Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu topikte, topik sahibi diye bişey yok..
herkes topik sahibi..
ben tek bir kere bile böyle bir cümle kullanmadım..

bu açıklamadan sonraaaaa diyorum ya,döndüm artık ben beh

iyiyim bebem,sen nasılsın?

iyiyim canım bende. ne olsun iste hayıtmıs akıntıymıs meme yesermesiymiş klomenmiş sogan kürü incir kürüymüş ballı cörek otu karısımıymıs vs...........
onlarla ugrasıyoz gülüm

iyiyim canım bende. ne olsun iste hayıtmıs akıntıymıs meme yesermesiymiş klomenmiş sogan kürü incir kürüymüş ballı cörek otu karısımıymıs vs...........
onlarla ugrasıyoz gülüm

alla alla meme yeşermesi ne be :44:

hosbulduk cnmm benim
evet iyi geldi hava süper cünkü icim kipir kipir oldu
sen nasilsin halen gelmedi demi:18:

bugün şu ev meselesi olmasaydı eşimi karakoldan kaçırıp lcw götürecektim birşeyler alalım üzerine malum kazaklar giyilmez artık anlaşmıştık ama malesef ev çıktı işmizde yattı gülüm havada sıcak gezeriz dedik ama gelmedi daha gülüm bekleme modundayım valla geliyo sanıyorum gidip bakıyorum akıntı geliyo

ev meselesi bayagi kötü olmus ama sen yine de gönlünü ferah tut cnmm herseyde vardir bir hayir
allahdan havalar falan isiniyor kis günü deseydi cikin diye birde gicik adam
olsun baska zamana gidersiniz ev isini halledinde..
gelmesin bebek gelsin

temem kuzum yormadan yapıyorum işlerimi cnm kuzum benım
hadi inşallah güzel hbr verirsin bize tuttuk halletik dersin inşallah cnmcım

evet canım malesef kötü oldu ama ne yapalım işte çare değil üzülmek hakkımızda hayırlısı olsun yapıcak başka birşey yok olsun sağlık olsun bakalım bebek gelicekmi geç yumurtlamdan dolayı adetmi geçikiyo görücez balım benim:18:
benim 23. günüm hiç akıntım gelmedi ya. yine gec yum urtlucam sanırsam. dünden beri sogan içiyom bugün biraz geldi ya o yapmıstır ben yumurtlamadım bu ay sanırsam

23.mü olmadsı gerkirdi şimdiye ama bilemiyorum aslıdna bende pek anlamamda gülüm işte akıntı geince tmm diyorum işti

tutar gülüm kafamıza taktıgımız için olmuyo cxok istedigimiz için istemiyo gibi yapmamız gerekiyo sanırsam bebişleri
hhıııhhhh ben takmıyom artık :44:diyeyimde kendimi kandırayım ama artık bebk tedavisi görmüyorumm

hayrlısı olsun canım ya vardır bundada bir hayır inşallah yeni evde bebişin gelir

bu topikte, topik sahibi diye bişey yok..
herkes topik sahibi..
ben tek bir kere bile böyle bir cümle kullanmadım..

bu açıklamadan sonraaaaa diyorum ya,döndüm artık ben beh

iyiyim bebem,sen nasılsın?

hoşgeldin megimmmm

in canım inş sağolasın hayılrısı olsun ne yapalım

ya geldi akıntımda önceden ama mat beyaz oluyo ya ole geldi. yumurtlama akıntısını hiç hissetmesim simdi ona benzer bi akıntı geliyo ama sogan suyu akıntı yaparmıs ya odur diyorum.bakalım hayırlısı.

bekleyelim bakalim cnm insallah hayirli olsun..

hanimlar cumartesi catlatma ignemi oldum onumuzdeki cumada doktor tekrar gel dedi. acaba anlar mi biseyler ?niye cagirdi ki? bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…