kısır kocişden demek kuzumm oh mis gibi yapar yersiniz bizimki 6 6 buçuk gibi evde oluyo oyuzden daha vaktim var benım
evet kuzucum kısır hep eşime ait onun görevi zati yaptığı tek şeyde o herşeyi becerirde mutfağa sokmuyorumsenin vaktin varmış gülüm bende kalkarım yarım saate hazırlarım gelir sonrada yiriz valla
senın kociş ne iş yapıyo tatlı mmm
ohh ne güzel kuzum güzelde yapıyomus yapar yersiniz mis gibi
bizimkide hamarat yemeklerın çoğunu ondan öğrendim desem yeridir
poğça pizza börek çok güzel yapar genelde ona yaptırıyorum hamurişlerini
benden iyi yapıyo valla
hee sende çalışıyosun kuzum ondan sesin çıkmıyo
yoğunluk varmı
dimek hem hocan hemde kocan haaaaoh oh yapsın maaşalllah kocana gülüm
Arkadaşlar merhaba
bende bebek istiyorum
haziranda 2 senelik evli olmuş olucam, İstanbulda oturuyorum
evliliğimiz 1. yılı doldurunca bebek istedik
ben öncesinde hap ile korunuyordum (nişanlı iken doktora gittiğimde yumurtalığımda kist olduğunu ve hap tedavisi ile geçebileceğini söylemişti, sonrasında kontrolde geçtiğini söyledi bende doğum kontrol yöntemi olarak kullanabilirmiyim diye sorduğumda kullanabileceğimi söyledi)
adetlerim yine düzensiz ama evlilik öncesi olduğu gibi değil, doktora gidicem artık, devlet hastanesine gitmek istiyorum önce bakalım ne olacak :S
hee sende çalışıyosun kuzum ondan sesin çıkmıyo
yoğunluk varmı
ben kıyıyorum annemeşaka bi yana ben otur desemde oturmuyo her geldiğinde illa yapcak temizlik kızıyoruz felen ama nafile kuzum dinlemiyo bizi
bak elf kısır yapıyo o diyince bende yapam dedim sende kısır yap yanına çay ohh mis gib hem basit hem güzel
aslında hem pazartesi yoğunluğu var hemde personel alımı yapılıcak onları arıyorum ama en önemlisi abimle gmaildende olsa konuştuk. daha 2 hafta oldu ve ben hasretinden kafayı yicem.
kız benımmde aynı bana da geldgındeı elınden bez duşmuyooodun çigkofte yedımm canımmm bugun kısır gıtmezzz başka onerılerınız varsa alayımmm
[video=dailymotion;xh38h0]http://www.dailymotion.com/video/xh38h0_can-yucel-baylanmayacaksyn_music[/video]
eşimle 1 ay ayrı kaldık her ağladığımda abim yanıma bu şarkıyı açıp gelirdi, sarılırdık saatlerce bu çalardı. ne teselli ederdi ne konuşurdu.ben abime çok aşığım. şimdi konuşunca yeniden dinlemek geldi içimden sizlede paylaşmak istedim. aslında o kadar doğru ki
hımm ozaman kuzumm birinci öneri pattıs kızartma ve kahvaltılık
ikinci öneri tarhana makarna
hımm ozaman kuzumm birinci öneri pattıs kızartma ve kahvaltılık
ikinci öneri tarhana makarna
slmm kizlar
nasilsiniz ben o siiri cok severim puffyimmm
pates yapım cayla guzelll olurrrrr
türlü yemegi etli yapicam aslinda ohh mis gibi
mrb hoşgeldin
1 yıl korunmayıpda çocuk olmadıgı zaman dr a gidilmeli diyolar cnm
inşallah bi sorun cıkmaz hayırlısıyla bebişiniz tez zamanda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?