evet bunu duymuştumuzman tv ye bakiyorum simdi orda bir doktor var
eger hamilelikte cok stresli olursan anne adayinda salgilanan kortizon ve adrenalin
bebekde gerginlige,endiseye ve korkuya sebep oluyormus
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunnnnn.... eşimle korunuyoduk iki aydır bu ay denedik ve adetime 10 gün kala ilişkiden sonra kan geldi ve 3 gün sürdü bitti adetime 1 gafta kaldı benim gibi yaşayan varmı benim gibi yardımcı olun lütfennn
sen de ergeç hamile olacaksın
bak tabi
ebru maternity di mi
ben de elbise aldım o markadan
ürünleri güzel
eveeeet çook şık ve güzel elbiselermiş.hemde fiyatlarıda iyi.ah ahh o ürünleri alacağımız günleri görsek biibide ben sana hormon değerlerimi sorcaktım cnm yaa.bu ay yaptırdığımda prolaktin 19 fsh 8.10 lh 6.25 e2 56.43 tsh 0.77 t3 3.19 t4 1.72 çıktı.fsh sanki yüksek gibi demi.yumurta rezervi mi azalıyo dersin?
evet bunu duymuştum
hamilelikte stres yasak işte
sen ne kadar stresli olursan bebek de o kadar stresli oluyor
hiçbir fikrim yok maalesef
yumurtlama zamanı böyle lekelenme görülebiliyor ama 3 gün sürmesi ilginç
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunnnnn.... eşimle korunuyoduk iki aydır bu ay denedik ve adetime 10 gün kala ilişkiden sonra kan geldi ve 3 gün sürdü bitti adetime 1 gafta kaldı benim gibi yaşayan varmı benim gibi yardımcı olun lütfennn
bir fikri olan yokmu neden kaynaklanmış olabilirrr(((
bir fikri olan yokmu neden kaynaklanmış olabilirrr(((
fsh hafif yüksek evet ama bu kadar yükseklikle rezerv azalıyor denmezeveeeet çook şık ve güzel elbiselermiş.hemde fiyatlarıda iyi.ah ahh o ürünleri alacağımız günleri görsek biibide ben sana hormon değerlerimi sorcaktım cnm yaa.bu ay yaptırdığımda prolaktin 19 fsh 8.10 lh 6.25 e2 56.43 tsh 0.77 t3 3.19 t4 1.72 çıktı.fsh sanki yüksek gibi demi.yumurta rezervi mi azalıyo dersin?
ben de okulda bebelere çok sinirleniyorum elde değilne kadar mutlu olursan bebek de o kadar mutlu oluyormus ve sakin oluyormus
ben cok sinirliyim kendimi engelleyemiyorum
nasil sakinlestiricem kendimi bilmiyorum
belki de benim bebegim ondan cok hareketli
cnm ilişkiden sonra gelen kan rahim yarası yüzünden olabilir.sanki ben bir yerden böyle okumuştum.dr.a görünmende fayda var.
tşk ederim ama rahim de yara olcağını sanmıyorum çünkü smear testi yaptırmıştı m neyse hayırlısı böle beklemek çok zor inanınnnn böyle belirsizce çokkk zorrrrrrr
fsh hafif yüksek evet ama bu kadar yükseklikle rezerv azalıyor denmez
10dan yukarısı biraz daha tehlikeli gibi
incir falan ye bol bol
bir de tsh düşük çıkmış
hipertiroide yakın değerin
birdahaki tahlilinde tsha da baktır olur mu?
ben de okulda bebelere çok sinirleniyorum elde değil
bebeğim kıpır kıpırken ben sinirlenince bağırınca falan hareketi tamamen duruyor:26:
Kizlar hamuru is yerinde hazirlamistik ya eve geldim once kabarcik yapicagim hamuru acip kestim hazirladim. Sonra o kadar cok hamur kaldiki napiyim dedim ve eriste kestim. Umarim olur hepsi
fsh hafif yüksek evet ama bu kadar yükseklikle rezerv azalıyor denmez
10dan yukarısı biraz daha tehlikeli gibi
incir falan ye bol bol
bir de tsh düşük çıkmış
hipertiroide yakın değerin
birdahaki tahlilinde tsha da baktır olur mu?
ben de okulda bebelere çok sinirleniyorum elde değil
bebeğim kıpır kıpırken ben sinirlenince bağırınca falan hareketi tamamen duruyor:26:
herkese slm azracım kuzucum şuan çok utanııyorum balım sana özelden yazıcaktım aklımdaydın o kadar doluyduki özelden yazamadım sonrada unuttun yalan olmasın ne olur beni affet gülüm çok özürdilerim söz verdim ama yazmadım meleğimm affet beniiii:132:
çok sağol cnmcım.incir prolaktini yükseltiyormuş birini düzelteyim derken diğerini bozmiim bide.bu hayıt hapı fsh yı falan dengeler mi ki acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?