Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet gelesin mümkünse yani bebek varsa gelmesin
ama bebek yoksa ( inşallah vardır )hemen gelsinki sitres yaptırmasın

orası öyle canım stres olmasın yeterki..
inşallah vardıırrr inşallahhh
geçen gün çok kötü oldum...
sonuçlarımı göstermeye gittiğimde biri daha vardı.
mide bulantısı şikayetiyle gelmiş.
adeti 2 hafta gecikmiş.
ultrasona koydu doktor bende ordaydım...
bi baktık ki kese içinde bebek 6 hafta 6 günlükk....
gözlerim doldu

sarki icin cokk tesekkur ederim canim benim
akinti olunca korktum bende icim rahatlafi neyse aklima bisi takilinca dogru foruma geliyorum baska yerde arastirmiyorum hic

Deneyeyim ben bunu 2 kat guneslik cocuk odasida ayni durumda olacak orayada koyu perde alicam

sen dediğim gibi kornişlerini 3lü yaptır en alta güneşlik tak ortaya dediğim gibi böyle döşemelik kumaşlar var ondan al boncuk dik tak en üstede tülünü tak. zaten arada kaldığı için görüntü kirliliğide olmaz. hemde güneş girmez. biz hele yazın ölüyoduk o giren güneşin sıcağında küvetin içine gidip yattığımı bilirim

Perdeleri aldigimda yanimdaydi hosuna bile gitti cunku gecenlerde sadece bi tul sordum 160 tl dediler 16 tane aliriz o paraya gordun mu daha ihtiyacin varsa al ddedi

Goruntu umurumda degil rahat rahat utusam yeter kornisler 3lu zaten ev sahibinden 3. kati istiycez verirse ne ala vermezse boya yapilacak hafta ici ondan sonra yaparim dedigin gibi

Perdeleri aldigimda yanimdaydi hosuna bile gitti cunku gecenlerde sadece bi tul sordum 160 tl dediler 16 tane aliriz o paraya gordun mu daha ihtiyacin varsa al ddedi

varya az değilsin kacın kurarısın sen tabi uygunu görünce kocişininde hoşuna gitti tabi adamı nerden vurucagını iyi biliyosun aferin sana

valla bende ucuz tül perde bulsam renk renk alıcam. çünkü evimin özellikle salonn rengini değiştrebiliyorum. koltuklarım beyaz üstüne ne örtsem oluyor. halım yoğun beyaz arada siyah kırmızı ve krem kahve halım var. yani aslında parke yerler bişey sermiyorum bile bazen. tüllerim krem kalıyor ve pek uymuyor. bulsam ucuzundan beyazlı grili alıcam. en çok ona ihtiyacım var

sarki icin cokk tesekkur ederim canim benim
akinti olunca korktum bende icim rahatlafi neyse aklima bisi takilinca dogru foruma geliyorum baska yerde arastirmiyorum hic

korkma gülüm zaten senn erken daha gebeliğin ilk zamanlar adet olur diye korkuyomuş hamişler hamileliklerini bilmeden tabi ögrendiklerindede cok akıntı var diye düşüyomu diye endişe ediyolarmış bunlar nırmal evreler yani üzme tatlı canını boşu boşuna

ne bileyim kucum kaçtır yazdım yazmadın bende konuşmak istemiyosun sandım niyetim seni kırmak değildi ama 2-3 gündür bekledim yani yazmayınca tutamadım kendimi canım
bu konuşmadan sonra kesin hamişsin diyorum

canım valla ağzından bal damlıyo senin yaa inşş dedikleriniz çıkar inşşşş

kıslar vilada paspası satılıyo pazarda böle polar bez gibi deniyen varmı iyi temizliyomu o .aymıstım bugün denedim ya cok sulu bırakıyo bide acayip su cerkiyo silerken adamı yoruyo vallahi. iki kere süpürmüş gibi yoruldu mya.

varya az değilsin kacın kurarısın sen tabi uygunu görünce kocişininde hoşuna gitti tabi adamı nerden vurucagını iyi biliyosun aferin sana

aynen oyle fiyat farkini gorunce oda ne alcak gonullu karim var 160lik perdeden vazgecti bunu aliyo demistir garanti

valla markalar bazen dukkan onune cikariyolar koca sepetlerle orda uygun oluyo bazen ama fiyatlar ucuk

Ip ip olanlar var onlari tavsiye ederim dediklerin havlu gibi tuyu falanda tutuyo onlar belli zaman sonra silerken her yére yapisiyo

yok gülüm hiç kulanmadım ben viledemı aldım uçlarını hep eşimin abisi geitrir bildiğimiz uçlardan koli koli uçlarından getirmiş bende hep niyetlendim almayı ama iyiki almamışım sulu bırakıyosa

giriyorum çıkıyorum genelde açtığım topicte duruyorum.
bugünde öyle yazdım ama kaçırdım..
kırılmadım ben canım.
sen benim kusuruma bakma.
geçmişte okumadığım için anlayamadım.
özür dilerim.. :26:

estağfurullah gülüm bende özürdilerim niyetim kırmak değildi ama senden ses gelmeyince kırıldım hani send-sin oflumsun benim sorunmu var dedim sen topikmi açtın nerde adı ne peki

elif kıs sayfaları yanyana acsana ne ordan cıkıyo öbnürkine gidiyor. takip edemiyom seni basımı doöndürdün len. bi topicte ismin gözüküyo. yoksam kuralmı ole birinde gözükmüyomu. bak bakım bana iki topictede ismim yazıyomu

aynen oyle fiyat farkini gorunce oda ne alcak gonullu karim var 160lik perdeden vazgecti bunu aliyo demistir garanti

valla markalar bazen dukkan onune cikariyolar koca sepetlerle orda uygun oluyo bazen ama fiyatlar ucuk

dogru dedin yere bakan yürek yakan seni canım sen kac aylık hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…