Kızlar ben çıkayım duşa girip sağlık ocağına gideceğim.Akşam görüşürüz
üzülmedim canımıniçi alıştım artık ne diyelim hayırlısı bu demekki vardır bir zamanı ne yapalım şükirler olsun yinede gülüm benimOlsun elif üzülme dur bakalım kırmızılar gelene kadar umutluyuz
aynen canım hani bebk yoksa eğer zamnında gelsin kapımız sonuna kadar açık ama gelmeyipte bizi sitresede sokmasın yanii
yani gülüm gelsin bekletimesin beni kırmızıara razıyım valla
evet canım hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin canımız sağolsunbizde seni çooooook seviyoruzzz
cnm biliyosun içinde kafein var ve siyah çay demir emilimini etkiliyor hamilelikte de demir çok önemli,biraz azalt bence
aynen cnm herşeyin hayırlısı
elisim kansızlık problemin yoksa herhalde problem olmaz :44:ama yinede doktora sor herşeyin aşırısı zararlıdır ama 3 bardak idal galiba bende sabah 2 akşam 2 arda 1 tane nekafe yada yeşil çay içiyorum fazlamıki :26:
ben de çaysız yapamam. yemekten sonraki en güzel keyiff... ama daha açık içiyorum artık ben de. zaten daha önce reflüm vardı. bu haftalarda hortladı yine. mide yanmalarım ara ara sıkıntı yaşatıyor. ilaç kullanmak da istemiyorum. akşamları bir bardak soğuk süt çözüm benim için...
evet açık içmek en iyisi doğumdan sonra içeriz gene demli çaylarıreflüde kötüdür.allah şifa versin bebişte büyüyrya midene baskı oluyr oda yapıyor.
ene beni sağlık ocağından aradılar kaç haftalık hamilesiniz diye anam ajan gibiler ya .neyse gidiyim de kayıt yaptırıyım yarın ehe:)
reflü bayağı kötü hem de cnm. ama dediğin gibi hamilelik tetikledi sanırım. önceden sadece nescafe içtiğimde ve aşırı salçalı yersem yakıyordu. şimdi ne yiyip içeceğimi şaşırdım. her şeyi de canım istiyor bu ara.
hoşgeldin asembcim balım petğim benim
iyi aberlerle gelirler inşallah canım bende az önce sormuştum neden yok diye demek oğluşunu görmeye gittikızlar gamzeden haber bekliyorum yazınca size yazıcam bende. bugün doktora gitceklerdi bakalım nasıllarmış :26:
selam kizlar nasilsiniz?offf bu hafta gecmek bilmiycek bana kalp atisini duymamiza daha 1hafta var nerdeyse
iyi aberlerle gelirler inşallah canım bende az önce sormuştum neden yok diye demek oğluşunu görmeye gitti
canım o artık gelmiycek üyeliğini sildirdi
seeelaaaamlaaaaar. ben geldimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?