Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hu huuuuuuu

sofra hazırlıyorum,geliciim

ahh ahh benimde evimde yok
annemde hepsi
özlüyo insan ya
ama astımlı olunca iş başka tabi sağlığın daha önemli

napıyosunuz bakalım

benimki film izleyelim diyo.. halbuki yalan dünya var ya :26:

ben var ya bennn 3 gündür nezleden dökülüyorum :2::2::2::2::2::2:dakikada 30 defa hapşırıyorum
pöffffff

bende ferihayı izliyorum reklamlarda yalan dünya
megim çok geçmiş olsun sana alerji testti yapıldımı acaba bişeye alerjin mi var bu kadar hapşuruk normalmi?

Geçmiş olsun canımm.Üşüttünmü acaba yoksa bahar nezlesimi.

bahar nezlesi,astım var zaten..
ama daha zamanı gelmedi o bahar nezlesinin.. du bakalım,daha çok hapşırıcam ben..
bu bildiğin nezle megancım.. ağzım burnum akıyo :2:
mucksss

bende ferihayı izliyorum reklamlarda yalan dünya
megim çok geçmiş olsun sana alerji testti yapıldımı acaba bişeye alerjin mi var bu kadar hapşuruk normalmi?

alerji testi yapılmadı ama toz,bahar,keskin kokular diyebilirim..
teşekkürler hilalim

biz film izliyomuşuz kızlar,sora görüşürüz
hem uzanayım,iyi gelicek :2:

kızlar sorumu soruyorum ;bi insan ne kadar dondurma yiyebilir?
A)hiç sevmem,B)bi külah,C)bi kase,D)bi kilo

cevap veriyorum d:26:hiç pişman değilim şimdilik:26:

kizlar haberler iyi degil
77 cikmis bugun sonucum, hemsire yakinda kanaman baslayabilir, dusuk olucak buyuk ihtimalle dedi..
cunku carsamba 61 di bugun en az 100-120 olmasi gerekiyordu.
her seyin hayirlisi Rabbimden..
zaten sayi dusuk oldugu icin bi turlu tam sevinememistim.
Neyse yapcak bi sey yokmus.. beklices sadece..
Allah razi olsun dualariniz icin..

Son düzenleme:

cnm üzülme düşünme desem boş biliyorum ama bilki bu günler geçicek hem allah büyük inş.hakkında hayırlısı olur cnm

slm canım üzüldüm şimdi seni taamıdaım ama düüşüyo diyince yazmak istedim derlerki sağlıksız gebelikler osonlandıryo vücut üzülme demem kolay değil ama güçlü olmaya çalış umarım yükselir beklemediğin anda umudunu kaybetme dua et inş yükselir ne bileyim pek bilgimde yok ama inş rabbim yaşatmaz o acıyı gülümmm

kızlar slm yarın test sonucunu beklerken akşam kırmızılar geldi:((((havalar etkiledi galiba bu ay sağlık olsun öbür aya inşallah.ama önümüzdeki ay nasipse hiç gün falan tutmayacağım nasip artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…