Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşşş bu sefer çok yanmasn cancagızınn kıyamam sana bu ugraşlarn sonucu bebiş olsn inşş cnm meganımm biz de grelm inşş listemze biz de kontrollermzle ilgili bebiş cicleriyle ilgili konşlmm artık inşşşş Allah çok büyükk gelck o gunler deee...

inşşşşş bebişin sennledr cnm

yoluzunmmmm naslsnnn cnmmmmmm ozledmmm seni deeee

rabbim isteyen dileyen herkese versin inşşş inşş dediğiniz gibi bebiş vardırrr

inşşşşş bebişin sennledr cnm

yoluzunmmmm naslsnnn cnmmmmmm ozledmmm seni deeee

canım bende sana yazıyodum sımdı bende ozledım hıc denk gelmıyoruz gercı ben pek gırmıyorum gecelerı bole gırıp bı bakıyorum ne olmus ne bıtmıs dıye ben karmakarısıgım kırmızıları beklıyorum gelmese dıye yalvarıyorum ama gelıyo sankı ya ufffff..spora baslamıssın valla en guzelı bende baslıcam bu hafata arastırıcam kafam dagılsın hemde cok ozledım ben gencken uzun sure spor yaptım sımdı hamladım ıyıce ama cok ozledım ınsanda ne stres kalıyo ne gergınlık super terapi bıde yuzmeye gıdıcem bıraz daha havalar ısınsın bahar gelsın ama bebişlerimizde gelsın

Canım ben senden çok umutluyum adetin şuan itibariyle geçikmiş bence.Çünkü ben normalde 32. gün adet olurken aşılama yapıldığı ay 29. gün geldi adetim.Ve ikimizinde aşılaması 15. gün yapılmış.İkimizde progesteron kullandık.Benim aşılamdan sonraki 14. gün geldi adetim.Senin şuan 32 gün olmuş bence yarın git kan tahliline inşallah hamilesindir ama bana öyle geliyor

Birde benim kontrolüm dündü.İki tane yumoşum gelişmiş.Tekrar perşembe günü gidicem.İğnelere devam ediyorum ama artık göbeğim çok acıyor.Sanırım aynı yerlere denk geliyor bazen çok canım yanıyor.Ama yapacak birşey yok inşallah pazartesi gibi yapılır aşılamam ama nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum:18:İnşallah ilki gibi olmaz

Kızlarr herkese mrb.. bişey danışmak istiyorum yine size.. Ben 5 mart da probe kürtaj olmuştum, doktor bugünü sat al demişti.. Progestan kullanıyorum yaklaşık 8 gündür, ama 1 aydır sol kasığımda ağrı vardı ben de enfeksiyon yada pko dur falan diye 4 gündür soğan kürü yapıyorum, ama bugün pembe lekelenmem oldu ( Soğan küründen olmuşmudur, yada progestan içerken lekelenme olurmu??? Aslında yumurtlama günüm mü acaba diye düşünmedide değilim... Ne oluyor yine ya, yemin ederim psikolojim alt üst oldu kaç aydır

ben de grmıodm ya yoluzunmm braz odagımı degştrym dedm gerçi aklmda hep yne ama biraz uzaklşmak ii geldi ... kanda baklmadı dimi daha ? batı mı bekleym dedn ?
valla spor süper terapi ii kafam daglıo ve sıkılaşıorm da baya ...inşş bebişin sennlerdr cnm yoluzunmmm

Evet yaaa bizde hamiş olalım artık.Topikimizde mahşallah 100 hamiş varHamile kalamayan 25 kişi kalmışız artık sıra bizde inşallah hayırlısıyla

yok meganım ya gercekten aynı benımde rahım fılmıyle es degerdı hele rahıme bısey takıyo sonrada bı aletle korkma sımdı rahımı duzlıcez kı daha uzaga gıtsınlr dedı orda koptum gozumden yas geldı bıyandan dua edıyorum bı soledıgım seyı 10defa tekrarladım takıldım resmen acıdan ama deger yeterkı gelsın kuzum gectı gıttı kı bılıyosun benım ıkı gun agrım cok şiddetlıydı ve hıc gecmedı agrım hep hıssettıgım bı agrım oldu asılamadan sonra ıns canım ama gercekten bukadar adet belırtısı varken ınanamıyorum cunku memişler sondu bugun acısı azaldı kasıklarımda hıssedıyorum sankı gelmeye calıstıgını yanı afedersın resmen ıkı gundur orkıd koyuyorum gelıyo dıye klomen kullanırken bı ay progestanım bıtıcegı gun gelmıstı ılk defa ondan oncekılerde hep 3gun kala gelıyodu onu beklıyorum cuma sbaha sadece 1tane kalıyo yanı persembe bence buyuk gun geldı geldı kı gelmesın ıns umutlanıp yıkılmak ıstemıyorum suan bıle gıdıp tualete bakıyorum bılıyomusun okadar sancım var bence sabaha kara haberı verırım olmadı persembe canım yapamıyorum ınan o duyguya hazır degılım ama guzel duyguların dıleklerın ıçin cok saol bunlerı duymak nası bı mutlu edıyo benı anlatamam ama kapılmakta ıstemıyorum du edın ne olur ıyıce zor oldu beklemek bu belırtılerle hamıle kalanda varmıs ama ne bılım bende sansyokkı

