Anladım.Sen iyi olda önemli olan şuan senin sağlığın.Benim kuzenlerimdede astım var ama onlarınki iyileşmeyen türdenmiş bebeklikten beri geçmedi.İnşlalah sen en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
uykuuu zamanı hatunlar.öptüm siziiii
bak geldim işte,kızma ildam bebeğim
meeg ne guzel seni görmek valla var ya senden sonra teker teker kopmaya başladk topkten ben gül aysun hülya ...ee artık tabii odaklana odaklana sinirler de yıprandı ben tam kopmadm ama az grıorm ama şunu soluorm hep aklmdasnn sadece toparlanma sürecnde oldgn için ö msj falan atmadm bekledm hep oncelkle çook geçmiş olsn herşeyn başı saglık valla tmm biraz yıprandk zor bi süreç ama umuda da dvm ben braz kafa dagltıcı şeyler yapmaya çalşıorm gezmek alşverş spor falan filan ...hakkımızda hayırlısı olcak inşş megim ...bugunler de geçecek allahın izniyle ...
herkese iyi aksamlrrr
megim sende hosgeldin sefa geldinn
ben bisey sorcm kafam cok karisik incir kuru yapiyorm ama her site baska diyo nasil yapcm yapan varsa bana anlatabilir mi lutfennn:18::18::18::18:
herkese iyi aksamlrrr
megim sende hosgeldin sefa geldinn
ben bisey sorcm kafam cok karisik incir kuru yapiyorm ama her site baska diyo nasil yapcm yapan varsa bana anlatabilir mi lutfennn:18::18::18::18:
Rüyalı hoşgeldin canım.Ben bir ara uygulamıştım.
Ve uygulama şeklim buydu:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
ben yarim litre klorsuz suya 15 16 adet inciri atiyorm 20 dak kaynatiyorm 20 dak dinlendirp iciyormm
baska yerlerde 6 7 adet diyo analadim cokmu fazla yapiyorm bide iki gun yapamadim acaba ne yapsm yarn birinci gun olarak mi baslasam yoksa devam mi yapsmm
ben yaticm simdiesim basimi yiyo
yarn ins okurum cplarinizi
beni yanitsiz birakmayin lutfennnn
ben yarim litre klorsuz suya 15 16 adet inciri atiyorm 20 dak kaynatiyorm 20 dak dinlendirp iciyormm
baska yerlerde 6 7 adet diyo analadim cokmu fazla yapiyorm bide iki gun yapamadim acaba ne yapsm yarn birinci gun olarak mi baslasam yoksa devam mi yapsmm
ben yaticm simdiesim basimi yiyo
yarn ins okurum cplarinizi
beni yanitsiz birakmayin lutfennnn
peki o zmn dogru yapiyorm peki iki gun yapamadim ya nolcak simdi y
yani napmm gerekiyooo:18::18::18:
basa mi sarayam yoksa kaldigim yerden devam mii
ozlemşm bu opucuklerimegimeeee
ildailda, megan17, SueSue, yagmurdamlasi26, didemss25, emaya, _alya,RUYALI
sen ne kadar pozitif bir kızsın ya bayılıyorum sana
ama bakın burdayım,siz de burda olun artık tamam mı?
artık pozitif olmak için çok cabalıyorum megim eskisi kadar kolay degil ama herşey ii olacak inşşş...buna herşeye ragmen inanıyorumm ...
inan duygucum,biz de alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza allahın izniyle..
önce sağlık.. çok şükür demeliyiz..
sonrasında,
gerek tedavi,gerek doğal yolla ama bir gün mutlaka
inşş megim inşş çook şükür halimize tabi once saglık
bnm çok yakın bi arkdasım eşinn morfoloji hareket falan düşktü baya bi ugraştılar varikosel rahm filmi falan drlar drek tüp dedler aşılama denediler tutmadı tam iknci aşılamaya başlıyacaklardı dogal geldi bebişitam bnm umutlar azalmştı bu hberi alnca boyle... oyle mutlu oldm ki kendimmiş gibi dedm az kaldı duygu sabır sabır hepimizin gelck evt dogal tedavi oyle boyle ... bu arada hayatı kaçrmayalm yeter ki ... herşeye ragmen baharla brlkte daha bi umutlar filizlendi içimdeeeee
inşş megim inşş çook şükür halimize tabi once saglık
bnm çok yakın bi arkdasım eşinn morfoloji hareket falan düşktü baya bi ugraştılar varikosel rahm filmi falan drlar drek tüp dedler aşılama denediler tutmadı tam iknci aşılamaya başlıyacaklardı dogal geldi bebişitam bnm umutlar azalmştı bu hberi alnca boyle... oyle mutlu oldm ki kendimmiş gibi dedm az kaldı duygu sabır sabır hepimizin gelck evt dogal tedavi oyle boyle ... bu arada hayatı kaçrmayalm yeter ki ... herşeye ragmen baharla brlkte daha bi umutlar filizlendi içimdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?