Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aklımdaydı gülüm ama özelden bir kaç kez dolu oldu sürenin geçmesini bekledim sonrada ev sahibi aradı çıkarıyo bizi moralimiz bozuk ki şuandadaeşim konuşuyo 1 seneye gidicez 2 kere taşınma olmasın idare et diye yok diyo kaldık ortada valla testtede çıkmadı ama kötüyüm balım kusrumki yüzüm kırmızı kızrmızı noktalarda döktü birde sanki doğum sancısı gibi sancı çektim belimden karnıma vurdu 10 dk ne sancı çektim bağırdım ilaç aldımda geçti ama adette olmadım

ne anlayissiz insanlar var ya anlamiyorum simdi illa cikicaksiniz o evden allah akil versin ev sahibinize
cnm stresten de olmus olabilir belki bu agrilar:26:

aman ne biliyim onu da bi topicte okudum.birisi saraçoğlunun tvde prolaktini yüksek olanlar incir yemesin dediğini yazmış.ordan duydum bende.herşeyi okuya okuya kfamız allak bullak oluyo

hg cnm.üzülme her şerde bir hayır vardır. hem kimbilir belki bebişin bu taşınma karmaşasında geliverir.hani hep öyle derler ya

kızlar sabır küpü arkadaşınız geldi :)
Size yazamamıştım ama anlatayım.eşim başkasından duymasın benden duysun diyerek annesine gitti geçen gün.ben gönderdim ama ben gitmedim bişey der bebişime bişii olur diye göze alamadım.çocuğumuz oluyo demiş aaa sen kısır değilmiydin tedaviyle olmuş bak diyip dalgs geçmiş seni sevmedim ben hiç evladım değilsin demiş senden olanıda tanımam demiş.benim çalışmama olayıma takmış.o hamileyken çalışmış benim özelliğim neyiş.ayptır söölemesi eşimin işi çokk ii.Allah bozmasın kaldıki bu bizim kararımız kimseye açıklama yapma zorunluluğumuzda yok!ama ben çalışmadığım için sürünerek ölecekmişiz
Eşim çok bozukk çook inanamıyor bööle bianneye sahip olduğu için.yıllarca ben mal yaptım torun yiyemez diye bağırıyormuş!
Dini imanı para olmuş.anaya yakışan evladı kucaklamaktır.şoktayız.Allah kötü insanlardan korusun.
İyiki bööle bi anneden dünyaya gelmedim.ama sürekli eşimi teselli ediyorum o annedir ne dese haklıdır falan ama yok yanii yok hasta resmen

yuh diyorum artık yaa
hadi seni sevmiyor evladını da sevmiyor bu kadın
ne taş kalpli insanlar varmış
üzüldüm eşine
neyse artık sen ve kızı var
mutlu mesut yaşarsınız kimseye ihtiyacınız yok

elif testte çıkmamış demişsin
ama zaten sen geç yumurtladın
testte çıkmaz demiştim ben sana
erken yani
hemen ilaç falan içme bence
gebelik durumu olabilir o sancılar

ev konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun

hg cnm.üzülme her şerde bir hayır vardır. hem kimbilir belki bebişin bu taşınma karmaşasında geliverir.hani hep öyle derler ya

hoşbuldum gülüm sağolasın valla üzülmemek elde değil 1 sene içinde 2 kere taşınıcaz yaaa ama ne yapalım dediğin gibi vardır bir hayır inş bebeişimde gelirde yeni evim uğurlu gelir aşkım

selam kızlar nasılsınız??
dün ve bugün kopkoyu çift çizgi gördüm...
normal mi bu 2 gün üstt üste?

ahh ferdacım ah
Bizde ööle düşünmeye çalışıyoruz ama eşim içinde benim içinde kolay şeyler değl bu yaşadıklarımız .hele k benm susmam artık sabırdan çok evliyalığa doğru gidiyoo :) kibirli insanlardan hep korkmuşumdur zaten
Ay ferda bide ben deli gibi uskumyuya aş eriyorum tam 11gün oldu hergün dışarda akşam balık yiyorum .gülme halime sakın

allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…