kabi kötü işte mahi cadısının bukadar yapacaklar hürroş bunların altında kalaca öylemi hiiiçç sanmammbak mahi cadısı gene zehirli şişe tutuşturmuş birinin eline.. pis katillll
atıcak hürremin üstüne gene
günaydınlar kızlar :)
yataktan yazıyorum kalkıcam şimdi kahvaltı hazırlamaya.
eşim evde malum.
elif fıstığı da gelmiş
nettiriyonuz bi bakam dediydim. kıs evlatlıkmı alcan cok güzel düşünmüşsünüz ya. ne zaman alcaksın. kıs mı erkkmi bebiş ay cok iyi ya .
bende esime diyorum olmazsa ilerde alalım bi bebiş cok ole varya anası babası olmayan yada istemeyen. ama iste evlat edinilirken cok ugrasıtırıyo devlet.
günaydın canım hoşgeldinnnnngünaydın kızlarr öptümm hepinizi
günaydın megim nasılsın bakem eşi uyuyo kalkmadan slm vereyim didim sizlere
günaydın fıstığım
benimki işte..
bende buraya ışınlandım..
attım şu astım şokunu üzerimden sanırım,keyfim daha iyi..
günaydın canım hşgeldingünaydın kızlarr öptümm hepinizi
inallah gerek kalmadan bebeğin gelir megim daha yaşın çok genç olucak inşallah buna inanıyorum hem sen daha doktor tedavisi felanda görmedin neden hemen pes ediyosunkiçok ciddiyim.. evlat edinmek harika olucak..
belki zamanla fikre alışırsın..
ama sen doğurucaksın ki zaten,düşünmesen de olur..
ben bahar yaz planları yapmaya başladım,gardrop ayarlamaca vs..içim kıpırdak yani şükürler olsun..
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım hoşgeldinnnnn
günaydın kızlar nasılsınız
ohh iyi iyi çok şükür atlat canım yaaa çok zor birşey bilirim şahit olmuşumdur o hastalığa Allah cümlemizin şifasını versin sağlık versin AMİNNNNNNNNNNN
inşallah gerek kalmadan bebeğin gelir megim daha yaşın çok genç olucak inşallah buna inanıyorum hem sen daha doktor tedavisi felanda görmedin neden hemen pes ediyosunki
bak gör hiç beklemediğin bir anda sana anneee ben burdayım diyecek inşallah
doğursam bile alıcam yuvadan 1 tane mis kokulu bebek
hayırlısı eminecim haklarımızda..
sağol
.
hoşbulduk canım benim.kabi kötü işte mahi cadısının bukadar yapacaklar hürroş bunların altında kalaca öylemi hiiiçç sanmamm
günaydın oflum hoşgeldin
ben bugün erken yaptım kahvaltımı kızm erkenden kalktı okula giderkende zorla kaldırıyorum bende bari o kalkmışken kahvaltımı yapıp öyle çıkayım dedim :125::125::125:
ofluuuuuuumm
günayaydın eminenm gülüm iyiyim sağolasun adet olmadım testte yapmadım yarın yap dedi eşim en azından 2 gün geçmiş olsun dedi olmazsanda pazartesi kana gideriz dedi balımgünaydın canım hşgeldin
inallah gerek kalmadan bebeğin gelir megim daha yaşın çok genç olucak inşallah buna inanıyorum hem sen daha doktor tedavisi felanda görmedin neden hemen pes ediyosunki
bak gör hiç beklemediğin bir anda sana anneee ben burdayım diyecek inşallah
günaydın elifim hoşgeldin test yaptınmı :26:
kırmızılar gelmedi gülüm testte yapmadım daha bugün gelmezse yarın sabaha yapıcammmm balımgünaydın canımm noldu senin adet durumları test yaptınmı hadi hayırlı haberler ver inşlh
oyy oyyy yirim seni ben gülüm benimi merak ettin canımıniçi test yapmadım eşim yapma dedi bekleyelim dedi bende bekliyorum yarın sabaha inş yaparım gelmezse fıstığım sen çabuk ditttt banyonu yap bakeyim bitanemmmamanındae kim gelmiş hosgelmiş gülüm bwnim. nettin kıs yaptınmı yine testi cabuk yaz sabah sabah seni merak ettigimden girdim banyo yapcaktım seni beekleyim dedim:18::18::18:
aminnn elifim..
allah sağlık sıhhat versin herşeyden önce hepimize..
aminn megim amin cümlemize aminnnnnnnnnn
sağol
hayırlısı olsun megim inşallah rabbim gönlüne göre verir elbetteki yuvadan bir evlat alıp onu onu çok güzel ve temiz bir ahlakla yetiştirmekte büyük bir sevapaminnn elifim..
allah sağlık sıhhat versin herşeyden önce hepimize..
sağol
benim gebelik konusunda sıkıntım yok da,astım sebebiyle önerilmiyor gebelik..
bizdeki sıkıntı eşimin sperm değeleri..
sabah 6,45 de kalktım. Salonumun bütün örtülerini dantellerini kalabalığını kaldırdım. sonra el süprügem ile sildim tozları aldım. koltuk örtülerimi değiştirdim. büyük kalın halımı kaldırdım yerleri sildim camlarımıda açtım hazırlanıp iş için çıktım. Sadece camlarım silincek ve tül perde yıkanıcak zaten onlarıda eşim yapıcakdiğer odalarıda şöyle bir enerji ile temizlesem ne güzel olur
günayaydın eminenm gülüm iyiyim sağolasun adet olmadım testte yapmadım yarın yap dedi eşim en azından 2 gün geçmiş olsun dedi olmazsanda pazartesi kana gideriz dedi balım
kırmızılar gelmedi gülüm testte yapmadım daha bugün gelmezse yarın sabaha yapıcammmm balım
oyy oyyy yirim seni ben gülüm benimi merak ettin canımıniçi test yapmadım eşim yapma dedi bekleyelim dedi bende bekliyorum yarın sabaha inş yaparım gelmezse fıstığım sen çabuk ditttt banyonu yap bakeyim bitanemmm
sabah 6,45 de kalktım. Salonumun bütün örtülerini dantellerini kalabalığını kaldırdım. sonra el süprügem ile sildim tozları aldım. koltuk örtülerimi değiştirdim. büyük kalın halımı kaldırdım yerleri sildim camlarımıda açtım hazırlanıp iş için çıktım. Sadece camlarım silincek ve tül perde yıkanıcak zaten onlarıda eşim yapıcakdiğer odalarıda şöyle bir enerji ile temizlesem ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?