töbe de kız ne öküzü
bebiştir o olsa olsa
hava cok güzel şimdi cıkıp kocişle gezicem bende
18 :30 olsunda sende cık güzel bi hava alırsın.
evet canım bende kimse yok dedim çıktım az işim vardı onları halletti saat 6 olsun biran önce gideyim evimehee hee melisam bakıma girdik bende şimdi geldim
burdayım eminem bakıma girdi diye bkledim yemeğe geçtim yapmaya çıkarım birazdan eşimde geldi zatii
valla maşalllaaahhh gebelerimiz dörtbir ynımızı sarmış durumudaben geldim ama gidicem 17:30 da mesaim bitiyo yuppiiiiiiii
emine ya bi ikimiz mi kaldık gebiş olmayan ...
gebiş olmayan el kaldırsın
bakıyorum sagım solum önüm arkam göbek dolu
eminem ben varım ama hiç halim keyfim yok
ne oldu puffym neden keyfin yok bakalım
üstüme bir ağırlık çöktü ya :26: böyle halim yok keyfim yok
puffym dua oku bol bol bazen oluyo insan elini kolunu kaldırmak istemiyo olmadı eve geçtiğinde biraz dinlen uyu uykusuzlukta yapıyo böyle canım
badem ve krokanı hiç sevmem ben, ama seni sevdim bademkrokan
Sagol canim uye olurken bademkrokan yiyiyodum bende bu ismi koydum iste :)
banada eşim puffy'm der. Saçlarım kıvırcık diye o şekilde hitap eder. ondan puffy123 yapmıştım. geçen gün sadece puffy olsun diye yönetime mesaj attım ama 5 gün önce birisi almış bu ismi ben saçımdanda nickimdende memmunum. seninkide iştah kabartır normalinde ama ben sevmem
Badem fistik findik susam butun cesitlerini doldururum bende krokanin eve benimde saclarim kivircik senin kocan puffy demis ne guzel benimki sabah saclari gordumu nasil bu hale geliyosun sen diyo
kız normalinde oda takıyo saçlarıma ama hep puffy der. Böyle mi çıkıcan diyo bide bana
aslında saçlarıma bakarsam şahane oluyor ama 1 yıl önce brezilya fönü denilen o aptal şeyi yaptırdım ve sonra pişman oldum. normal şampuanımı falan kullandım bozulsun diye ama hala buklelerimi etkiliyor. Yoksa çok bakımlı duruyodukendim ettim içine şimdide kısa kestirdim. yüzüm zaten küçüktü yarım karış kaldı iyice saçlarımın arasında.
Bende hic bakmiyorum sacima millet hayran ama ben kiymetini bilmiyorum kocamda isallah cocugun saci duz olur diyo sinirim oynuyo valla
o seni kızdırıyodur. benim oğlumun saçı inşallah bana benzer kıvır kıvır nasıl güzel olur. uzatırım zaten kestirtmemmde:)
kaçtım ben iyi akşamlar
kizlar ben geldim
saat 14.00 da cikdim evden
ve simdi geldim carsinin altini üstüne getirdim
hamilelik pantolonu aldim kendime sonunda
güle güle kullan canım
ayrıca hoşgeldin
kızlar cok uzgunum ama kırmızılar geldı bugun yeni bat 21nisan ıkıcı asılamayda yaptırıcam sanırım ıns rabbım guler yuzume kendınıze ıyı bakın
canım hayırlısı olsun üzme kendini
:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?