Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah hepimize önce sağlık versin,sonra bebiş dimi
teşekkür ederim pisim

herkese iyi aksamlrrr

megim sende hosgeldin sefa geldinn
ben bisey sorcm kafam cok karisik incir kuru yapiyorm ama her site baska diyo nasil yapcm yapan varsa bana anlatabilir mi lutfennn:18::18::18::18:

bak geldim işte,kızma ildam bebeğim

meeg ne guzel seni görmek valla var ya senden sonra teker teker kopmaya başladk topkten ben gül aysun hülya ...ee artık tabii odaklana odaklana sinirler de yıprandı ben tam kopmadm ama az grıorm ama şunu soluorm hep aklmdasnn sadece toparlanma sürecnde oldgn için ö msj falan atmadm bekledm hep oncelkle çook geçmiş olsn herşeyn başı saglık valla tmm biraz yıprandk zor bi süreç ama umuda da dvm ben braz kafa dagltıcı şeyler yapmaya çalşıorm gezmek alşverş spor falan filan ...hakkımızda hayırlısı olcak inşş megim ...bugunler de geçecek allahın izniyle ...

sen ne kadar pozitif bir kızsın ya bayılıyorum sana

ama bakın burdayım,siz de burda olun artık tamam mı?

ben yarim litre klorsuz suya 15 16 adet inciri atiyorm 20 dak kaynatiyorm 20 dak dinlendirp iciyormm

baska yerlerde 6 7 adet diyo analadim cokmu fazla yapiyorm bide iki gun yapamadim acaba ne yapsm yarn birinci gun olarak mi baslasam yoksa devam mi yapsmm

ben yaticm simdiesim basimi yiyo
yarn ins okurum cplarinizi
beni yanitsiz birakmayin lutfennnn

herkese iyi aksamlrrr

ben bisey sorcm kafam cok karisik incir kuru yapiyorm ama her site baska diyo nasil yapcm yapan varsa bana anlatabilir mi lutfennn:18::18::18::18:

Rüyalı hoşgeldin canım.Ben bir ara uygulamıştım.
Ve uygulama şeklim buydu:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlrrr

miyaba rüyalıteşekkkür ederim

zeytinyağında bekletirdim ben 2 ye bölünmüş incirleri,o şekilde günde 1 tane yerdim..

peki o zmn dogru yapiyorm peki iki gun yapamadim ya nolcak simdi y
yani napmm gerekiyooo:18::18::18:
basa mi sarayam yoksa kaldigim yerden devam mii

15-16 iyi fazla değil.ben hatırladığım kadarı ile adet olduğumda başlayıp 21 gün içip bir sonraki adet dönemine yakın olan 7 gün ara veriyordum.

iyi geceler canım,görüşürüz

peki o zmn dogru yapiyorm peki iki gun yapamadim ya nolcak simdi y
yani napmm gerekiyooo:18::18::18:
basa mi sarayam yoksa kaldigim yerden devam mii

Şuan yapacak birşey yok.Başa dönme bence kaldığın yerden devam et.İnşlalah hayırlısıyla vesile olur ve hamiş kalırsın.

ildailda, megan17, SueSue, yagmurdamlasi26, didemss25, emaya, _alya,RUYALI

sen ne kadar pozitif bir kızsın ya bayılıyorum sana

ama bakın burdayım,siz de burda olun artık tamam mı?

artık pozitif olmak için çok cabalıyorum megim eskisi kadar kolay degil ama herşey ii olacak inşşş...buna herşeye ragmen inanıyorumm ...

artık pozitif olmak için çok cabalıyorum megim eskisi kadar kolay degil ama herşey ii olacak inşşş...buna herşeye ragmen inanıyorumm ...

inan duygucum,biz de alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza allahın izniyle..
önce sağlık.. çok şükür demeliyiz..
sonrasında,
gerek tedavi,gerek doğal yolla ama bir gün mutlaka

Son düzenleme:
inan duygucum,biz de alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza allahın izniyle..
önce sağlık.. çok şükür demeliyiz..
sonrasında,
gerek tedavi,gerek doğal yolla ama bir gün mutlaka

inşş megim inşş çook şükür halimize tabi once saglık
bnm çok yakın bi arkdasım eşinn morfoloji hareket falan düşktü baya bi ugraştılar varikosel rahm filmi falan drlar drek tüp dedler aşılama denediler tutmadı tam iknci aşılamaya başlıyacaklardı dogal geldi bebişi tam bnm umutlar azalmştı bu hberi alnca boyle... oyle mutlu oldm ki kendimmiş gibi dedm az kaldı duygu sabır sabır hepimizin gelck evt dogal tedavi oyle boyle ... bu arada hayatı kaçrmayalm yeter ki ... herşeye ragmen baharla brlkte daha bi umutlar filizlendi içimdeeeee

Duygum nasılsın?
Seni böyle pozitif umut dolu görmek çok güzelBunu kendi kendine başarman bile büyük biirşey.Ben bunu başaramadım hem panik atağımı yenmeyi hemde her ay umutla dolup hüsranla sonuçlanan ayın arkasından ağlamamayı başaramadım.Ben artık düzenli olarak psikoloğa gidiyorum iki haftada bir.Ama psikoloğun faydası oluyor.Şuan kendimi daha iyi hissediyorum daha başında olmama rağmen iyi geldi.

Son düzenleme:

bahar güzel
sonra sıcacık yaz
içimiz huzurlu olsun tadını çıkartalım dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…