Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bak mahi cadısı gene zehirli şişe tutuşturmuş birinin eline.. pis katillll
atıcak hürremin üstüne gene
kabi kötü işte mahi cadısının bukadar yapacaklar hürroş bunların altında kalaca öylemi hiiiçç sanmamm
günaydınlar kızlar :)
yataktan yazıyorum kalkıcam şimdi kahvaltı hazırlamaya.
eşim evde malum.

günaydın oflum hoşgeldin
ben bugün erken yaptım kahvaltımı kızm erkenden kalktı okula giderkende zorla kaldırıyorum bende bari o kalkmışken kahvaltımı yapıp öyle çıkayım dedim :125::125::125:

1 sene sıra bekleyen de var,4. ayda bebesini kucağına alan da var..
bulunduğun ildeki yoğunluğa bağlı..
0-1 yaş tercih ediliyor.. bende öyle isterim..
ille kız bebek dersen,daha uzun zamanda kavuşuyosun.. kız-erkek farketmez dersen çabuklaşıyor..
ben doğursaydım da edinicektim bi bebe yuvadan..
hayırlısı bakalım..

tek ön koşul var;
30 yaşını doldurmuş olmak YADA en az 5 senelik evli olmak..

Son düzenleme:
günaydın megim nasılsın bakem eşi uyuyo kalkmadan slm vereyim didim sizlere

günaydın fıstığım
benimki işte..
bende buraya ışınlandım..
attım şu astım şokunu üzerimden sanırım,keyfim daha iyi..

günaydın fıstığım
benimki işte..
bende buraya ışınlandım..
attım şu astım şokunu üzerimden sanırım,keyfim daha iyi..

ohh iyi iyi çok şükür atlat canım yaaa çok zor birşey bilirim şahit olmuşumdur o hastalığa Allah cümlemizin şifasını versin sağlık versin AMİNNNNNNNNNNN

günaydın kızlarr öptümm hepinizi
günaydın canım hşgeldin
inallah gerek kalmadan bebeğin gelir megim daha yaşın çok genç olucak inşallah buna inanıyorum hem sen daha doktor tedavisi felanda görmedin neden hemen pes ediyosunki
bak gör hiç beklemediğin bir anda sana anneee ben burdayım diyecek inşallah
günaydın kızlar nasılsınız

günaydın elifim hoşgeldin test yaptınmı :26:

ohh iyi iyi çok şükür atlat canım yaaa çok zor birşey bilirim şahit olmuşumdur o hastalığa Allah cümlemizin şifasını versin sağlık versin AMİNNNNNNNNNNN

aminnn elifim..
allah sağlık sıhhat versin herşeyden önce hepimize..

doğursam bile alıcam yuvadan 1 tane mis kokulu bebek
hayırlısı eminecim haklarımızda..
sağol

benim gebelik konusunda sıkıntım yok da,astım sebebiyle önerilmiyor gebelik..
bizdeki sıkıntı eşimin sperm değerleri..

Son düzenleme:
sabah 6,45 de kalktım. Salonumun bütün örtülerini dantellerini kalabalığını kaldırdım. sonra el süprügem ile sildim tozları aldım. koltuk örtülerimi değiştirdim. büyük kalın halımı kaldırdım yerleri sildim camlarımıda açtım hazırlanıp iş için çıktım. Sadece camlarım silincek ve tül perde yıkanıcak zaten onlarıda eşim yapıcak diğer odalarıda şöyle bir enerji ile temizlesem ne güzel olur

hoşbulduk canım benim.
aman bebek olsa da erkenden kalksam bende artık :)
onun sesiyle uyansakkk

yirim seni

günayaydın eminenm gülüm iyiyim sağolasun adet olmadım testte yapmadım yarın yap dedi eşim en azından 2 gün geçmiş olsun dedi olmazsanda pazartesi kana gideriz dedi balım
günaydın canımm noldu senin adet durumları test yaptınmı hadi hayırlı haberler ver inşlh
kırmızılar gelmedi gülüm testte yapmadım daha bugün gelmezse yarın sabaha yapıcammmm balım
amanındae kim gelmiş hosgelmiş gülüm bwnim. nettin kıs yaptınmı yine testi cabuk yaz sabah sabah seni merak ettigimden girdim banyo yapcaktım seni beekleyim dedim:18::18::18:
oyy oyyy yirim seni ben gülüm benimi merak ettin canımıniçi test yapmadım eşim yapma dedi bekleyelim dedi bende bekliyorum yarın sabaha inş yaparım gelmezse fıstığım sen çabuk ditttt banyonu yap bakeyim bitanemmm

hayırlısı olsun megim inşallah rabbim gönlüne göre verir elbetteki yuvadan bir evlat alıp onu onu çok güzel ve temiz bir ahlakla yetiştirmekte büyük bir sevap

yaa varya hamarat kadının hali bir başka valla

bi kahve keyfi yapıyımda öle gireyim banyoya. aman üşeniyom kıslar ya beni biriniz yıkasa yaaaaaaaaaaaaaa

ya ne güzel yapmışsın..
bende yapiim önümüzdeki hafta şu bahar temizliğini,hazırlığını bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…