Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba nasılsınız.. kan testim de negatif.................
hayırlısı buymuş demekki kuzucum bende testyaptım çıkmadı üzülme sakın
ilk görüşte aşk diyosun hemi balım cam güzeli seni tabi güzel kızı gördü kacırırmı tavlamak için neler yaptı kim bilir

yok be gülüm o beni sevmediki ben sevdim o sonraları sevdi anacım bende hikaye çok anlatırım başka zamanda eşim geldi çıkıyorum kendinize iyi bakın emi canlarım öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar

bende hamişken eşime diyodumki sen akşamları taksiye çık bence 2.iş şart[/QUOTE]

evet cok romantikmiş gercekten hilalcim çöplerin arasından kosarak kosarak gel bana gel diye şarkı söylese askınızın sarkısıda bu olurdu

13000. sayfaya bensiz girmek heeee görürsünüz sizz
bu arada yemeklerden konuşulmuş yine yaww ben yine acıtımm heeee

Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ben gideyim makarna anca haşlanır Sonra görüşürüz

selamlar tekrardaan
öğlen çıktım 1 saat kadar uzandım
sonra kalktım hayatımda ilk kez pizza yaptım, hamurunu karşıdaki fırından hazır aldım tabi
yanına da dünden beri konuştuğumuz üzere yanına da kısır yaptım
resmini de çekip eşime gönderdim, ooo hemen geliyorum yazmış
yedik şimdi güzel olmuş sadece biraz kalın olmuş ama elimde değil daha büyük kabım yoktu
büyük olan çok büyük geldi

ohhh afiyet olsun marifetli gebeye.
bebekine et olsun hepsi kan olsun can olsun inşallah.
bende hamur işi yapıcam. topikcene aynı tip yemekleri yapıyoruz hep

selammm canım hoş geldin
ama ama gherkes mamalardan bahsediyo yaa:125: bende birazdan çıkıp gidicem eve ne bulursam yicem bu aç halimlee

neyse fıstıklar bende kacıyorum görüşmek üzere kendinize bebeciklerinize kedicik köpekciinize iyi bakın hoşçakalın

ohhh afiyet olsun marifetli gebeye.
bebekine et olsun hepsi kan olsun can olsun inşallah.
bende hamur işi yapıcam. topikcene aynı tip yemekleri yapıyoruz hep
hee nasıl da marifetliyimdir
hazır hamurla yapmanın nesine, marifet hamuru yapıp açmasında o da bende yok
zaten olmasın da hamur işlerini yiyip gereksiz yağ bağlamak istemiyorum
arada olur böyle iyi oluyor
bebekime et değil de bana yağ olacak ancak

selammm canım hoş geldin
ama ama gherkes mamalardan bahsediyo yaa:125: bende birazdan çıkıp gidicem eve ne bulursam yicem bu aç halimlee

ah kuzum gel var evde daha
elimin ayarı olmadığından çok yapmışım

inşallah tosuncuk olsun. tabi anasıda böyle canı hamur işleri istedikce ayrı bir tosun olucak ama kısmet

bende cumartesi akşamı kızımın isteği üzere sigara böreği ve elmalı kek yaptım ımmmmmmhhh elmalı keke bayıldım çünki kızım karıştırdııı

olsun kuzum o hazır hamuru almaya üşenipde yapamayanlar varken sen bu gebe halinle yapmışın daha ne olsun
bu arada hamur almaya üşenen varlık eşim olur

bende cumartesi akşamı kızımın isteği üzere sigara böreği ve elmalı kek yaptım ımmmmmmhhh elmalı keke bayıldım çünki kızım karıştırdııı

benimki erkek olcağından ben o duygulardan mahrum kalıcam sanırım.benimki ya burnunu ya kıçını karıştırır çünkü

olsun kuzum o hazır hamuru almaya üşenipde yapamayanlar varken sen bu gebe halinle yapmışın daha ne olsun
bu arada hamur almaya üşenen varlık eşim olur
benimki de o modellerden canım dert etme
erkek milleti işte
benimki erkek olcağından ben o duygulardan mahrum kalıcam sanırım.benimki ya burnunu ya kıçını karıştırır çünkü

kız niye öyle diyon oğullarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…