ii geceler kızlar nasılsınız
meg hoşgeldin canım nasılsın
bizimde bebişimizz olsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkk
gülüm nasılsın canım?
olacak olacak umudu yitirmek yok
iyim demek adetten olmuş iyim diyelim iyilikler olsun
tabiki umut yitirmek yok dediğiniz gibi baharla yeni umutlar filizlencek.biz nisan ayına aşıla yaptırcaz galiba
sen nasılsın herşey yolundadır umarım
seni burda görmek ne güzel canım
bende isiyorum allah herkes gibi banada nasip eder inşallah ... beklemek zor
meganımmm cnm bnm cnm gerçekten yaşadgmz süreç çok zor ama biz de güçlüyüz herşeye ragmen ... aglamamamız pskljmzn bozlmaması zor yardım almak da çok dogal çok çok ii yapıosn cnm bnmmm ... bunn yannda seni mutlu eden ne varsa yapmya bşla yarından itibaren bu neyse ben mesela spora başladm okldan sonra da sevdgm arkdslrmla bi kahve içıorz dışarda hava da guzel ilaç gibi gelıo bu cuma tiyatrya gtcm blet aldm boyle avare taklıorm bu araDuygum nasılsın?
Seni böyle pozitif umut dolu görmek çok güzelBunu kendi kendine başarman bile büyük biirşey.Ben bunu başaramadım hem panik atağımı yenmeyi hemde her ay umutla dolup hüsranla sonuçlanan ayın arkasından ağlamamayı başaramadım.Ben artık düzenli olarak psikoloğa gidiyorum iki haftada bir.Ama psikoloğun faydası oluyor.Şuan kendimi daha iyi hissediyorum daha başında olmama rağmen iyi geldi.
bahar güzel
sonra sıcacık yaz
içimiz huzurlu olsun tadını çıkartalım dimi..
kızlar benim batım bugündüü ovülasyon testleride bazen hamile olduğunu gösterbiliyor diye birşey okumuştummm biraz önce yaptım çok koyu olmasada koyu bi çizgi gördüm Eki Görüntüle 372307 siz ne dersinizz bide size sormak istedimm:26::26::26::26:
meganımmm cnm bnm cnm gerçekten yaşadgmz süreç çok zor ama biz de güçlüyüz herşeye ragmen ... aglamamamız pskljmzn bozlmaması zor yardım almak da çok dogal çok çok ii yapıosn cnm bnmmm ... bunn yannda seni mutlu eden ne varsa yapmya bşla yarından itibaren bu neyse ben mesela spora başladm okldan sonra da sevdgm arkdslrmla bi kahve içıorz dışarda hava da guzel ilaç gibi gelıo bu cuma tiyatrya gtcm blet aldm boyle avare taklıorm bu ara
aynennn oyleeeeee megimmmmm
canım bu ovulasyon testı bıraz degısık geldı bana ıkı cızgıde acık renk olunca pek yorum yapamıcam ama ıns vardır bebiş ben artık gebelık testlerıne bıle guvenmedıgım ıcın buna sessız kalıyorum
Canım inşlalah hamilesindir.Yarında adet olmazsan bir gebelik testi alıp yap bence.Onda daha net bir sonuç alırsın.kızlar benim batım bugündüü ovülasyon testleride bazen hamile olduğunu gösterbiliyor diye birşey okumuştummm biraz önce yaptım çok koyu olmasada koyu bi çizgi gördüm Eki Görüntüle 372307 siz ne dersinizz bide size sormak istedimm:26::26::26::26:
canım ıyı geceler nasılsın kusura bakma acıp kalkmıstım basından
Nasılsın canım kendini nasıl hissediyorsun Bu gün aşılamanın kaçıncı günü?Adetten sonraki kaçıncı günün?canım bu ovulasyon testı bıraz degısık geldı bana ıkı cızgıde acık renk olunca pek yorum yapamıcam ama ıns vardır bebiş ben artık gebelık testlerıne bıle guvenmedıgım ıcın buna sessız kalıyorum
Aslında bende beni mutlu eden ne varsa yapıyorum.Ama boş kaldığım küçücük bi an yetiyor kafamın düşünceler ve sorularla meşkul olmasına.Ama dediğim gibi artık psikoloğa gidiyorum yardım alıyorum ve dahada iyi olucam inşallah.Kış tan çıkmamaızında buna büyük yardımı olacak.Bir önceki aşılama sonucunda çok yıprattım kendimi o yüzden bu defa daha doğal karşılayacağım sonucu
Canım inşlalah hamilesindir.Yarında adet olmazsan bir gebelik testi alıp yap bence.Onda daha net bir sonuç alırsın.
Nasılsın canım kendini nasıl hissediyorsun Bu gün aşılamanın kaçıncı günü?Adetten sonraki kaçıncı günün?
aynen bnm de oyle bi yalnz kalnca hemen sorular başlıo kafada... bana dr aşılama yapmaylm once bi hareketi düzeltme yolna gdelm dedi urolojiye geri postaladı anlayacagnne dyelm vardır elbet herşeyde bir hayır evt bahar bize yardm etck terapi gibi gelıo güneş ılık rüzgar inşş bebişler de gelr tam bahar yaşarzzzz
inş canım vardır bebişin allah gönlüne göre versinburda fotoğraf makinesindende kaynaklanmış olabilir gidip gelip bakıyorumm yumurtladığım zamanki koyu çizgiye yakın koyulukta çünküü
Canım inşlalah hamilesindir.Yarında adet olmazsan bir gebelik testi alıp yap bence.Onda daha net bir sonuç alırsın.
Nasılsın canım kendini nasıl hissediyorsun Bu gün aşılamanın kaçıncı günü?Adetten sonraki kaçıncı günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?