ellerinden öperhepsinin elis ablalarına selamı var
slm kızzlar nasılsınız hilalim ben test yaptım çıkmadı birşey adette olmadım ama bugü ağrılarım daha fazla geliyo benimkiler yani canımın içi malesef bu ayda boş olmadı
allah nazarlardan saklasın biblocum
[
maşallahbir kızımız daha geliyo demek hadi hayırlı olsun yeni zillimiz
isim güzel bence ama eşininde kararı önemli tabii
gözünüz aydın canım maşallah kızınaa
biblocum nehir ismi çok güzel bende çok beğenirim çok zarif tam bir kız ismi bence
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
meg'im sen burda olunca buranın havası değişiyor. böyle bir ferahlık oluyor
inş gülüm benim gelmeyen kandan ümit kesilmez dimi ama hayırlısı olsun olsada olmasada valla ne yapalım zaten heop dedim hayırlısı ise hangisi hayırlısı ise cümlemizin hakkında hayırlısı olsun balım inş vardır bendede seviniriz hep birlikte sende olduğu gibi gülümhemen kendimi örnek veriyorum benimde günüm geçmesine rağmen çıkmamıştı hatta burda hep birlikte üzülmüştük ama zaman geçtikçe çıktı
olsanda moral bozmak yok bahar geldi havalar düzeliyo hamişler çoğalıyo
hayırlısı olsun elifim bekle bakalım verdır herşeyde bir hayır
slm kızzlar nasılsınız hilalim ben test yaptım çıkmadı birşey adette olmadım ama bugü ağrılarım daha fazla geliyo benimkiler yani canımın içi malesef bu ayda boş olmadı
meg seni tekrar görmek çok güzelll
sağolasın eminecim darısı başınıza inş. evet kırgınlık olmaması lazım böyle şeylerde. sanıyorum ben ikna ederim onu güzellikle.
sağol cnm. size de maşallah
aynen cnm:13: bana da çok kibar ve güzel geliyor.
amin cnm hepimize. senin yavrunu da Allah bağışlasın inş .
aynen canım hani bebk yoksa eğer zamnında gelsin kapımız sonuna kadar açık ama gelmeyipte bizi sitresede sokmasın yaniiinş gülüm benim gelmeyen kandan ümit kesilmez dimi ama hayırlısı olsun olsada olmasada valla ne yapalım zaten heop dedim hayırlısı ise hangisi hayırlısı ise cümlemizin hakkında hayırlısı olsun balım inş vardır bendede seviniriz hep birlikte sende olduğu gibi gülüm
ecet eminen hayırlısı olsun ne yapalım gelene her türlü kapımız açık kırmızılarada bebeğede valla bebek yoksada kırmızılar gelsin bekletmesin düzenli olmakta yetiyo bana en azında motive ediyo balım
yirim seni ben
kızlar ben azcık çıkıyorumseviyorum heppiniziiiiii ama gönülden ve taa yürekten...
yirim seni ben
kızlar ben azcık çıkıyorumseviyorum heppiniziiiiii ama gönülden ve taa yürekten...
Kızlar ben çayı çok seviyorum günde 3-5 bardak içiyorum çok mu dersiniz?
inş gülüm benim gelmeyen kandan ümit kesilmez dimi ama hayırlısı olsun olsada olmasada valla ne yapalım zaten heop dedim hayırlısı ise hangisi hayırlısı ise cümlemizin hakkında hayırlısı olsun balım inş vardır bendede seviniriz hep birlikte sende olduğu gibi gülüm
ecet eminen hayırlısı olsun ne yapalım gelene her türlü kapımız açık kırmızılarada bebeğede valla bebek yoksada kırmızılar gelsin bekletmesin düzenli olmakta yetiyo bana en azında motive ediyo balım
kısmetse olr canım hayorlısını nasip etsin rabbim
tabiki kırgınlık olmaz küçük bir melek geliyo huzurla mutlulukla sağlıkla gelsin inşallah
amin cnm sağlıkla sağ salim allalım kucaklarımıza inşallah.meg seni tekrar görmek çok güzelll
sağolasın eminecim darısı başınıza inş. evet kırgınlık olmaması lazım böyle şeylerde. sanıyorum ben ikna ederim onu güzellikle.
sağol cnm. size de maşallah
aynen cnm:13: bana da çok kibar ve güzel geliyor.
amin cnm hepimize. senin yavrunu da Allah bağışlasın inş .
elisim kansızlık problemin yoksa herhalde problem olmaz :44:ama yinede doktora sor herşeyin aşırısı zararlıdır ama 3 bardak idal galiba bende sabah 2 akşam 2 arda 1 tane nekafe yada yeşil çay içiyorum fazlamıki :26:
amin cnm. sağlıkla ve hayırla gelir inş. kıymetlimiz o bizimm
amin cnm sağlıkla sağ salim allalım kucaklarımıza inşallah.
çok içiyorsun kuzum.azalt biraz azaltamıyorsan çok açık iç yada benim gibi limonlu:)
İşte ben nescafe içmiyorum sadece çay o da bazen günde 2 bazen 3-5 işte.Ama onu da içmesem mideme hep soğuk içecekler girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?