Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm şekerler nasılsınız.
Hazırlıklarımı tamamladım eşim arkadaşlarıyla diğer odada bende rahat takılabilirim.
Ay deli olcem yaa, sürekli su içiyorum ama sürekli lavabo ihtiyacım oluyo, bıktım artık, sırf bu yüzden su içek istemiyorum ama susuzluğada hiç dayanamıyorum.
Elif'cim seninkiler gelmedi dimi?

cnmm aslm hosgeldin
iyidir cnm seni sormali soru sordum sana asagiya bir bak cnm
hoşbuldum kuzucum gördümde özelden yazamadım şimdi burdan yazayım dedim gelmedi daha gülüm gündüz sancılarım vardı şimdi çok hafif yok gibi bakalım ne olacak balım benim
a slm hoşgeldin..

hoşbuldum canım merak ettim seni gündüz girmedin teste çıkmamış kanda çıkar inş gülüm yaaaa

:18::18:
hoşgeldin gülüm misafirinmi var aman yormada kendini balım yok gelmedi bekliyorum bende:18:

aslm cnmm hosgeldin
iyidir cnm seni sormali sen nasilsin?
su icmek iyidir ama tuvalete git gel banada zulüm resmen

cok sevindim cnm insallah gelmez bebis gelir
ne zaman test yapicaksin nasipse?

Eşimin arkadaşları canım, diğer odadalar, bu şekilde rahat oluyrum.
Aman gelmesin şekerim boşver :))
iyi bari gülüm dikkat et kendinede balım yorulma gelmesin valla ama bebek varsa yoksa gelsin bekletmesin bei yaaa gecikmesi normal aslında geç yumurtlama oldu bende ya acaba bebeklemi ilgili yoksa yumurtlamdanmı görücez artık:18::18:
cok sevindim cnm insallah gelmez bebis gelir
ne zaman test yapicaksin nasipse?

valla gelmedikçe bende seviniyorum gülüm ama geç yumurtlamada oldu ya belkide ondandır sonu kötü olmasın diye temkinli oluyım diyorum meleğim yarın sabah yapayım diyorum şuan elimde test bekliyorum ne yapsam diye:18::18:

aslm cnmm hosgeldin
iyidir cnm seni sormali sen nasilsin?
su icmek iyidir ama tuvalete git gel banada zulüm resmen

Bende iyiyim canım, bugün pek bişey yemedim ne yesem diye düşünüyorum.
3 dilim börek ve 2 adet küçük poaça yedim, bebeğim kızdı bana galiba biraz sakin bugün :))

kıslar ölüyorum yorgunluktan canım cıktı ya. aman daha yemek faslı var bıktım işlerden. eşime haazırlatayım bari sofrayı. elif kasıklarım patlıcak gibi cok fena ya. bu hapmı yaptı acep:26:

cnmm idrarini tut yap istersen
yok dursun diorsanda sabaha yap cnm
ins bebisdir ins sonu cok güzel cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…