yok gülüm istmezler daha 6 ay olduğu için 1 yılınızın dolmasını bekler muhtemelen doktortmmm bitanmm eşim için test fln isterlermi acaba
selam kıslar işlerimi yaptım spor banyo işide tamam cay ve kısır esliginde yanınızdayım.
yemek faslım kaldı bi tek.nettiriyonuz bakimmmmmmm
selam kıslar işlerimi yaptım spor banyo işide tamam cay ve kısır esliginde yanınızdayım.
yemek faslım kaldı bi tek.nettiriyonuz bakimmmmmmm
yok gülüm istmezler daha 6 ay olduğu için 1 yılınızın dolmasını bekler muhtemelen doktor
hani bana hani bana kısır aşk olsun bende istiyorum
yok gülüm istmezler daha 6 ay olduğu için 1 yılınızın dolmasını bekler muhtemelen doktor
hani bana hani bana kısır aşk olsun bende istiyorum
anladımmm balımmm bnmmm
gel gülüm herkes gelsin kapım acık hepinize.
oyy oyy kıyamam ben sana demen bile yiter gülüm afiyet olsun sana ohhgel gülüm herkes gelsin kapım acık hepinize.
hee eminem davet etti bacım hade gidek hepsini yiyek ona kalmasınbende istedim bakalım bekliyorummm
anladımmm balımmm bnmmm
hayırlısı olsun kuzucummmmmmm hakkında
kızzlarrr
komşumdayım
ben 2 gündür bebişimi hissediyorummm
bunu 11 gündür hergün balık ,ve her sabah 4 yumurta yememe bağladı dr um
bu arada elimde metrelerce renkli keçem vardı (iş yapıyordum onlarla zamanında) şimdi bebişime oyuncaklar tablolar yapıyorum onunla oyalanmış oluyorum hem
geçen gün de tahta kaleye gittim dolu kurabiye kalıpları ve kurabiyelerin üzerine yapılan süs için gerekli herşeyi aldım
söölemeye utanıyorum doğuma çok var ama şimdiden bebek şekerleri için bile malzemem tamam .hepsini ben yapıcam
kızzlarrr
komşumdayım
bu arada elimde metrelerce renkli keçem vardı (iş yapıyordum onlarla zamanında) şimdi bebişime oyuncaklar tablolar yapıyorum onunla oyalanmış oluyorum hem
geçen gün de tahta kaleye gittim dolu kurabiye kalıpları ve kurabiyelerin üzerine yapılan süs için gerekli herşeyi aldım
söölemeye utanıyorum doğuma çok var ama şimdiden bebek şekerleri için bile malzemem tamam .hepsini ben yapıcam
hoş geldin ildacanımkızzlarrr
komşumdayım
oyy oyy kıyamam ben sana demen bile yiter gülüm afiyet olsun sana ohh
hee eminem davet etti bacım hade gidek hepsini yiyek ona kalmasın
kalmasın değilmi o sadece çay içsin biz oburlar yer bitiririz mamaları :125::125::125:
oyy oyy kıyamam ben sana demen bile yiter gülüm afiyet olsun sana ohh
hee eminem davet etti bacım hade gidek hepsini yiyek ona kalmasın
inşşş balımm bnm hepimiz içinn hayırlısıı
puffcim saol canım nasıl gitsin şükür iyiyiz
yaa bulantılar geçtiyaa gözüm açıldı resmenne zormuş o dönem off offf
şimdide dünyaları yiyorum o ayrı
göbişe maşallah diyelim
ay cok güzel ya zevklidir kıs onlarla ugrasmak.
sen niye 11 gündür balık ve yumurta yiyon kıs. gına gelmedimi tiksinmedinmi onlardan.:26::26:
renkli renkli uğraşmak ii oluyooo resim mezınuyum ben zaten el işi de geliyo doğal olarak ondan para kazanıyorum yani aslında şimdi değil amaMasallah cok hamaratsin 4 yumurta derken nasil yiyiyosun haslama olarak mi bende bebegin kilo almasi icin ugrasiyorum ise yararsa yemeyi dusunuyorumda
melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?