Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Olsun elif üzülme dur bakalım kırmızılar gelene kadar umutluyuz
üzülmedim canımıniçi alıştım artık ne diyelim hayırlısı bu demekki vardır bir zamanı ne yapalım şükirler olsun yinede gülüm benim
aynen canım hani bebk yoksa eğer zamnında gelsin kapımız sonuna kadar açık ama gelmeyipte bizi sitresede sokmasın yanii

yani gülüm gelsin bekletimesin beni kırmızıara razıyım valla

bizde seni çooooook seviyoruzzz

cnm biliyosun içinde kafein var ve siyah çay demir emilimini etkiliyor hamilelikte de demir çok önemli,biraz azalt bence

aynen cnm herşeyin hayırlısı
evet canım hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin canımız sağolsun

evet açık içmek en iyisi doğumdan sonra içeriz gene demli çayları reflüde kötüdür.allah şifa versin bebişte büyüyrya midene baskı oluyr oda yapıyor.

ene beni sağlık ocağından aradılar kaç haftalık hamilesiniz diye anam ajan gibiler ya .neyse gidiyim de kayıt yaptırıyım yarın ehe:)

reflü bayağı kötü hem de cnm. ama dediğin gibi hamilelik tetikledi sanırım. önceden sadece nescafe içtiğimde ve aşırı salçalı yersem yakıyordu. şimdi ne yiyip içeceğimi şaşırdım. her şeyi de canım istiyor bu ara.

kızlar ben çıkıyorum. hafta sonu ütü yapmamıştım. hazır bugün evdeyken gidip halledeyim. kociş de bugün benden güzel yemekler bekler. en sevdiği yemeği yapıcam. gelince ziyafet çeksin. uğrarım yine...

yapıyor cnm benimde ilk 1 ay mahvoldum sonrada kusma başladı ama sadece sabah çıkarıp rahatlıyordum maşallah 2gündür kusmadımmmmmmmmmm ye cnm boşver cnn ne istiyorsa ye yarasın bebişine

kızlar gamzeden haber bekliyorum yazınca size yazıcam bende. bugün doktora gitceklerdi bakalım nasıllarmış :26:

selam kizlar nasilsiniz?offf bu hafta gecmek bilmiycek bana kalp atisini duymamiza daha 1hafta var nerdeyse

kızlar gamzeden haber bekliyorum yazınca size yazıcam bende. bugün doktora gitceklerdi bakalım nasıllarmış :26:
iyi aberlerle gelirler inşallah canım bende az önce sormuştum neden yok diye demek oğluşunu görmeye gitti
selam kizlar nasilsiniz?offf bu hafta gecmek bilmiycek bana kalp atisini duymamiza daha 1hafta var nerdeyse

selam canım hoş geldin inşallah duyucaksın meleğinin kalp atışlarını canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…