Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben iyi değilim mide bulantıları halsizlik çok var kafamı kaldıramıyorum yataktan

geçmiş olur inşallah tatlım..ama ne güzel bir can taşıyorsun o da nazar boncuğun olsun

ben razıyım 9 ay o belirtileri yaşamaya..Rabbm bizede hayırlısıyla nasib eder inşallah

geçmiş olur inşallah tatlım..ama ne güzel bir can taşıyorsun o da nazar boncuğun olsun

ben razıyım 9 ay o belirtileri yaşamaya..Rabbm bizede hayırlısıyla nasib eder inşallah

öyle tabi allahım devamını göstersin sizler için hep dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor allahım tez vakitte nasip etsin amin

Ben 3 dr gittim hiçbiri kalamazsın demedi. Sorun olmaz dediler hep. Önceden amliyat yapılıyormuş ama artık gereksiz görüyorlarmış. Sadece hamile kalmak gecikebiliyormuş. Bir de eşimin hareket % 50 olunca biraz daha zor oluyor sanırım. Bende işte kasıma kadar denicem o aydan itibaren yumurta takibine başlıcam. Ben klomende kullandım geçen sene denediğimizde o zaman ara kanamalarım vardı hormonda lsh yüksek çıkınca yumurta çatlamadığı anlaşıldı ve çok güzel tepki verdi çatladı ama gebelik yine de oluşmadı. Sonra da hormon düzene girince bıraktım klomeni gebeliği de erteledim zaten. Şimdi kasımda yine klomen isteyebilirim. Onunla daha erken çatlama elde ediyorum normalde 21. günü yumurtlamam oluyor çünkü ama klomen kullandığımda 14. gün çatlamıştı o günde dr randevum vardı net gördü ama çalışma olmasına rağmen tutmamıştı bakalım hayırlısı. Aşılama da direk rahime denjekte edildiğinden şansm yükselebilir diye düşünüyorum.

anladım cnm..Allah gönlüne göre versin..klomen gebe kalma sürecini hızlandırıyor..çatlatmak için ben ovitrelle kullanıyorsun sende iğne kullanıyormuydun?

anladım cnm..Allah gönlüne göre versin..klomen gebe kalma sürecini hızlandırıyor..çatlatmak için ben ovitrelle kullanıyorsun sende iğne kullanıyormuydun?

yok iğne vermedi canım. Ben sordum gerek yok şimdilik dedi zaten sadece hap cevap verdi gerekte olmadı. Belli olmaz benim işim hemen bu ay bile kullanmaya başlayabilirim ama şehir dışında olucam reglimi orada olucam sanırım bu ay geçemem. Çünkü 3. günü kontrole gidiyoruz bildiğin gibi ve 5. gün kullanmaya başlamak gerekiyor. Ben 10. günüme kadar günde 2 kullandım sonra da bitince 3 gün sonra kontrole çağırıyordu gidiyorum. 1. de çatlamak üzere dedi ama tutmadı,2. de gittiğimiz gün çatlamış daha yeni dedi ama yine tutmadı sanırım bir gün öncesinde ilişki olsa tutabilirdi biz ancak o günün akamında birlikte olabilmiştik geç kaldık sanırım.

selaaaaammmmmm

evimize geldik biz..:92:

herkes nerde aceba :26:

anaaaaam kimler gelmiş gel bi öpeeem kuşuuum hoşgeldin sennn

öp beniiii
bende öpüyorum senide bebiki de çookk

napıyosun nasıl gidiyo bilginim?
bak az önce okudum filorinda çok halsizmiş,yataktan çıkamıyorum demiş..

anaaağğğmm esensim de geldii..
ben 2 gibenin arasında duriim bariii

öp beniiii
bende öpüyorum senide bebiki de çookk

napıyosun nasıl gidiyo bilginim?
bak az önce okudum filorinda çok halsizmiş,yataktan çıkamıyorum demiş..

he gülüm 5-6 haftalıkken bende cok pis mide bulantıları cektim bikaç gündür azaldı iyiyim cok şükür. öyle aman aman canımda bişey cekmiyo yani ne bulsam yiyom :)))) deli gibi yiyesim var ama frenliyom kendimi. 59 kiloyum şuan. 1 kilo aldım daha

amann dilini ısır bebeem,hep böyle güzel gitsin inşallah gibeliğin..
rahat rahat da doğurasın inşallahhh

ben artık kurudum halvetten bilgin yaa
nolcak bööle bugün 17. gün ve biz sadece 2 gün halvet etmedik arada..:86:

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar öldüm yorgunluktan yarın tezgahı açmıycam aman ya benden önemlimi ayaklarım çok şişti kıvıramıyorum bile siz nasılsınız canlarım

benda de bugün başladı bulantılar sen kaç haftalık hamilesin bilginim

nasılsınız kızlar öldüm yorgunluktan yarın tezgahı açmıycam aman ya benden önemlimi ayaklarım çok şişti kıvıramıyorum bile siz nasılsınız canlarım

iyiyim ben şükür esenim..
nassı oliim be gelsin şu bebikim artıkın da gerçekten bulansın midem,gerçekten ağrısın kasıklarım :78:
ben triplerdeyim işte,acaba tuttu mu diye habire kendimi yokluyorum yaw
e bu kadan yoklamaya buluyorum tabe bişeeler

hee dinlen esen be,yorma kendini güselim..
ilk zamanlar daha dikkat ediyo olmalısın diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…