canim bi seye karar verdin mi ondan devam etmelisin, calismiyorken sgk li nasil olabilirsin ki? bilemiyorum
masallah bu konulari cok arastiriyorsun.. yani ben de cok bilmiyorum canim.. esinin calistigi yerden emekliligi vardir nasil olsa..
kendine ayri mi istiyorsun? bi konus bakalim ozel sirketlerle ne kadar yatirman gerekiyormus filan. ama sonra seni zorlicak bi sey olmasin,
sadece yatirim amacli ise bankaya koy, altin al, dolar al ne bileyim :)
cnm babamın şirketinde çalışıyor gibi gözüküp sgk ödeyebilirim ama aylık 350tl fln olması lazım buda benim için çok evt eşimin emekli maaşı olcak.bende kendim 3-5 arttırıyorum aylık daha öncede baya biriktirmiştim eşimle tatile gitmiştik .ama evde tutmak istemiyorum bide böyle olursa bi zorunluluk olur ve bi şekilde ödenir diye düşünüyorum.aylık 82tl ödemeli çokta uygun geldi bana her sene 5-6 tl artıyomuş.altında aynı şekilde evde tutmak istemiyorum o yüzden altın hesabı mı açsam yoksa bireysel emeklilikmi kafam karışık
Bireysel emeklilik firmasini iyi arastir bence esimin abisi yaptirmis zamaninda belirledikleri sene dolunca al parani git demisler tabi aylik emekli gibi maas yok onca sene adamin parasini isletmisler ustunden kazanc saglamislar resmen dolandirilmis yatirdigi parayi bankaya koysa faiz alip daha karli cikardi
aa sagol cnm araştırdığım firma ya aylık yada toplu para alırsınız isteğinize bağlı dedi ama her yıl kesinti oluyomuş onuda şimdi nette yazılanlardan öğrendim .araştırmacı gazeteciliğe devam
kızlar benim şarjım bitiyor ben kaçtım biraz şarj olsun gelcem gene
Bu arada kocam gelmeden kendimi tanitayim
adim ayse 25 yasindayim 2 yillik evliyim 30 haftalik hamileyim bebekle ilgili seyler arastirirken sizlere rastladim ultrasonlar gobekler paylasilmis cok hosuma gitti bi sure disaridan ozellikle 1 aydir hergun takip ettim uye olmak istedim isallah araniza kabul edersiniz
adim ayse 25 yasindayim 2 yillik evliyim 30 haftalik hamileyim bebekle ilgili seyler arastirirken sizlere rastladim ultrasonlar gobekler paylasilmis cok hosuma gitti bi sure disaridan ozellikle 1 aydir hergun takip ettim uye olmak istedim isallah araniza kabul edersiniz
hiç izlemedim
bugün izleyim bakalım nasıl bişeymiş
çok duydum daha önce
topiği de var,bi göz at bak..
he bu arada topiğin ismini;
bebek isteyen ve bebek bekleyen arkadaşlarım buyrun sohbete diye değiştiricem..
bu daha anlamlı..
bence de
artık bebek bekleyenler de çoğaldı malum
yakında herkes inşallah bebek bekleyen olacak topiğimizde
bir de ne dicem
artık buralarda olduğuna göre şu listeyi topiğin ilk sayfasına koysan ya
girer girmez görmek daha bir güzel oluyor
bende seni özledim minik kusum
nasilsin yafru iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?