sağol canımmm şu anda heycanlandım ama umutlanmakta hem istiyorum hem istemiyorumm 2,5 seneden beri bekliyorum inş bebişimiz bizimledirr
Hareketi düzeltttikten sonra şansın dahada artacağı için öyle söylemiştir.Hayırlısı inşlalah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.Ben şimdi aşılama yapılacağı günü düşündükçe kalbim hızlı hızlı atıyor bayılacağımı sanıyorum.Benim dr. danmı kaynaklanıyor bendenmi bilmiyorum ama aşılama gerçekten rahim filmine eş değer eziyet oldu bana
inş canım vardır bebişin allah gönlüne göre versin
ıyıyım canım ya agrım var butun gunum vcde gectı sımdı geldı sımdı gelcek dıye ama gelmedı henüz yarın damlar sanırım felaket bel agrım var bugun an ıtıbarıyle 17.gune adım attım 5marttı asılamam son sat 19subat bakalım gorucez progestanım persembe bıtıcek acaba onumu beklıyo bılmıyorum garıp onceden oldugunu anımsadıgım ama yogunlugu bukadarmı bılmedıgım bı akıntım var bı ıslaklık hıssedıyorum geldı dıyorum bakıyorum beyaz bole kremsı parca parca bı akıntı oncedende adete yakın oluyodu hatırlıyorum ama bukadar yogunmuydu hatırlamıyorum degısık duygulardayım bıan acaba varmıkı dıyorum oan kasıklarım agrıyo yok tabıkı dıyorum sıyırdım anlıcagın ama persembeden once ıtmıcem doktora bugun gıdıp ogrenmış olmamm gerekıyodu ama yapamadımsen naptın kontrolun bugunmuydu
inşşşşş bebişin sennledr cnm
yoluzunmmmm naslsnnn cnmmmmmm ozledmmm seni deeee
inşşşşş bebişin sennledr cnm
yoluzunmmmm naslsnnn cnmmmmmm ozledmmm seni deeee
inş canım vardır bebişin allah gönlüne göre versin
ıyıyım canım ya agrım var butun gunum vcde gectı sımdı geldı sımdı gelcek dıye ama gelmedı henüz yarın damlar sanırım felaket bel agrım var bugun an ıtıbarıyle 17.gune adım attım 5marttı asılamam son sat 19subat bakalım gorucez progestanım persembe bıtıcek acaba onumu beklıyo bılmıyorum garıp onceden oldugunu anımsadıgım ama yogunlugu bukadarmı bılmedıgım bı akıntım var bı ıslaklık hıssedıyorum geldı dıyorum bakıyorum beyaz bole kremsı parca parca bı akıntı oncedende adete yakın oluyodu hatırlıyorum ama bukadar yogunmuydu hatırlamıyorum degısık duygulardayım bıan acaba varmıkı dıyorum oan kasıklarım agrıyo yok tabıkı dıyorum sıyırdım anlıcagın ama persembeden once ıtmıcem doktora bugun gıdıp ogrenmış olmamm gerekıyodu ama yapamadımsen naptın kontrolun bugunmuydu
canım bende sana yazıyodum sımdı bende ozledım hıc denk gelmıyoruz gercı ben pek gırmıyorum gecelerı bole gırıp bı bakıyorum ne olmus ne bıtmıs dıye ben karmakarısıgım kırmızıları beklıyorum gelmese dıye yalvarıyorum ama gelıyo sankı ya ufffff..spora baslamıssın valla en guzelı bende baslıcam bu hafata arastırıcam kafam dagılsın hemde cok ozledım ben genckenuzun sure spor yaptım sımdı hamladım ıyıce ama cok ozledım ınsanda ne stres kalıyo ne gergınlık super terapi bıde yuzmeye gıdıcem bıraz daha havalar ısınsın bahar gelsın ama bebişlerimizde gelsın
inşşş bu sefer çok yanmasn cancagızınn kıyamam sanabu ugraşlarn sonucu bebiş olsn inşş cnm meganımm biz de grelm inşş listemze biz de kontrollermzle ilgili bebiş cicleriyle ilgili konşlmm artık inşşşş Allah çok büyükk gelck o gunler deee...
