bu topikte, topik sahibi diye bişey yok..
herkes topik sahibi..
ben tek bir kere bile böyle bir cümle kullanmadım..
bu açıklamadan sonraaaaa diyorum ya,döndüm artık ben beh
iyiyim bebem,sen nasılsın?
iyiyim canım bende. ne olsun iste hayıtmıs akıntıymıs meme yesermesiymiş klomenmiş sogan kürü incir kürüymüş ballı cörek otu karısımıymıs vs...........
onlarla ugrasıyoz gülüm
hoşgeldin azracım balım benim ohh yürüyüşler yapmışın ne güzel gülüm
oy gülüm üşenmedinde bi daha mı yazdın okuduydum biraz önce cevabını
hosbulduk cnmm benim
evet iyi geldi hava süper cünkü icim kipir kipir oldu
sen nasilsin halen gelmedi demi:18:
alla alla meme yeşermesi ne be :44:
bugün şu ev meselesi olmasaydı eşimi karakoldan kaçırıp lcw götürecektim birşeyler alalım üzerine malum kazaklar giyilmez artık anlaşmıştık ama malesef ev çıktı işmizde yattı gülüm havada sıcak gezeriz dedik amagelmedi daha gülüm bekleme modundayım valla geliyo sanıyorum gidip bakıyorum akıntı geliyo
üşenmem gülüm lafımı olur balım zati geç yazdım balım şimdi senin kaçıncı günün bakem
gülüm adetimin 19. günü başladı akıntım 20ve 21. günlerede yoğun akıntı geldii uzayan beyaz akıntı anladımki geç yumurtlama ilişkide oldu ama bakalım artık zati gülüm geç yumurtlama olmasyadı şuan kendime inanılma zhamile gözüyle bakardım ama geç yumurtlama olduğu için 1 hafta geçmesi lazom en az ki şüphe edebiliyim kaptırmıyorum yani beklemediyim hangisi gelirse çok şükür diyicem yani ballım
sorma eminem yaaa çıkıyoruzvalla hain ev sahibimiz çıkın ben oturucam diyo kendi evide var üstelik ama çıkıcaz mecburi işti
oyy oyy gülüm sayfa ilerleyince görmüyoruz valla kusuruma bakmayın kafamda dalgınki bazen boş boş bakıyorum şu pcye
estağfurullah gülüm sen bak işine çok yormadan ağır ağır dnlenerek yap emi bugün konuşucaz artık öğleden sonra bakalım hayırlısı artık gülüm
alla alla meme yeşermesi ne be :44:
memede damarlar yeseriyo ya.muhahahhaaaaaaaaaaaa hamişle kalma belirtisi gülüm
evet canım malesef kötü oldu ama ne yapalım işte çare değil üzülmek hakkımızda hayırlısı olsun yapıcak başka birşey yok olsun sağlık olsun bakalım bebek gelicekmi geç yumurtlamdan dolayı adetmi geçikiyo görücez balım benim:18:ev meselesi bayagi kötü olmus ama sen yine de gönlünü ferah tut cnmm herseyde vardir bir hayir
allahdan havalar falan isiniyor kis günü deseydi cikin diye birde gicik adam
olsun baska zamana gidersiniz ev isini halledinde..
gelmesin bebek gelsin
benim 23. günüm hiç akıntım gelmedi ya. yine gec yum urtlucam sanırsam. dünden beri sogan içiyom bugün biraz geldi ya o yapmıstır ben yumurtlamadım bu ay sanırsam
hhıııhhhh ben takmıyom artık :44:diyeyimde kendimi kandırayım ama artık bebk tedavisi görmüyorummtutar gülüm kafamıza taktıgımız için olmuyo cxok istedigimiz için istemiyo gibi yapmamız gerekiyo sanırsam bebişleri
hayrlısı olsun canım ya vardır bundada bir hayır inşallah yeni evde bebişin gelirgülüm adetimin 19. günü başladı akıntım 20ve 21. günlerede yoğun akıntı geldii uzayan beyaz akıntı anladımki geç yumurtlama ilişkide oldu ama bakalım artık zati gülüm geç yumurtlama olmasyadı şuan kendime inanılma zhamile gözüyle bakardım ama geç yumurtlama olduğu için 1 hafta geçmesi lazom en az ki şüphe edebiliyim kaptırmıyorum yani beklemediyim hangisi gelirse çok şükür diyicem yani ballım
sorma eminem yaaa çıkıyoruzvalla hain ev sahibimiz çıkın ben oturucam diyo kendi evide var üstelik ama çıkıcaz mecburi işti
bu topikte, topik sahibi diye bişey yok..
herkes topik sahibi..
ben tek bir kere bile böyle bir cümle kullanmadım..
bu açıklamadan sonraaaaa diyorum ya,döndüm artık ben beh
iyiyim bebem,sen nasılsın?
hhıııhhhh ben takmıyom artık :44:diyeyimde kendimi kandırayım ama artık bebk tedavisi görmüyorumm
hayrlısı olsun canım ya vardır bundada bir hayır inşallah yeni evde bebişin gelir
hoşgeldin megimmmm
he onu biliyorum evet
bir 8 ay kadar inceleyip durmuşluğum vardı
ben mutfağa gidip gelicem,görüşürüz
evet canım malesef kötü oldu ama ne yapalım işte çare değil üzülmek hakkımızda hayırlısı olsun yapıcak başka birşey yok olsun sağlık olsun bakalım bebek gelicekmi geç yumurtlamdan dolayı adetmi geçikiyo görücez balım benim:18:
23.mü olmadsı gerkirdi şimdiye ama bilemiyorum aslıdna bende pek anlamamda gülüm işte akıntı geince tmm diyorum işti
evet canım malesef kötü oldu ama ne yapalım işte çare değil üzülmek hakkımızda hayırlısı olsun yapıcak başka birşey yok olsun sağlık olsun bakalım bebek gelicekmi geç yumurtlamdan dolayı adetmi geçikiyo görücez balım benim:18:
23.mü olmadsı gerkirdi şimdiye ama bilemiyorum aslıdna bende pek anlamamda gülüm işte akıntı geince tmm diyorum işti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?