Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

uzman tv ye bakiyorum simdi orda bir doktor var
eger hamilelikte cok stresli olursan anne adayinda salgilanan kortizon ve adrenalin
bebekde gerginlige,endiseye ve korkuya sebep oluyormus

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunnnnn.... eşimle korunuyoduk iki aydır bu ay denedik ve adetime 10 gün kala ilişkiden sonra kan geldi ve 3 gün sürdü bitti adetime 1 gafta kaldı benim gibi yaşayan varmı benim gibi yardımcı olun lütfennn

uzman tv ye bakiyorum simdi orda bir doktor var
eger hamilelikte cok stresli olursan anne adayinda salgilanan kortizon ve adrenalin
bebekde gerginlige,endiseye ve korkuya sebep oluyormus
evet bunu duymuştum
hamilelikte stres yasak işte
sen ne kadar stresli olursan bebek de o kadar stresli oluyor

hiçbir fikrim yok maalesef
yumurtlama zamanı böyle lekelenme görülebiliyor ama 3 gün sürmesi ilginç

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunnnnn.... eşimle korunuyoduk iki aydır bu ay denedik ve adetime 10 gün kala ilişkiden sonra kan geldi ve 3 gün sürdü bitti adetime 1 gafta kaldı benim gibi yaşayan varmı benim gibi yardımcı olun lütfennn

bir fikri olan yokmu neden kaynaklanmış olabilirrr(((

evet bunu duymuştum
hamilelikte stres yasak işte
sen ne kadar stresli olursan bebek de o kadar stresli oluyor

hiçbir fikrim yok maalesef
yumurtlama zamanı böyle lekelenme görülebiliyor ama 3 gün sürmesi ilginç

ne kadar mutlu olursan bebek de o kadar mutlu oluyormus ve sakin oluyormus
ben cok sinirliyim kendimi engelleyemiyorum
nasil sakinlestiricem kendimi bilmiyorum
belki de benim bebegim ondan cok hareketli

cnm inan hicbir fikrim yok yardimci olmayi isterdim cok

cnm ilişkiden sonra gelen kan rahim yarası yüzünden olabilir.sanki ben bir yerden böyle okumuştum.dr.a görünmende fayda var.

cnm ilişkiden sonra gelen kan rahim yarası yüzünden olabilir.sanki ben bir yerden böyle okumuştum.dr.a görünmende fayda var.

tşk ederim ama rahim de yara olcağını sanmıyorum çünkü smear testi yaptırmıştı m neyse hayırlısı böle beklemek çok zor inanınnnn böyle belirsizce çokkk zorrrrrrr

fsh hafif yüksek evet ama bu kadar yükseklikle rezerv azalıyor denmez
10dan yukarısı biraz daha tehlikeli gibi
incir falan ye bol bol
bir de tsh düşük çıkmış
hipertiroide yakın değerin
birdahaki tahlilinde tsha da baktır olur mu?

ne kadar mutlu olursan bebek de o kadar mutlu oluyormus ve sakin oluyormus
ben cok sinirliyim kendimi engelleyemiyorum
nasil sakinlestiricem kendimi bilmiyorum
belki de benim bebegim ondan cok hareketli
ben de okulda bebelere çok sinirleniyorum elde değil
bebeğim kıpır kıpırken ben sinirlenince bağırınca falan hareketi tamamen duruyor:26:

hemen endişelenme.belki erken adet olmuşsundur yada hani yumurtlama döneminde bazılarında kan gelio ya senin de öyle olmuştur.

gercekten insanin elinde degil
korkuyordur yavrum ondan

Kizlar hamuru is yerinde hazirlamistik ya eve geldim once kabarcik yapicagim hamuru acip kestim hazirladim. Sonra o kadar cok hamur kaldiki napiyim dedim ve eriste kestim. Umarim olur hepsi

herkese slm azracım kuzucum şuan çok utanııyorum balım sana özelden yazıcaktım aklımdaydın o kadar doluyduki özelden yazamadım sonrada unuttun yalan olmasın ne olur beni affet gülüm çok özürdilerim söz verdim ama yazmadım meleğimm affet beniiii:132:

çok sağol cnmcım.incir prolaktini yükseltiyormuş birini düzelteyim derken diğerini bozmiim bide.bu hayıt hapı fsh yı falan dengeler mi ki acep?

lem niye unutuyon simdi ben sana ne cezasi vereyim bakem
haha saka tatlim ya olsun cnm ne kusuru tahmin ettim ben unuttugunu insan unutabilir olsun.
ama baktim ben gelmemis test yapmissin ama cikmamis daha
gec yumurtladin ya gelene kadar bekleriz bakalim herseyde vardir bir hayir

Azracim tesekkur ederim. Esim gelsede yesen :)

Ayrica esime midye sipariisi verdim. Ona soylemedim ama ben zaten gelirken 10 tane yedim. Bi 10 tanede o alir ohhh yarasin bebisime

çok sağol cnmcım.incir prolaktini yükseltiyormuş birini düzelteyim derken diğerini bozmiim bide.bu hayıt hapı fsh yı falan dengeler mi ki acep?

İNCİRİN PROLAKTİNİ YÜKSELTTİĞİ NERDEN ÇIKTI İLK KEZ DUYDUM
hayıt genel olarak hormonları düzenliyor
ama öyle 1 aylık kullanımla fshın dengeleneceğini sanmam
daha uzun bir kullanım gerekebilir
hayıt içiyorsan o zaten prolaktini dengeler
bence sen yine de incir ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…