Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırdır elifim evdenmi çkılyosun sorun nedir :44:

vallahamı o zaman hemen taşınak bülüm bebek gelecekseşaka bir tarafa gerçekten dediğin gibi olur inş size uğurlu gelmiş bana gelir inş gülüm ama içimde burukluk var ilk göz ağrımdı bu ev ne şartlarda tuttuk ben temizledim yeni evdi pisliği çoktu kadın tutmamıştık daha ilk maaşını almamıştı eşim nelerleddizdik şimdi 2 sene oldu üzülüyoruz eşimle burası başkaydı vallaa ama olsun canımız sağolsun ne yapalım demekki hayırlısı böyle imiş

canım belli bi düzeni bozup yeni yapmak zor gercekten. ama ev sahibi olana kadart böle olcek be gülüm bunu kafana cok takma. sadece bi sürü iş cıkcak bunu takıyosan tak iştye. abo evi topla öbür evi temizle tekrar evi yerleştir zor işte buna üzülüyosan üzül cok yorulcam diye. ama sende bi kadın tutarsın gülüm en azından temizlikle ugrasmazsın.

:) anne korkusu da kokusuda başkadır.:) bende iyiym kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz saat 12 olmuş bebem çok acıktı beni yemeye başlamadan gidiyim bişiler yiyim

hehe bencede ye kuzumm hemencık yap kahvaltını mis gibi
yegenımde doysun sende doy kuzum
hee başka valla bi yandan topluyorum ortalıgı kuzum

eminem nasılsın gülüm nasıl güttimi kistin gittinmi doktora. bide normal adetmi oldun yoksa yogunmu oldu böle parca parca attınmı kisti.

iyim melisam çok sağol
evet canım kistim gitti birdahada gelmesin mümkünse
normal oldum canım adetimi yani aslında normal değil 3 gün adet olup sonrasında lekelenme şeklinde oluyorum önce 5 gün oluyodum şimdi kısa sürüyo
doktorumda yumurtalar çok iyi görünüyo dedi bak bir sürü yumurtan var dedi
dedideee tarla tohum tutmuyo ben ne yapayım

amiiiiiiiin kuzum çok haklısın bu zamanda geçim kolay değil valla inşallah o adam ınsaflıdırda 400 e felen verir size kiraya
nede güzel olur aynı muhitte kalırsınız kuzum bide o siteyi sevmiştiniz çok iyi olur valla
nezaman konuscaksınız kuzum biri el atmadan konusun bari
bende evi topluyorum kuzum oyuzden gecikebilirim kusuruma bakma emi kuzum

evet gülüm aynen öyle çok zor zaten seneye taşınacaktık idare et dedik yok dedi ne yapalım temizliği düşünmüyorum asla kadın tutarız kabasını alırda gerisini ben yaparım içime sinmez oturmamam valla halıları yıkamaya veririz taşınmasıda artık bakalım nası olur babam bekleyin daha zaan var ben gelmeden taşınmayın haziranda ordayım diyo temizletin evi ben gelir adam tutarım taşıtırım diyo parasal olarak siz dokunmayın diyo eşimde de babamı dinlemiyo adam senede 1 kere geliyo işmi yaptırıcaz diyo hazır gelir oturur evinde diyo kaldım arada taşınsak baabm kızıcak taşınmasak eşim ısrarcı anacım neidr benim bu bööööööööööööööyükkk başımın çilesi off offf

tutar gülüm kafamıza taktıgımız için olmuyo cxok istedigimiz için istemiyo gibi yapmamız gerekiyo sanırsam bebişleri

miyaba

ferda listeyi eklesene şuraya bebikim

elif sen geç yumurtladım diyodun nerden aanladın kıs.acaba adetin ondan gecikiyoda olabilir gülüm kaptırmsa kendi ni aman degim. her ay kaptırıyoruz sonra üzülüyoruz bak.
gülüm adetimin 19. günü başladı akıntım 20ve 21. günlerede yoğun akıntı geldii uzayan beyaz akıntı anladımki geç yumurtlama ilişkide oldu ama bakalım artık zati gülüm geç yumurtlama olmasyadı şuan kendime inanılma zhamile gözüyle bakardım ama geç yumurtlama olduğu için 1 hafta geçmesi lazom en az ki şüphe edebiliyim kaptırmıyorum yani beklemediyim hangisi gelirse çok şükür diyicem yani ballım
hayırdır elifim evdenmi çkılyosun sorun nedir :44:
sorma eminem yaaa çıkıyoruzvalla hain ev sahibimiz çıkın ben oturucam diyo kendi evide var üstelik ama çıkıcaz mecburi işti
len benim sorularım hep arada kaynıyo ya bi bakın elif ve eminem cevap bekliyom hadiyim gari
oyy oyy gülüm sayfa ilerleyince görmüyoruz valla kusuruma bakmayın kafamda dalgınki bazen boş boş bakıyorum şu pcye

estağfurullah gülüm sen bak işine çok yormadan ağır ağır dnlenerek yap emi bugün konuşucaz artık öğleden sonra bakalım hayırlısı artık gülüm

elif sen geç yumurtladım diyodun nerden aanladın kıs.umarım adetin ondan gecikiyo ddegildir be gülüm.:18::18:

didim gülüm yazdım akıntım 19.başladı 20 21. günerde devam etti uzayan çok bol miktarda geldi gerçi pazar günüde kram renkte yoğun akıntı geldi ama o yumurtlama değildir daha yani yuh dirim vallaaaaaaaaa

kizlar ben geldim kocis ara verdi hemen daldim pcye
nasilsiniz bakem ben daha carsiya gitmedim ama yürüse cikdim
hem ekmek aldim hemde yürüdüm cok iyi geldi..

badem sekerim hemde
merhaba bu arada topigin sahibesi nasılsın. ne zaman tam dönüş yapcen topige gel gari bak gelde kaynasak

bu topikte, topik sahibi diye bişey yok..
herkes topik sahibi..
ben tek bir kere bile böyle bir cümle kullanmadım..

bu açıklamadan sonraaaaa diyorum ya,döndüm artık ben beh

iyiyim bebem,sen nasılsın?

oy gülüm üşenmedinde bi daha mı yazdın okuduydum biraz önce cevabını

kizlar ben geldim kocis ara verdi hemen daldim pcye
nasilsiniz bakem ben daha carsiya gitmedim ama yürüse cikdim
hem ekmek aldim hemde yürüdüm cok iyi geldi..

hoşgeldin azracım balım benim ohh yürüyüşler yapmışın ne güzel gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…