iyi bakalım hayırlısı olsun balım bende adet olmadım ama sancı çekiyorum boşunadeğerlendiriyorum
her gün halvet oluyo canım
kaçırmak istemiyorum.
geçen ay günaşırı yaptık olmadı:26:
hayıtı da günde 1 kere içiyorum artık
yani, gebelik testimi demek istedim 2 kalınn cizgi ofluyada sana oldu
iyi bakalım hayırlısı olsun balım bende adet olmadım ama sancı çekiyorum boşuna
anladım canım
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun :))
seninde bebeğin gelmiştir inşallahh
yok be canım gelmedi test yaptım sabah çıkamdı gelicek kırmızılar sancım var hayırlısı bu demekki
belli olmaz... :))))
yok be canım gelmedi test yaptım sabah çıkamdı gelicek kırmızılar sancım var hayırlısı bu demekki
öylede gülüm belirtilerim çok kuvettli belim ağrıyo bugün kustum çok fena ben adet olunca kusarım birde doğum sancısı gibi belden sancı girdi kımıldayamadım 10dk eşim çok korktu ilaç aldım ben adetliyken böyle olurum ama kırmızılar yok sancısı çok bende anlamadım birde göğüslerim yosun bağlamış gibi yeşillenmişti bugün mavi olmuş damarlar çok fazla var hayıt yaparmı sendede oldumu balım:18::18::18:
tabiki hayırlısı olsun. allah ne zaman yazmışsa. ayrıca ben hamileykende ilk ay ağrı çektim. ince ince sızladı karnım
hoşgeldin gülüm aynı değişen birşey yok kırmızılar gelmedi ve taşınıyoruz adam ikna olmadı malesefffffffffffelifim ev işn ne oldu merak ettim
canım hakkında hayırlsı olsun.
evet hayıtı ayrıca göğüs büyütmek için kullanıyorlarmış.
hatta bu forumda topicleri var.
ama yinede gebeliğin kuvvetli belirtilerinden biri de göğüsler..
hayırlısı olsun.
valla gülüm hayırlısı Allahtan belirtileri adete benzetiyorum ama süpriz olurda hamile olursam nasıl mutlu olurum vallaa
ne zamandır uğraşıyorun cnm
evet yeni farkettim bende hayırlı olsun..:))Kızlar,topiğin ismine dikkat
gerçekten bayağı sabırlıymışsın ama en çok eşine üzüldümkızlar sabır küpü arkadaşınız geldi :)
Size yazamamıştım ama anlatayım.eşim başkasından duymasın benden duysun diyerek annesine gitti geçen gün.ben gönderdim ama ben gitmedim bişey der bebişime bişii olur diye göze alamadım.çocuğumuz oluyo demiş aaa sen kısır değilmiydin tedaviyle olmuş bak diyip dalgs geçmiş seni sevmedim ben hiç evladım değilsin demiş senden olanıda tanımam demiş.benim çalışmama olayıma takmış.o hamileyken çalışmış benim özelliğim neyiş.ayptır söölemesi eşimin işi çokk ii.Allah bozmasın kaldıki bu bizim kararımız kimseye açıklama yapma zorunluluğumuzda yok!ama ben çalışmadığım için sürünerek ölecekmişiz
Eşim çok bozukk çook inanamıyor bööle bianneye sahip olduğu için.yıllarca ben mal yaptım torun yiyemez diye bağırıyormuş!
Dini imanı para olmuş.anaya yakışan evladı kucaklamaktır.şoktayız.Allah kötü insanlardan korusun.
İyiki bööle bi anneden dünyaya gelmedim.ama sürekli eşimi teselli ediyorum o annedir ne dese haklıdır falan ama yok yanii yok hasta resmen
canım hakkında hayırlsı olsun.
evet hayıtı ayrıca göğüs büyütmek için kullanıyorlarmış.
hatta bu forumda topicleri var.
ama yinede gebeliğin kuvvetli belirtilerinden biri de göğüsler..
hayırlısı olsun.
evet yeni farkettim bende hayırlı olsun..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?