Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Eki Görüntüle 372823 kereeee maşalllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepimizeeeee maşallahhhhhhhh :)

efenim buyrun elif hanım. ucurumu izliyodum unutmusum ben topigi
hee sendemi izliyosun bizdde izliyoruz gecede maçtan dolyı geö verdiler balım sesin çıkmadıda yazıverdim işti

slm kızlarr okldan geldm şimdi ...biraz sonra da spora gtcm çok yognm çook sormayn ...akşam megim burdaydı döndü topgne gerii çok sevndmmm onu görnce ildacmm seni de burda görmek tkrr guzel bulantılarn geçmesine sevndm geçmişi okumuorm göbüşün resmini sen mi koydunnn ?

kızlarrr ben çıkıyorumm canlarımm kendiizee iyii bakın annem hastaymış grip olmuşş..akşam inş.eşim geldiğine annemlere giderizz sizi çok seviyoumm kkendiniz ii bakın allaha emanet olunn yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

hosgeldin canım

ben şimdi kalkıyorum kızlar eve gidip cıbı cıbı yapıp balık yemeye gidicem

bu rada sürekli elimde tel benim terminatöre bişiler yazmamak için kendimi zor tutuyorum .sonrada boşver ilda buzamana kadar ağzını açıp tek laf etmedin.bırak Rabbin sorsun hesbını sen hakkını helal et diyip oturuyorum her seferinde...
sizi öpüyorum şimdilik

akşama görüşürükkkk

hoşgeldin canım

hoşbuldkk kızlarrr ve görşrzzz gdeym spora artık benn opyrmmm arada gelcm kendinize çook ii bakınnn

ekranın sağ tarafındaki reklamdaki gebe elbisesi çok güzelmiş yahuuuuuu

heyyyyy kımse yokkkmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:84:

ben geldim ama gidicem 17:30 da mesaim bitiyo yuppiiiiiiii

emine ya bi ikimiz mi kaldık gebiş olmayan ...
gebiş olmayan el kaldırsın
bakıyorum sagım solum önüm arkam göbek dolu

üstümde bir ağırlık sanki öküz oturmuş.
Bugun saat 18,30 olsa ve ben gitsem

töbe de kız ne öküzü
bebiştir o olsa olsa
hava cok güzel şimdi cıkıp kocişle gezicem bende
18 :30 olsunda sende cık güzel bi hava alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…