inşşş bu sefer çok yanmasn cancagızınn kıyamam sanabu ugraşlarn sonucu bebiş olsn inşş cnm meganımm biz de grelm inşş listemze biz de kontrollermzle ilgili bebiş cicleriyle ilgili konşlmm artık inşşşş Allah çok büyükk gelck o gunler deee...
Canım ben senden çok umutluyum adetin şuan itibariyle geçikmiş bence.Çünkü ben normalde 32. gün adet olurken aşılama yapıldığı ay 29. gün geldi adetim.Ve ikimizinde aşılaması 15. gün yapılmış.İkimizde progesteron kullandık.Benim aşılamdan sonraki 14. gün geldi adetim.Senin şuan 32 gün olmuş bence yarın git kan tahliline inşallah hamilesindir ama bana öyle geliyor
Kızlarr herkese mrb.. bişey danışmak istiyorum yine size.. Ben 5 mart da probe kürtaj olmuştum, doktor bugünü sat al demişti.. Progestan kullanıyorum yaklaşık 8 gündür, ama 1 aydır sol kasığımda ağrı vardı ben de enfeksiyon yada pko dur falan diye 4 gündür soğan kürü yapıyorum, ama bugün pembe lekelenmem oldu( Soğan küründen olmuşmudur, yada progestan içerken lekelenme olurmu??? Aslında yumurtlama günüm mü acaba diye düşünmedide değilim... Ne oluyor yine ya, yemin ederim psikolojim alt üst oldu kaç aydır
Birde benim kontrolüm dündü.İki tane yumoşum gelişmiş.Tekrar perşembe günü gidicem.İğnelere devam ediyorum ama artık göbeğim çok acıyor.Sanırım aynı yerlere denk geliyor bazen çok canım yanıyor.Ama yapacak birşey yok inşallah pazartesi gibi yapılır aşılamam ama nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum:18:İnşallah ilki gibi olmaz
yok meganım ya gercekten aynı benımde rahım fılmıyle es degerdı hele rahıme bısey takıyo sonrada bı aletle korkma sımdı rahımı duzlıcez kı daha uzaga gıtsınlr dedı orda koptum gozumden yas geldı bıyandan dua edıyorum bı soledıgım seyı 10defa tekrarladım takıldım resmen acıdan ama deger yeterkı gelsın kuzum gectı gıttı kı bılıyosun benım ıkı gun agrım cok şiddetlıydı ve hıc gecmedı agrım hep hıssettıgım bı agrım oldu asılamadan sonra ıns canım ama gercekten bukadar adet belırtısı varken ınanamıyorum cunku memişler sondu bugun acısı azaldı kasıklarımda hıssedıyorum sankı gelmeye calıstıgını yanı afedersın resmen ıkı gundur orkıd koyuyorum gelıyo dıye klomen kullanırken bı ay progestanım bıtıcegı gun gelmıstı ılk defa ondan oncekılerde hep 3gun kala gelıyodu onu beklıyorum cuma sbaha sadece 1tane kalıyo yanı persembe bence buyuk gun geldı geldı kı gelmesın ıns umutlanıp yıkılmak ıstemıyorum suan bıle gıdıp tualete bakıyorum bılıyomusun okadar sancım var bence sabaha kara haberı verırım olmadı persembe canım yapamıyorum ınan o duyguya hazır degılım ama guzel duyguların dıleklerın ıçin cok saol bunlerı duymak nası bı mutlu edıyo benı anlatamam ama kapılmakta ıstemıyorum du edın ne olur ıyıce zor oldu beklemek bu belırtılerle hamıle kalanda varmıs ama ne bılım bende sansyokkı
Canım RABBİM, hasretinin, emeğinin ve çektiğin sıkıntıların mükafatı olarak ikiz verir inşALLAH..
