selam kızlar bende bebiş istiyom ama
kocam istemiyo ne yapcam bilmiyorum
ayrıca çocukları pek sevmiyo nasıl sevdircem bi fikri olan varmı
:44::44::44::44::44:
biz evlilikden bile konuşan bi çift değildik sevgiliyken
ben o zamandan fark etmiştim ama sormadım hiç
gecenlerde kayınvalidem ne zaman bebiş deyince 5 - 6 sene sonra dedi
şok oldum üzüldüm bende anne olmak isterim hanı 1-2 dese anlarım ama 5-6 çok
cnm öncelikle hoşgeldin aramıza hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz dönem dönem.inşllah hemen gelir bebişin sağlıkla sıhhatle bende 1 ay önce düşük yaptım kısmet böyleymiş
Hosgeldin canim isallah sag salim bi evlat verir rabbim sana
19 yaşındayım 7 aylık evliyim eşim 26 yaşında bende hemen olsun istemem
biraz gezelim tozalım ama 5-6 sene çok ona üzülüyorm
eğer onun dediği gibi olursa benim cocugun babasına dede falan mı dicek
valla kahroluyorum duyduğumdan beri
Arkadaslar hepinize iyi aksamlar ben eski takipcisiyim bu topicin hamile haberlerine cok seviniyorum hatta cigunda gozlerim doluyor ama bu aksam artik canima tak etti isyan etmiyorum etmemde herseyin bi zamani var biliyorum ama 6 aydir bebek istiyoruz olmadi bende bu ay dr.a gittim esimdende bendende testler istedi esininkini yaptik temiz cikti sukur ama gelin gorunki bunca yildir duzenli olan adetim bu ay duzenden cikti bi turlu olamiyorum dr muayenede bakti hamile degilim zaten ates olcuyorum bu ay yukselmedi yumurtlamada olmadi inanin cok agliyorum bebek kokusu burnumda tutuyor testleride yaptiramiyorum off cok daraldim adeti bekliyorum rabbim sabir ve sukur ne diyim daha bana tutunucak bi dal lazim hic gucum kalmadi
sağol cnm sanada geçmiş olsun nasıl bi duygu olduğunu iyi biliyorum .inşallah allah bundan sonra yüzümüze güler
kızlar çok alakasız bi konu atmak istiyorum ortaya
kedi sahiplenmek isteyen var mı
balkonda yaşıyo yavrucak aylardır bi ev bulamadık :26::26:
ya cnm bi kere 6 sene sonra sen daha 25 eşinde 32 olcak ne dedesi?ama bu konuyu eşinle konuşarak anca aşabilirsin biraz tadını çıkartın belki zaman geçtikçe düşünceleri değişir
slm cnm 6 ay çok uzun bi süre önce bunun farkına var biliyorum insan istemeye başladığı ay hemen olsun istiyor ve olmadıkça kahroluyor ama dr.kontrollerin yapılmış herşey yolundaysa stres yapma 1 ay düzenin şaşbilir bu normal kabul edilir ama 1 haftayı geçerse tekrar git adet söktürücü fln verebilir
inşalahhh cnm
en iyisi ben konuşayım eşimle dediğiniz gibi
yoksa ben üzülcem kendi kendime tesekkür ederim
Canim iste bi adet olabilsem hormonlara bakilicak oda gecikmek icin bu ayi buldu off bu aksam cok doldum galiba Ranbim hepimizin gonlune gore versin insallah
evt cnm bencede konuş kendini açık açık ifade et bakalım belki bi orta yol bulursunuz gene bekleriz
cnm benim bi keresinde 8 gün gecikmişti çünkü o ay çok stres yapmıştım demem o ki bu stres direk hormonları etkiliyo biliyorum zor ama biraz akışına bırakmak lazım.inş.en kısa zamanda gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?