Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elif testin varmı len bayagı. Bi daha yapsana su testi cıkcakmı merak ediyom.:18::18:

yok gülüm yaaa eşime dedim alıcak aslında gidicektim bende gezicekik gelip alayım hazırlan dedide aman dedim kim hazırlanacak kalk giy başörtünü yap amnn didim kalsın sen alda gel didim sabaha yapıcam gelmezde eğer birde pazar sabahı yaparım zati eşimde pazar sabahı 6 da gidecek görevli nasıl durucam o saatte off offf:18:

beyaz gülümmm ne 2.çizgimi dedin sen yarın sabah kaçta kalkıyosun testti ne zmn yapıyorsun ve hemen siteye ekliyosun

kızlar bende turkcele uğradım kafayı yemiş bunlar bana biton dakka ve sms hediye etmişler öğrenciyken araki bulasın hemde hiç alakam yok telde uzun konuşmasınıda sevmem sms atmayıda.bana 60dk+180sms+300dk+300sms+120dk vermişler hemde heryöne 1 ayda ben bunları nasıl kullanayım
bu arada yürüye yürüye organik pazara gittim organik şeyler aldım yüzz temizleme köpüğü kullananlar çok memnunmuş 9tl hemde .bulaşık makinesi deterjanı ,şampuan,çörek otu fln aldım ayrıca bugün hayıt çayıma başladım tadı berbat değil kötüden hallice

gülüm çıktı çıkmasınada işte geç çıktı yaa takrar edicem bakalım çııcakmı geç çıktı yaa şüpheliyiz birz meleğim merak etme hemen haber edicem inş çoıkarda söylerim hemencik kuzucum

Kek attim firina kapagi bi actim ki benim kek patlamis selale gibi akiyo firinin icinde dogru ellerimi yaktim firini temizlicem derken sinirden acisi unuttum allahtan hep beni bulur aksilikler

kızlar eşim şimdi test getirmiş ilk defa duydum gördüm pyro clınıce altteda one step rapit test yazıyo güvenilirmi acaba bilginiz varmı:18::18::18:

şimdik şöyle diyim bi keresinde yanlış test denk gelmişti bana çift çizgi çıkmıştı ama tık yoktu,ama 1 ay sonra gene geç çıkmıştı çokta silikti cepte resmi var ama o zmn gerçektiiiiiiii.inşallah seninki kıpkırmızı çıkar yarında kutlama yaparık

ayy inş gülüm yaa inş resmi varsa ekleme fırsatın varmı balım merak ettim:18::18:

Kek attim firina kapagi bi actim ki benim kek patlamis selale gibi akiyo firinin icinde dogru ellerimi yaktim firini temizlicem derken sinirden acisi unuttum allahtan hep beni bulur aksilikler

neyyy kekmiiiiii

slm kızlar nasılsınız elifiiiiimmmmm adet oldunmu seni merak ettim

slm tatlum ben yoruldum çünkü dışardan geldim

kızlar eşim şimdi test getirmiş ilk defa duydum gördüm pyro clınıce altteda one step rapit test yazıyo güvenilirmi acaba bilginiz varmı:18::18::18:

cnm ben kullanmıştım daha önce ama o zmn gebe değildim yani doğru spnuç vermişti

oo hoşgeldin gülüm kayınvalidn nasıl oldu umarım iyidr olmadım daha balım bekliyorum

inşallah olmazsın.sanki çift çizgi gibi okudum da çok sevindim ya.canım kayınvalidem salı günü ameliyata alındı kitle pankresatan karaciğere sıçramış dediler.ama kaynanama bişi söylemedik.4 gündür hastanedeydim.bugün taburcu oldu.az önce başhekim aradı ve mucize dedi kanser değilmiş.doktorlarda çok şaşırdılar.bakalım amerika ya gönderecez sonuçları bakalım ne diyecekler

neyyy kekmiiiiii

slm tatlum ben yoruldum çünkü dışardan geldim

cnm ben kullanmıştım daha önce ama o zmn gebe değildim yani doğru spnuç vermişti
anladım gülüm değiik test netten baktım yabancı açıklaması resmini koyma imkanın yokmu meleğim mirak ettimde

ohh ohh çok şükür be gülüm gözünüz aydın yaaa valla sevindim rabbim şifasını versin bendede çizgi çıktı ma saatler geçtikten sonra gülüm geçenlerde salı yaptığımda gölgesi çıkmıştı saatler sonra bugün daha belrdi ama sorun 5 saat sonra çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…