Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkesee merhabalarrr sacıma papatya suyu surdumm oylecee beklıommm sız napıosunuzz

megim megimmm çeşmee nasılll

çeşme süper.. serin bi kere..
akşam döncez ama..

benimle konuşacak bana cevap verecek kimse yok mu yanlış konuda
mıyım acaba

bişey sormuş muydun arkadaşım?:26:
bizler iyi dileklerimizi ilettik sana,görmedin sanırım..
bebeğin gelsin sana da inşallahhh

hoşgördümmmm...
nasılsınız bakalım,dün gece annemdeydim,giremedim ya nete aklım kaldı valla....
geçmişi bi okuyayım dedim ama yakalayamadım da bisürüsü sayfa olmuşşş..:44::44::44::44:

iyiyim canım benim sen nasılsın??
bende dün yoktum rahatsızdımm...
evet okumak çok zor oluyorr...

neden sezeryannn bee çatır çatır dogur en normellısındenn..

gercı bı hamıs kalayım da varsın sezaryen olayımm

bak ben o konuda takıntılıyım işte..
bozulsun istemiyorum işte,anlayın :78:

nasip olsundaa bir tekk o kaldın derdimizz megimmm

hee tek sıkıntımız o kalsın,hele bi bebekleri koyalım da içimize

ayyyy cevapları görünce çok mutlu oldum tüp bebek aşamalarından geçmiş biri olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim.... İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinnnnn

merhabaaa,
ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum ama ilk bu,lucrin iğnesi aşamasındayım şuan,senin kaçıncı bı deneme,ilk mi..?? nerede yaptırıosun bir de istanbul da mı??

ayyyy cevapları görünce çok mutlu oldum tüp bebek aşamalarından geçmiş biri olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim.... İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinnnnn

tüp bebek düşünenlerimiz de vardır tabii..
teşekkürler arkadaşım,yeri geldikçe sana sorular gelicektir
AMİNNN... hepimiz böyle olalım inşallahhh

iyiyim canım benim sen nasılsın??
bende dün yoktum rahatsızdımm...
evet okumak çok zor oluyorr...

bende iyi sayılırım da sanırım ilaçların etkisinden bazen midem bulanıyor,onun dışında şimdilik bir sıkıntı yok şuan..
geçmiş olsun cnm neyin var,iyi misin şimdi...

kızlar ben biraz çıkıyorum,görüşürüüüüzzzzz

bende iyi sayılırım da sanırım ilaçların etkisinden bazen midem bulanıyor,onun dışında şimdilik bir sıkıntı yok şuan..
geçmiş olsun cnm neyin var,iyi misin şimdi...

dikkat et canımm kendinee...
sağol tatlımm...
adet oldum canım yaa gecikince çok agrım oldu..

kızlarr ben de kaçıyorum malum bugün özel bir gün biraz kocişle ilgileneyimm..
öpüyorum hepinizi

merhabaaa,
ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum ama ilk bu,lucrin iğnesi aşamasındayım şuan,senin kaçıncı bı deneme,ilk mi..?? nerede yaptırıosun bir de istanbul da mı??

cok guzel soruular sormussun tebrık edıorum bı soruda benden tup bebek yapma asamasına gelmendekı sebep neydı hersey normal ama olmuyomuydu?
esınde mı sorun vardı yoksa sende mı _?

kızlar kocacım kk ile benden çok ilgileniyosun diye kıskandı valla,
ben kaçıyorum görüşürüz yine
çalışmalara devam non stoopppp:))
kolay gele
bu arada yengem az önce didi ki: erken kalkan yol alır erken yatan DÖL alır

çeşme süper.. serin bi kere..
akşam döncez ama..

Ayy Çeşme'de misin... Biz evelki hafta ordaydık eşimin kongesi vardı bir otelde sunum yapcaktı beni de götürdü. Çeşme merkezde pansiyonda kaldık. O da bir dolmuışla otele gitti geldi çok tuzluydu da otel.. Pansiyonda süperdii amaa.. Gündüz öğleden sonraları ılıca plajına gittik. Akşamları da merkezde gezdik kordon vardı orada felan zaten pansiyonda çarşı içiydi. Kumru, sakızlı dondurma ve balık yedim. Havası gerçekten süperdi hiç nemli değildi hele denize gittik hiç bunalmadık rüzgar vardı ve deniz pırıl pırıldı. Ancak zaman az olduğundan alaçatıyı felan göremedim oradaki beachlerde çok güzelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…