Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen tatlım.takma kafana ev sahibiniz ayıp etti size zaten tayin çıkcaktı idare edebilirdi boşver ev sahibinin 1 eve var kiracının 10000evi.
kizlar ben geldim kocis ara verdi hemen daldim pcye
nasilsiniz bakem ben daha carsiya gitmedim ama yürüse cikdim
hem ekmek aldim hemde yürüdüm cok iyi geldi..

hoşgeldin kuzum.ne yapıyorsun ,dr cumartesimi gidicektin sen

cumaya kadar ilişki günlerini es gecme canım. doktor mutlaka demiştir su günler iliskide bulunun diye. gidene kadar yap yani.

evet gunler verdi hatta saat de verdi ama biz o saati degerlendiremedik. olmadi yani sonuca varamadik ama calismalara devam ediyoruz tabiki. kismet bakalim. ama benim doktorum hic gobusumden bakmiyor bana hep alttan ultrasn ile bakiyor. insallah bu sefer ole yapar

ya geldi akıntımda önceden ama mat beyaz oluyo ya ole geldi. yumurtlama akıntısını hiç hissetmesim simdi ona benzer bi akıntı geliyo ama sogan suyu akıntı yaparmıs ya odur diyorum.bakalım hayırlısı.
hadi bakalım hayırlısı soğan kürü akıntı yapar derler ama uzayannnnnnnnnn akıntı olucakkkkkkkkkkk ayıtredebiiyomusun
bekleyelim bakalim cnm insallah hayirli olsun..

evet gülüm hayırlısı Allahtan balım benim

ben bi evi tpoarlayım gelirim sonra
tmm canım kolay gelsin yorma kendini
aynen tatlım.takma kafana ev sahibiniz ayıp etti size zaten tayin çıkcaktı idare edebilirdi boşver ev sahibinin 1 eve var kiracının 10000evi.

hoşgeldin kuzum.ne yapıyorsun ,dr cumartesimi gidicektin sen

var evii varda site içinde okul varya çocuğunu verecekmiş buraya bahenseide o

Slm kızlar nasılsınız.
Biz yeni kahvaltı yapıyoruz...
Bugün dip köşe temizlik yapıcam heyecan yaptım :))

Slm kızlar nasılsınız.
Biz yeni kahvaltı yapıyoruz...
Bugün dip köşe temizlik yapıcam heyecan yaptım :))

hoşgeldin canımm
evde olsam bende yapardım valla baharda geldi bahar temizliği yapılıcak bakalım nasıl kalkıcam o işlerin altından

mehaba kızlar nasılsının bakem
bir bakayım diye girdim geri çıkıyorum

hava çok gözel dışarı çıkıcaz

mehaba kızlar nasılsının bakem
bir bakayım diye girdim geri çıkıyorum

hava çok gözel dışarı çıkıcaz

merhaba cnm hava süper ya bundan sıcağını sevmiyorum tam gezme zamanı şuan.sen neyaptın balım ağrıların vvarmı

ıyıyım canım haftaya rahim filmi çektircem biraz korku var
sen nasılsın kırmızılar gelmemiş daha inş bebeişin yoldadır canım

iyi syılırım güülüm yaa bende ne olsun bekleme modundayım gelmedi inş bebiştir hayırlısı olur inş balım korkma baklım çektir valla kadılaın yaptırmsı gerekn birşeyde biz yaptırmıyoruz adet olursam bittiğinde bende gidicem çektirmeye inş sancılı oluyomuş ama olsun az sancı çekmiyorumki şuan bile

merhaba cnm hava süper ya bundan sıcağını sevmiyorum tam gezme zamanı şuan.sen neyaptın balım ağrıların vvarmı

aynen canım tam gezme zamanı allaha şukur bu günlerde ağrılarım azaldı inş böylr devam eder
en son RF degerim 125 çıkmıştı dr çok yukselmiş dedi bakalım 1 ay sonra tekrar yapılcak inş düşer

senın nasıl agrıların oluyormu sende agrısız sızısın geçirirsin inş hamileligini

Bende bunu merak ediyordum.
Dün görüştüğümüz bir arkadaş ve senden umutluyum.
Zannedersem onun nickte yoluzundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…