Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

töbe de kız ne öküzü
bebiştir o olsa olsa
hava cok güzel şimdi cıkıp kocişle gezicem bende
18 :30 olsunda sende cık güzel bi hava alırsın.

kız varya kocişimede huzur vermiyorum artık. acayip kıskanç oldum yine. İlk çıktığımız dönemlerde ben daha o zamanlar 16-17 yaşlarında iken böyle kıskançtım. bu yıl gayet iyiydi pek huysuzluk yapmıyodum. yine başladı bu hormonlar ne olur normale dönsün

sende kocişinle gez

hee hee melisam bakıma girdik bende şimdi geldim

burdayım eminem bakıma girdi diye bkledim yemeğe geçtim yapmaya çıkarım birazdan eşimde geldi zatii
evet canım bende kimse yok dedim çıktım az işim vardı onları halletti saat 6 olsun biran önce gideyim evime
ben geldim ama gidicem 17:30 da mesaim bitiyo yuppiiiiiiii

emine ya bi ikimiz mi kaldık gebiş olmayan ...
gebiş olmayan el kaldırsın
bakıyorum sagım solum önüm arkam göbek dolu
valla maşalllaaahhh gebelerimiz dörtbir ynımızı sarmış durumuda
ama bukadar gebe içinde bizede sıra gelecek elbet elibesesim

eminem ben varım ama hiç halim keyfim yok

ne oldu puffym neden keyfin yok bakalım

puffym dua oku bol bol bazen oluyo insan elini kolunu kaldırmak istemiyo olmadı eve geçtiğinde biraz dinlen uyu uykusuzlukta yapıyo böyle canım

eşimin mahkemesi temelli bitti onu kutlamak için yemeğe götürücek akşam beni Uyumamam lazım.
ayrıca bide eşim çok hasta önce bir hastaneye bile gidebiliriz. Gribi çok şiddetli yaşıyor yine. Yani bu gecede uyku yok bize

Sagol canim uye olurken bademkrokan yiyiyodum bende bu ismi koydum iste :)

banada eşim puffy'm der. Saçlarım kıvırcık diye o şekilde hitap eder. ondan puffy123 yapmıştım. geçen gün sadece puffy olsun diye yönetime mesaj attım ama 5 gün önce birisi almış bu ismi ben saçımdanda nickimdende memmunum. seninkide iştah kabartır normalinde ama ben sevmem

Badem fistik findik susam butun cesitlerini doldururum bende krokanin eve benimde saclarim kivircik senin kocan puffy demis ne guzel benimki sabah saclari gordumu nasil bu hale geliyosun sen diyo

Badem fistik findik susam butun cesitlerini doldururum bende krokanin eve benimde saclarim kivircik senin kocan puffy demis ne guzel benimki sabah saclari gordumu nasil bu hale geliyosun sen diyo

kız normalinde oda takıyo saçlarıma ama hep puffy der. Böyle mi çıkıcan diyo bide bana
aslında saçlarıma bakarsam şahane oluyor ama 1 yıl önce brezilya fönü denilen o aptal şeyi yaptırdım ve sonra pişman oldum. normal şampuanımı falan kullandım bozulsun diye ama hala buklelerimi etkiliyor. Yoksa çok bakımlı duruyodu kendim ettim içine şimdide kısa kestirdim. yüzüm zaten küçüktü yarım karış kaldı iyice saçlarımın arasında.

Bende hic bakmiyorum sacima millet hayran ama ben kiymetini bilmiyorum kocamda isallah cocugun saci duz olur diyo sinirim oynuyo valla

Bende hic bakmiyorum sacima millet hayran ama ben kiymetini bilmiyorum kocamda isallah cocugun saci duz olur diyo sinirim oynuyo valla

o seni kızdırıyodur. benim oğlumun saçı inşallah bana benzer kıvır kıvır nasıl güzel olur. uzatırım zaten kestirtmemmde:)
kaçtım ben iyi akşamlar

kizlar ben geldim
saat 14.00 da cikdim evden
ve simdi geldim carsinin altini üstüne getirdim
hamilelik pantolonu aldim kendime sonunda

kızlar cok uzgunum ama kırmızılar geldı bugun yeni bat 21nisan ıkıcı asılamayda yaptırıcam sanırım ıns rabbım guler yuzume kendınıze ıyı bakın

canım hayırlısı olsun üzme kendini
:26::26:

saol canım uzmuyorum uzuldugumdede bişi degısmıyo bugunumuze sukur hayat devam edıyo ıns olucak bıgun ınanıyorum allahım kımseyı evlat hasretıyle yakmasın onların acısını göstermesın bızlere:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…