Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben kaçıyorum kızlar,yarın görüşürüz

Son düzenleme:
gülüm nasılsın canım?
olacak olacak umudu yitirmek yok

iyim demek adetten olmuş iyim diyelim iyilikler olsun
tabiki umut yitirmek yok dediğiniz gibi baharla yeni umutlar filizlencek.biz nisan ayına aşıla yaptırcaz galiba
sen nasılsın herşey yolundadır umarım
seni burda görmek ne güzel canım

Hoşgeldin canımmmmNasılsınn inan aklımdan seni geçiriyordum nasıl acaba diye.Topiğe girince gözüm seni ve huzurumu arıyor

Gulum hoş geldin.Sizin ne kadar zaman oldu bebiş isteyeli ve sorun neydi.Ben sanırım seninle ilk defa denk geldim de

meganımmm cnm bnm cnm gerçekten yaşadgmz süreç çok zor ama biz de güçlüyüz herşeye ragmen ... aglamamamız pskljmzn bozlmaması zor yardım almak da çok dogal çok çok ii yapıosn cnm bnmmm ... bunn yannda seni mutlu eden ne varsa yapmya bşla yarından itibaren bu neyse ben mesela spora başladm okldan sonra da sevdgm arkdslrmla bi kahve içıorz dışarda hava da guzel ilaç gibi gelıo bu cuma tiyatrya gtcm blet aldm boyle avare taklıorm bu ara
bahar güzel
sonra sıcacık yaz
içimiz huzurlu olsun tadını çıkartalım dimi..

aynennn oyleeeeee megimmmmm

Son düzenleme:
kızlar annem beni tam 8 yıl beklemiş bakarmısınız sabır işte benim ise tam 1 ay oldu dengem bozuldu..

kızlar benim batım bugündüü ovülasyon testleride bazen hamile olduğunu gösterbiliyor diye birşey okumuştummm biraz önce yaptım çok koyu olmasada koyu bi çizgi gördüm siz ne dersinizz bide size sormak istedimm:26::26::26::26:

canım ıyı geceler nasılsın kusura bakma acıp kalkmıstım basından

canım bu ovulasyon testı bıraz degısık geldı bana ıkı cızgıde acık renk olunca pek yorum yapamıcam ama ıns vardır bebiş ben artık gebelık testlerıne bıle guvenmedıgım ıcın buna sessız kalıyorum

Aslında bende beni mutlu eden ne varsa yapıyorum.Ama boş kaldığım küçücük bi an yetiyor kafamın düşünceler ve sorularla meşkul olmasına.Ama dediğim gibi artık psikoloğa gidiyorum yardım alıyorum ve dahada iyi olucam inşallah.Kış tan çıkmamaızında buna büyük yardımı olacak.Bir önceki aşılama sonucunda çok yıprattım kendimi o yüzden bu defa daha doğal karşılayacağım sonucu

burda fotoğraf makinesindende kaynaklanmış olabilir gidip gelip bakıyorumm yumurtladığım zamanki koyu çizgiye yakın koyulukta çünküü

Canım inşlalah hamilesindir.Yarında adet olmazsan bir gebelik testi alıp yap bence.Onda daha net bir sonuç alırsın.
canım ıyı geceler nasılsın kusura bakma acıp kalkmıstım basından

Nasılsın canım kendini nasıl hissediyorsun Bu gün aşılamanın kaçıncı günü?Adetten sonraki kaçıncı günün?

aynen bnm de oyle bi yalnz kalnca hemen sorular başlıo kafada... bana dr aşılama yapmaylm once bi hareketi düzeltme yolna gdelm dedi urolojiye geri postaladı anlayacagn ne dyelm vardır elbet herşeyde bir hayır evt bahar bize yardm etck terapi gibi gelıo güneş ılık rüzgar inşş bebişler de gelr tam bahar yaşarzzzz

sağol canımmm şu anda heycanlandım ama umutlanmakta hem istiyorum hem istemiyorumm 2,5 seneden beri bekliyorum inş bebişimiz bizimledirr

Hareketi düzeltttikten sonra şansın dahada artacağı için öyle söylemiştir.Hayırlısı inşlalah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.Ben şimdi aşılama yapılacağı günü düşündükçe kalbim hızlı hızlı atıyor bayılacağımı sanıyorum.Benim dr. danmı kaynaklanıyor bendenmi bilmiyorum ama aşılama gerçekten rahim filmine eş değer eziyet oldu bana

burda fotoğraf makinesindende kaynaklanmış olabilir gidip gelip bakıyorumm yumurtladığım zamanki koyu çizgiye yakın koyulukta çünküü
inş canım vardır bebişin allah gönlüne göre versin

ıyıyım canım ya agrım var butun gunum vcde gectı sımdı geldı sımdı gelcek dıye ama gelmedı henüz yarın damlar sanırım felaket bel agrım var bugun an ıtıbarıyle 17.gune adım attım 5marttı asılamam son sat 19subat bakalım gorucez progestanım persembe bıtıcek acaba onumu beklıyo bılmıyorum garıp onceden oldugunu anımsadıgım ama yogunlugu bukadarmı bılmedıgım bı akıntım var bı ıslaklık hıssedıyorum geldı dıyorum bakıyorum beyaz bole kremsı parca parca bı akıntı oncedende adete yakın oluyodu hatırlıyorum ama bukadar yogunmuydu hatırlamıyorum degısık duygulardayım bıan acaba varmıkı dıyorum oan kasıklarım agrıyo yok tabıkı dıyorum sıyırdım anlıcagın ama persembeden once ıtmıcem doktora bugun gıdıp ogrenmış olmamm gerekıyodu ama yapamadım sen naptın kontrolun bugunmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…