Geçmiş olsun canım.Krtajı çok yeni olmuşsun bu ay ara kanama olabilir bence normaldir diye düşünüyorum.Ama bu ay kür uygulama bence diğer adet bitiminden sonra uygularsın.

Canım RABBİM, hasretinin, emeğinin ve çektiğin sıkıntıların mükafatı olarak ikiz verir inşALLAH..

Evet aşılama anında bende o alet takıldıktan sonra çok canım yandı birde içeri gönderdiği çubuk gibi şey resmen rahimimi kazıdı geçti hissettim Ama bebek için değer.Sende bende olmayan ağrılar belirtiler oldu ben umutluyum inşlalah bebeğin şuan seninle.Bende böyle kasık ağrısı bel ağrısı olmadı.Adet olana kadar hiç şiddetli ağrım olmadı.Aşılama oldu masadan kalkınca hiç bir belirtim kalmadı.

Geçmiş olsun canım.Krtajı çok yeni olmuşsun bu ay ara kanama olabilir bence normaldir diye düşünüyorum.Ama bu ay kür uygulama bence diğer adet bitiminden sonra uygularsın.

Haklısın canım, kendimizi didikleyip duruyoruz, hastalık hastası olsum iyice, bunaldım.. Yakında antideprasan lamayada başlarım... Doktor 2 hafta sonra yumurtlaman olabilir dikkat et falan demişti, ayy bide soğan kürünü yapınca bugünde lekelenmem gelince korktum.. Offf ya erkek olmak varmış Vallahi, ne güzel, ne dertleri var ne tasaları...

Peki neden kürtaj oldun.Kendi isteyinle değil sanırım:26:Kalp atışımı durdu.

masallah canım ıns busefer olucak kendını kasmamaya calıs ne kadar mumkun olmasada ama kesınlıkle ıdara sıkısık gıtme dedım ya ben uzun sure gırmedım vc ye belkı fatdası olur dıye ne bılıyım ya beklıyıp gorucem ıns guzel haberlerle donerım sıze tek duam o sen ben kırmızıları gorene kadar asılama olcan depar attın ustume

valla duygum bat nezaman bılmıyorum kı kana gıtmedı asılama olalı 17gun oluyo bugun doktor bugun cagırmıstı ama cesaret edemedım gelıcek gıbı hıssedıyorum cunku o 0.01 gormek kahredıyo benı napıyım beklemek dahaıyı sankı pesembe gıderım dıyorum gelmezse en ıyısını yapıosun degısıklık herzaman ıyıdır hayatımızı odakladıkca olmuyo aama tedavı gorunce ınsan ıster ıstemez herseyıyle oyone yonlenıyo alamıyorum kendımı gecem gunduuzm karıstı resmen

Peki neden kürtaj oldun.Kendi isteyinle değil sanırım:26:Kalp atışımı durdu.

Yok canım hamile değildim, adetim uzun sürdüğü için kürtaj olmuştum, yani lekelenmelerim oluyordu, meğer östrojeni fazla salgılıyormuşum, progestan başladı doktorum... bugünde lekelenmem olunca ya dedim yinemi (

Anladım çok şükür dşündüğüm gibi birşey değilmiş Allah ta yaşatmasın.Öyleyse bence bir kontrole gitmende yarar varYada telefonla bilgilendir dr. unu normalmı şuan bu ara kanama diye sor

bütünnn kalbmm ve dualarmm sennleeee inşşşşş bebişin sennledrrr yoluzunummmm inşş ii hberler verrsn bize topkçe ii hberlere uzun zamandr hasretiz inşş hamiş patlaması sennle brlkte başlar inşşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…