Geçmiş olsun canım.Krtajı çok yeni olmuşsun bu ay ara kanama olabilir bence normaldir diye düşünüyorum.Ama bu ay kür uygulama bence diğer adet bitiminden sonra uygularsın.
Haklısın canım, kendimizi didikleyip duruyoruz, hastalık hastası olsum iyice, bunaldım.. Yakında antideprasan lamayada başlarım...Doktor 2 hafta sonra yumurtlaman olabilir dikkat et falan demişti, ayy bide soğan kürünü yapınca bugünde lekelenmem gelince korktum.. Offf ya erkek olmak varmış Vallahi, ne güzel, ne dertleri var ne tasaları...
Canım ben senden çok umutluyum adetin şuan itibariyle geçikmiş bence.Çünkü ben normalde 32. gün adet olurken aşılama yapıldığı ay 29. gün geldi adetim.Ve ikimizinde aşılaması 15. gün yapılmış.İkimizde progesteron kullandık.Benim aşılamdan sonraki 14. gün geldi adetim.Senin şuan 32 gün olmuş bence yarın git kan tahliline inşallah hamilesindir ama bana öyle geliyor
masallah canım ıns busefer olucak kendını kasmamaya calıs ne kadar mumkun olmasada ama kesınlıkle ıdara sıkısık gıtme dedım ya ben uzun sure gırmedım vc ye belkı fatdası olur dıye ne bılıyım ya beklıyıp gorucem ıns guzel haberlerle donerım sıze tek duam o sen ben kırmızıları gorene kadar asılama olcan depar attın ustumeBirde benim kontrolüm dündü.İki tane yumoşum gelişmiş.Tekrar perşembe günü gidicem.İğnelere devam ediyorum ama artık göbeğim çok acıyor.Sanırım aynı yerlere denk geliyor bazen çok canım yanıyor.Ama yapacak birşey yok inşallah pazartesi gibi yapılır aşılamam ama nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum:18:İnşallah ilki gibi olmaz
ben de grmıodm ya yoluzunmm braz odagımı degştrym dedm gerçi aklmda hep yne ama biraz uzaklşmak ii geldi ... kanda baklmadı dimi daha ? batı mı bekleym dedn ?
valla spor süper terapi ii kafam daglıo ve sıkılaşıorm da baya ...inşş bebişin sennlerdr cnm yoluzunmmm
Peki neden kürtaj oldun.Kendi isteyinle değil sanırım:26:Kalp atışımı durdu.
Yok canım hamile değildim, adetim uzun sürdüğü için kürtaj olmuştum, yani lekelenmelerim oluyordu, meğer östrojeni fazla salgılıyormuşum, progestan başladı doktorum... bugünde lekelenmem olunca ya dedim yinemi(
masallah canım ıns busefer olucak kendını kasmamaya calıs ne kadar mumkun olmasada ama kesınlıkle ıdara sıkısık gıtme dedım ya ben uzun sure gırmedım vc ye belkı fatdası olur dıye ne bılıyım ya beklıyıp gorucem ıns guzel haberlerle donerım sıze tek duam o sen ben kırmızıları gorene kadar asılama olcan depar attın ustume
valla duygum bat nezaman bılmıyorum kı kana gıtmedı asılama olalı 17gun oluyo bugun doktor bugun cagırmıstı ama cesaret edemedım gelıcek gıbı hıssedıyorum cunku o 0.01 gormek kahredıyo benı napıyım beklemek dahaıyı sankı pesembe gıderım dıyorum gelmezse en ıyısını yapıosun degısıklık herzaman ıyıdır hayatımızı odakladıkca olmuyo aama tedavı gorunce ınsan ıster ıstemez herseyıyle oyone yonlenıyo alamıyorum kendımı gecem gunduuzm karıstı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?