kızlar ben geldim ne ediyonuz
ben iyi değilim mide bulantıları halsizlik çok var kafamı kaldıramıyorum yataktan
geçmiş olur inşallah tatlım..ama ne güzel bir can taşıyorsun o da nazar boncuğun olsun
ben razıyım 9 ay o belirtileri yaşamaya..Rabbm bizede hayırlısıyla nasib eder inşallah
öyle tabi allahım devamını göstersin sizler için hep dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor allahım tez vakitte nasip etsin amin
aminnnn inşallah cnm..seninde hayırlısıyla kucağına almayı inşallahhhhh
aminnnnnn canım benim ben çıkıyorum duramıyorum hiç yatıcam çok öpüyorum yarın görüşürüz:79:
inşallah hayatım ama bence biraz doğal yollardan denemen mantıklı.burada bir arkadaşımız var..onunda rahimi ters doktor ona kalamazsın demiş hamiş ama kalmış..nasib bu işler...çevirmen mümkün galiba ben öyle biliyorum cnm..
Ben 3 dr gittim hiçbiri kalamazsın demedi. Sorun olmaz dediler hep. Önceden amliyat yapılıyormuş ama artık gereksiz görüyorlarmış. Sadece hamile kalmak gecikebiliyormuş. Bir de eşimin hareket % 50 olunca biraz daha zor oluyor sanırım. Bende işte kasıma kadar denicem o aydan itibaren yumurta takibine başlıcam. Ben klomende kullandım geçen sene denediğimizde o zaman ara kanamalarım vardı hormonda lsh yüksek çıkınca yumurta çatlamadığı anlaşıldı ve çok güzel tepki verdi çatladı ama gebelik yine de oluşmadı. Sonra da hormon düzene girince bıraktım klomeni gebeliği de erteledim zaten. Şimdi kasımda yine klomen isteyebilirim. Onunla daha erken çatlama elde ediyorum normalde 21. günü yumurtlamam oluyor çünkü ama klomen kullandığımda 14. gün çatlamıştı o günde dr randevum vardı net gördü ama çalışma olmasına rağmen tutmamıştı bakalım hayırlısı. Aşılama da direk rahime denjekte edildiğinden şansm yükselebilir diye düşünüyorum.
anladım cnm..Allah gönlüne göre versin..klomen gebe kalma sürecini hızlandırıyor..çatlatmak için ben ovitrelle kullanıyorsun sende iğne kullanıyormuydun?
anaaaaam kimler gelmiş gel bi öpeeem kuşuuum hoşgeldin sennn
öp beniiii
bende öpüyorum senide bebiki de çookk
napıyosun nasıl gidiyo bilginim?
bak az önce okudum filorinda çok halsizmiş,yataktan çıkamıyorum demiş..
he gülüm 5-6 haftalıkken bende cok pis mide bulantıları cektim bikaç gündür azaldı iyiyim cok şükür. öyle aman aman canımda bişey cekmiyo yani ne bulsam yiyom :))))deli gibi yiyesim var ama frenliyom kendimi. 59 kiloyum şuan. 1 kilo aldım daha
he gülüm 5-6 haftalıkken bende cok pis mide bulantıları cektim bikaç gündür azaldı iyiyim cok şükür. öyle aman aman canımda bişey cekmiyo yani ne bulsam yiyom :))))deli gibi yiyesim var ama frenliyom kendimi. 59 kiloyum şuan. 1 kilo aldım daha
nasılsınız kızlar öldüm yorgunluktan yarın tezgahı açmıycam aman ya benden önemlimiayaklarım çok şişti kıvıramıyorum bile siz nasılsınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?