Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ohh ne güzel kuzum güzelde yapıyomus yapar yersiniz mis gibi
bizimkide hamarat yemeklerın çoğunu ondan öğrendim desem yeridir
poğça pizza börek çok güzel yapar genelde ona yaptırıyorum hamurişlerini
benden iyi yapıyo valla

dimek hem hocan hemde kocan haaaaoh oh yapsın maaşalllah kocana gülüm

Arkadaşlar merhaba
bende bebek istiyorum
haziranda 2 senelik evli olmuş olucam, İstanbulda oturuyorum
evliliğimiz 1. yılı doldurunca bebek istedik
ben öncesinde hap ile korunuyordum (nişanlı iken doktora gittiğimde yumurtalığımda kist olduğunu ve hap tedavisi ile geçebileceğini söylemişti, sonrasında kontrolde geçtiğini söyledi bende doğum kontrol yöntemi olarak kullanabilirmiyim diye sorduğumda kullanabileceğimi söyledi)
adetlerim yine düzensiz ama evlilik öncesi olduğu gibi değil, doktora gidicem artık, devlet hastanesine gitmek istiyorum önce bakalım ne olacak :S

hee sende çalışıyosun kuzum ondan sesin çıkmıyo
yoğunluk varmı

aslında hem pazartesi yoğunluğu var hemde personel alımı yapılıcak onları arıyorum ama en önemlisi abimle gmaildende olsa konuştuk. daha 2 hafta oldu ve ben hasretinden kafayı yicem.

dimek hem hocan hemde kocan haaaaoh oh yapsın maaşalllah kocana gülüm

hehe aynen üle kuzumm hee yapsın tabi işe yarasın azcık

mrb hoşgeldin
1 yıl korunmayıpda çocuk olmadıgı zaman dr a gidilmeli diyolar cnm
inşallah bi sorun cıkmaz hayırlısıyla bebişiniz tez zamanda gelir

kız benımmde aynı bana da geldgındeı elınden bez duşmuyooodun çigkofte yedımm canımmm bugun kısır gıtmezzz başka onerılerınız varsa alayımmm

aslında hem pazartesi yoğunluğu var hemde personel alımı yapılıcak onları arıyorum ama en önemlisi abimle gmaildende olsa konuştuk. daha 2 hafta oldu ve ben hasretinden kafayı yicem.

anladım cnm dogru p.tesi hep bi yogunluk olur kolay gelsın cnm sana
ohh iyi bak görüşmüşsün abicinle gurbetlik zor tabi ama bazen şartlar öyle gerektiriyo
napcan kuzum

[video=dailymotion;xh38h0]http://www.dailymotion.com/video/xh38h0_can-yucel-baylanmayacaksyn_music[/video]
eşimle 1 ay ayrı kaldık her ağladığımda abim yanıma bu şarkıyı açıp gelirdi, sarılırdık saatlerce bu çalardı. ne teselli ederdi ne konuşurdu.ben abime çok aşığım. şimdi konuşunca yeniden dinlemek geldi içimden sizlede paylaşmak istedim. aslında o kadar doğru ki

kız benımmde aynı bana da geldgındeı elınden bez duşmuyooodun çigkofte yedımm canımmm bugun kısır gıtmezzz başka onerılerınız varsa alayımmm

hımm ozaman kuzumm birinci öneri pattıs kızartma ve kahvaltılık
ikinci öneri tarhana makarna

duygusala bağladın demekki kuzum ama ağlama emi üzme kendini
gelcek abinde inşallah

mrb hoşgeldin
1 yıl korunmayıpda çocuk olmadıgı zaman dr a gidilmeli diyolar cnm
inşallah bi sorun cıkmaz hayırlısıyla bebişiniz tez zamanda gelir

inş. Rabbim her isteyene versin inş.
yaşta 28 olunca ürküyorum biraz
tam bu konunun üzerine annem aradı
annanem benle konuşacakmış orda annemlerle tartışıyormuş daha niye çocuk yapmıyorlar, varsa bişey biran önce doktora gitsin diye
kaynanamlardan duymuyorum tek laf bizimkiler böyle yapıyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…