaha emanet inş sonucu haber et emi:18::18:
öylemii dejavum nerde kuzumm hangi topikde bende görüşürüm onunla
ohh buna sevındım enazından şükür
havalarda ne güzel dimi kuzumm baharı hissetmeye başladık artık
evet gülüm geyik muhabeti diye biiyorum ama bulamadım dedği yeri bakalım özelden yazdım açık adresi versin de gidelim yanına diye evet gülüm havalar çok şükür iyiye gidiyo isanın içi kıpır kıpır yani şu balkonu açmak bile yeter güneşi görmek yeter gelsin artık yazz :26:
meraba kızlar nasılsınız
heh tmm kuzum sana yazınca sülersin banada gideriz yanına dejavumuzun
he valla yaa dün kocişle yıkadık balkonları ilk siftahı yaptık çıktık balkona kahvelerimizi alıp keyif yaptık azcık
zaten yazın balkondan içeri pek girmiyoruz biz
adet günün bugunmüş he kuzumm inşallah gelmez hain kırmızılar
ohhh ne güzel gülüm keyif yapmışınız bizim balkon araziye bakıyo tarla önü deniz birde stenin öte tarafı var o taraftan tutmadı benim o gıcık eşim varya herkes o tarafta diyo çıkamazdın burda rahatsın işte diyo alıştım ilklerde kötü ediyodu ıssızlık ama alıştım bugün evet ama gelicek gülüm karnımda adet sancıları vuruyo kesin yani geliyoruıum diyo malesefffffffff ama göğüslerim yosun bağlamış gibi yeşerdi biliyomusun gülüm hayıt hapımı yaptı acaba:18::18::18:
senın kociş kıskançç kuzumm oyuzden tutmamıştır tabii
senın gibi güzel hatunu kıskancak tabi
aa yeşermesi iyiye işaret aslında kuzumm yani hamişlikde oluyo o yeşerme
belli olmaz hem cnmcım bende kessiin adet olcam dıyodum ama olmadım
oyuzden ümidimizi yitirmeyelim cnmcım
hoşgeldin cnmcımm ben iyiyim çok şükür seni sormalı
dr a gitcektin gittinmi acaba kuzumm
evet gülüm ilk başlarda kızıyodum o taraf daha şenlikli orada olsak yaaa orda olsan çıkamazdın diyo perdeleri bile açtırmazdım diyo o derece şimdi şükrüdiyorum bu tarafta olduğuma yoksa ne anlamı kalırdı ki burda hiç değilse balkona çıkabiliyorumevet gülüm omuzlardan başlıyo yeşerdi uclara doğru ama felaket ağrı oluyo bazen adet gibi bazen sanki sıkışmışım da tuvaelete giedecekmişim gibi birde sol göğsüm özellikle kalbim sıkışıyo gibi ağrıyo adet ağrısı gibi değil göğüslerim yanlarda birşey yok uçlarda sızlıyo birde çook kaşınıyo dengem iyice bozuldu valla kendimimi kanırıyorum diyorum ama yok yani eşim bile baktı damarları gördü ama artık hamilemiyim işte bakıp görücez belritilere takılsamda içimdeki ses adet olucağımı söylüyo gülüm yaa
hoşbulduk kuzum bende iyi sayılırım ama burda neler olmuş böyle ya cok üzüldüm gercekten
yok canım malesef gidemedik bi tanıdıgımız o drun iyi olmadıgını memnun kalmadıgını söyledi benmde kafam karıştı biraz daha beklemeye aldık kendimizi
ama arastırmaya devam ediyorm hatta topik actım bu konuda ama henüz cp veren olmadı siz nasılsınız fıstıgım cagatay yayamazlık yapıomu
selammmm kızlarrr nasılsınızz
elfiimm dejavumu buldumm http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/513135-kaldigimiz-yerden-telden.html
linkide bu cnmcım
bencede iyi olmus kuzumm balkona felen cıkamadıktan sonra ne anlamı kalırdı dediğin gibi
zati bütün kış evlere tıkandık kaldık yazın iyi oluyo balkon sefası
valla bu memişler hamişlik belirtisi kuzumm yanı ben adet olcagım zaman şişerlerdi ama yeşermezlerdi yani
bakalım görcez kuzumm şöyle bi 3 gün geçsin dogruu test yapmaya
hoşgeldin hülyam iyi sayılırım işte biraz sancılar vuruyo adet günüm bugün gelmedi bekliyorum işte sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?