hepimizeeeee maşallahhhhhhhh :)Eki Görüntüle 372823 kereeee maşalllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoş geldin ildacanım
maşallah bebişi hissediiyosun heee nekadar güzel bir duygu
içinde hareketlerini iyice bir hisset bakalım ondan sonra seni gece uykundan bile eder
oyy oyy kıyamam ben sana demen bile yiter gülüm afiyet olsun sana ohh
hee eminem davet etti bacım hade gidek hepsini yiyek ona kalmasın
kalmasın değilmi o sadece çay içsin biz oburlar yer bitiririz mamaları :125::125::125:
ayyy çok güzel bişiii çokkk
ben anlayamadım önce canım acıdı sandım sonra yok bariz bebişşş :)
dr konuştuk bu sabah tarif ettim ok dedi gözün aydın sonra tekmeler gelecek iice dedi :18:
bide dr dayken videoya çekiyoruz bebişimiiionları izlemekten öleeeceeeeeemmmmmmm
çok özlüyorum ben kuzumuuuu
hee sendemi izliyosun bizdde izliyoruz gecede maçtan dolyı geö verdiler balım sesin çıkmadıda yazıverdim iştiefenim buyrun elif hanım. ucurumu izliyodum unutmusum ben topigi
hepimizeeeee maşallahhhhhhhh :)
hoş geldin ildacanım
maşallah bebişi hissediiyosun heee nekadar güzel bir duygu
içinde hareketlerini iyice bir hisset bakalım ondan sonra seni gece uykundan bile eder
ayyy çok güzel bişiii çokkk
ben anlayamadım önce canım acıdı sandım sonra yok bariz bebişşş :)
dr konuştuk bu sabah tarif ettim ok dedi gözün aydın sonra tekmeler gelecek iice dedi :18:
bide dr dayken videoya çekiyoruz bebişimiiionları izlemekten öleeeceeeeeemmmmmmm
çok özlüyorum ben kuzumuuuu
ildam bebeğinimi hissettin benmi yanlış anladım kuzum
hee sendemi izliyosun bizdde izliyoruz gecede maçtan dolyı geö verdiler balım sesin çıkmadıda yazıverdim işti
hepimizeeeee maşallahhhhhhhh :)
ildam bebeğinimi hissettin benmi yanlış anladım kuzum
iyi yaptın gülüm.
slm kızlarr okldan geldm şimdi ...biraz sonra da spora gtcm çok yognm çook sormayn ...akşam megim burdaydı döndü topgne gerii çok sevndmmm onu görnce ildacmm seni de burda görmek tkrr guzel bulantılarn geçmesine sevndmgeçmişi okumuorm göbüşün resmini sen mi koydunnn ?
hoşgeldin canımslm kızlarr okldan geldm şimdi ...biraz sonra da spora gtcm çok yognm çook sormayn ...akşam megim burdaydı döndü topgne gerii çok sevndmmm onu görnce ildacmm seni de burda görmek tkrr guzel bulantılarn geçmesine sevndmgeçmişi okumuorm göbüşün resmini sen mi koydunnn ?
hee sendemi izliyosun bizdde izliyoruz gecede maçtan dolyı geö verdiler balım sesin çıkmadıda yazıverdim işti
iyi yaptın gülüm.
kızlarrr ben çıkıyorumm canlarımm kendiizee iyii bakın annem hastaymış grip olmuşş..akşam inş.eşim geldiğine annemlere giderizz sizi çok seviyoumm kkendiniz ii bakın allaha emanet olunn yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
tmm canım çok geçmiş olsun annene balım sende kendine iyi bak öpüyorum bende seni seviyorum balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
len niye konusmuyonuz yav.
elif cıktınmı gülüm
bakıma girdik cıktı . gıcır gıcırız demi
heyyyyy kımse yokkkmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:84:
hee hee melisam bakıma girdik bende şimdi geldimbakıma girdik cıktı . gıcır gıcırız demi
heyyyyy kımse yokkkmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:84:
üstümde bir ağırlık sanki öküz oturmuş.
Bugun saat 18,30 olsa ve ben gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?