Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah nazarlardan saklasın biblocum

Hoşgeldin emine?

Megim gıymatlım

33 bugün 40 a kadar bekliycem gelmezse doktora

Gelir 2 güne bence.

[

evet cnm öyle görünüyor, prenses geliyor sanırım
eğer kızsa ismi bile belirlendi tarafımdan: "nehir" ismini koymayı çok istiyorum
ama kocişle isim konusunda anlaşma sağlamak zor olacak gibi

maşallah bir kızımız daha geliyo demek hadi hayırlı olsun yeni zillimiz
isim güzel bence ama eşininde kararı önemli tabii

gözünüz aydın canım maşallah kızınaa

sağol cnm benim. inşallah hepimiz için her şey yolunda gider. haklısın uzun zamandr girmedim. ama sizi hep takip ediyorum. kendimle ilgili yeni gelişmeler olduğunda haber vermek için giriyorum ama aklım burada.

sağol cnm benim. inşallah hepimiz için her şey yolunda gider. haklısın uzun zamandr girmedim. ama sizi hep takip ediyorum. kendimle ilgili yeni gelişmeler olduğunda haber vermek için giriyorum ama aklım burada.

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

eliss sana bir avatarını kadırtım ama şimdide gebelik takvimleriyle başım dertte her sayfada ve her gebemizde var

slm kızzlar nasılsınız hilalim ben test yaptım çıkmadı birşey adette olmadım ama bugü ağrılarım daha fazla geliyo benimkiler yani canımın içi malesef bu ayda boş olmadı

slm kızzlar nasılsınız hilalim ben test yaptım çıkmadı birşey adette olmadım ama bugü ağrılarım daha fazla geliyo benimkiler yani canımın içi malesef bu ayda boş olmadı

hemen kendimi örnek veriyorum benimde günüm geçmesine rağmen çıkmamıştı hatta burda hep birlikte üzülmüştük ama zaman geçtikçe çıktı
olsanda moral bozmak yok bahar geldi havalar düzeliyo hamişler çoğalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…