merhaba nasılsınız.. kan testim de negatif.................
benim menüdede eşime çorba mantı bana kabarcık var. İş yerindeki abla elin sargıda nasıl hamur açıcan dedi ve hamuru hazırladı ben sadece eve gidip açıp kesip kızartıcam
evet ya hayırlısı kolesterolum yüksek çıkmış zaten önce onu düzeltmem lazımhayırlısı olsun gülüm daha zamanı varmış demekki
hayırlısı buymuş demekki kuzucum bende testyaptım çıkmadı üzülme sakınmerhaba nasılsınız.. kan testim de negatif.................
ilk görüşte aşk diyosun hemi balım cam güzeli seni tabi güzel kızı gördü kacırırmı tavlamak için neler yaptı kim bilir
benimki çooook romantik eşim biz yeni taşınmıştık elim kolum dolu koştu bana çöp kovasını açtıböyle sinekler pis kokular fln
QUOTE=puffy123;23688214]kız eşim diyoki, millet boğaz tokluğuna çalışır. senin boğazına 2 kişi çalışıyoruz diyip kızdırıyo beni
hayırlısı buymuş demekki kuzucum bende testyaptım çıkmadı üzülme sakın
yok ya üzülmüyorum hayırlısı olsun senin için de iyi akşamlar görüşmek üzere.....
Afiyet olsun oğluşun tosun olsun
Afiyet olsun oğluşun tosun olsun
selamlar tekrardaan
öğlen çıktım 1 saat kadar uzandım
sonra kalktım hayatımda ilk kez pizza yaptım, hamurunu karşıdaki fırından hazır aldım tabi
yanına da dünden beri konuştuğumuz üzere yanına da kısır yaptım
resmini de çekip eşime gönderdim, ooo hemen geliyorum yazmış
yedik şimdi güzel olmuş sadece biraz kalın olmuş ama elimde değil daha büyük kabım yoktu
büyük olan çok büyük geldi
selamlar tekrardaan
öğlen çıktım 1 saat kadar uzandım
sonra kalktım hayatımda ilk kez pizza yaptım, hamurunu karşıdaki fırından hazır aldım tabi
yanına da dünden beri konuştuğumuz üzere yanına da kısır yaptım
resmini de çekip eşime gönderdim, ooo hemen geliyorum yazmış
yedik şimdi güzel olmuş sadece biraz kalın olmuş ama elimde değil daha büyük kabım yoktu
büyük olan çok büyük geldi
hee nasıl da marifetliyimdirohhh afiyet olsun marifetli gebeye.
bebekine et olsun hepsi kan olsun can olsun inşallah.
bende hamur işi yapıcam. topikcene aynı tip yemekleri yapıyoruz hep
selammm canım hoş geldin
ama ama gherkes mamalardan bahsediyo yaa:125: bende birazdan çıkıp gidicem eve ne bulursam yicem bu aç halimlee
inşallah tosuncuk olsun. tabi anasıda böyle canı hamur işleri istedikce ayrı bir tosun olucak ama kısmet
hee nasıl da marifetliyimdir
hazır hamurla yapmanın nesine, marifet hamuru yapıp açmasında o da bende yok
zaten olmasın da hamur işlerini yiyip gereksiz yağ bağlamak istemiyorum
arada olur böyle iyi oluyor
bebekime et değil de bana yağ olacak ancak
bende cumartesi akşamı kızımın isteği üzere sigara böreği ve elmalı kek yaptım ımmmmmmhhh elmalı keke bayıldım çünki kızım karıştırdııı
olsun kuzum o hazır hamuru almaya üşenipde yapamayanlar varken sen bu gebe halinle yapmışın daha ne olsun
bu arada hamur almaya üşenen varlık eşim olur
benimki erkek olcağından ben o duygulardan mahrum kalıcam sanırım.benimki ya burnunu ya kıçını karıştırır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?