Azracim tesekkur ederim. Esim gelsede yesen :)
Ayrica esime midye sipariisi verdim. Ona soylemedim ama ben zaten gelirken 10 tane yedim. Bi 10 tanede o alir ohhh yarasin bebisime
lem niye unutuyon simdi ben sana ne cezasi vereyim bakem
haha saka tatlim ya olsun cnm ne kusuru tahmin ettim ben unuttugunu insan unutabilir olsun.
ama baktim ben gelmemis test yapmissin ama cikmamis daha
gec yumurtladin ya gelene kadar bekleriz bakalim herseyde vardir bir hayir
aklımdaydı gülüm ama özelden bir kaç kez dolu oldu sürenin geçmesini bekledim sonrada ev sahibi aradı çıkarıyo bizi moralimiz bozuk ki şuandadaeşim konuşuyo 1 seneye gidicez 2 kere taşınma olmasın idare et diye yok diyo kaldık ortada valla testtede çıkmadı ama kötüyüm balım kusrumki yüzüm kırmızı kızrmızı noktalarda döktü birde sanki doğum sancısı gibi sancı çektim belimden karnıma vurdu 10 dk ne sancı çektim bağırdım ilaç aldımda geçti ama adette olmadım
İNCİRİN PROLAKTİNİ YÜKSELTTİĞİ NERDEN ÇIKTI İLK KEZ DUYDUM
hayıt genel olarak hormonları düzenliyor
ama öyle 1 aylık kullanımla fshın dengeleneceğini sanmam
daha uzun bir kullanım gerekebilir
hayıt içiyorsan o zaten prolaktini dengeler
bence sen yine de incir ye
aklımdaydı gülüm ama özelden bir kaç kez dolu oldu sürenin geçmesini bekledim sonrada ev sahibi aradı çıkarıyo bizi moralimiz bozuk ki şuandadaeşim konuşuyo 1 seneye gidicez 2 kere taşınma olmasın idare et diye yok diyo kaldık ortada valla testtede çıkmadı ama kötüyüm balım kusrumki yüzüm kırmızı kızrmızı noktalarda döktü birde sanki doğum sancısı gibi sancı çektim belimden karnıma vurdu 10 dk ne sancı çektim bağırdım ilaç aldımda geçti ama adette olmadım
aynen öyle canım taşınıcaz şimdi valla Allah iyi etsin balımne anlayissiz insanlar var ya anlamiyorum simdi illa cikicaksiniz o evden allah akil versin ev sahibinize
cnm stresten de olmus olabilir belki bu agrilar:26:
kızlar sabır küpü arkadaşınız geldi :)
Size yazamamıştım ama anlatayım.eşim başkasından duymasın benden duysun diyerek annesine gitti geçen gün.ben gönderdim ama ben gitmedim bişey der bebişime bişii olur diye göze alamadım.çocuğumuz oluyo demiş aaa sen kısır değilmiydin tedaviyle olmuş bak diyip dalgs geçmiş seni sevmedim ben hiç evladım değilsin demiş senden olanıda tanımam demiş.benim çalışmama olayıma takmış.o hamileyken çalışmış benim özelliğim neyiş.ayptır söölemesi eşimin işi çokk ii.Allah bozmasın kaldıki bu bizim kararımız kimseye açıklama yapma zorunluluğumuzda yok!ama ben çalışmadığım için sürünerek ölecekmişiz
Eşim çok bozukk çook inanamıyor bööle bianneye sahip olduğu için.yıllarca ben mal yaptım torun yiyemez diye bağırıyormuş!
Dini imanı para olmuş.anaya yakışan evladı kucaklamaktır.şoktayız.Allah kötü insanlardan korusun.
İyiki bööle bi anneden dünyaya gelmedim.ama sürekli eşimi teselli ediyorum o annedir ne dese haklıdır falan ama yok yanii yok hasta resmen
hg cnm.üzülme her şerde bir hayır vardır. hem kimbilir belki bebişin bu taşınma karmaşasında geliverir.hani hep öyle derler ya
selam kızlar nasılsınız??
dün ve bugün kopkoyu çift çizgi gördüm...
normal mi bu 2 gün üstt üste?
merhaba hoşgeldin aramıza...görüşmek üzere..Merhaba ben yeni uyeyim uyeligim anca aktif oldu ama kocam gelecek yarin tanisiriz umarim iyi aksamlar herkese
hoşgeldin oflum valla ben pek anlamıyorum o işlerde hiç yapmadımki oovucan
allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini..Bu arada kocam gelmeden kendimi tanitayim
adim ayse 25 yasindayim 2 yillik evliyim 30 haftalik hamileyim bebekle ilgili seyler arastirirken sizlere rastladim ultrasonlar gobekler paylasilmis cok hosuma gitti bi sure disaridan ozellikle 1 aydir hergun takip ettim uye olmak istedim isallah araniza kabul edersiniz
hoşgeldin oflum valla ben pek anlamıyorum o işlerde hiç yapmadımki oovucan
hayırlısı olsun gülüm değerlendir bu günleri barihoşbulduk canım.
yumurtlama var doktora sordum 1-2 güne çatlar dedi :)
hayırlısı olsun bakalım
hamilelik testiyse baba gibi cocuk demek
hayırlısı olsun gülüm değerlendir bu günleri bari
anlayamadım canım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?