anladımm cnm ya ilk defa gitcez eşimle hemde aetlerim düzensiz hemde bebek çalışmalarında 6.ayı doldurduk hangi testler yapcaklar nsıl yapcaklar nedicekler merak ediyorumm kızlar ya
gamze hosgeldin gülüm ne zamandır yoktun ya özledim seni
Acilinnnn topicin en buyuk gobekli gebesi geldi dikkat gobek carpmasin
ben geliyimmii yıkamayyabi kahve keyfi yapıyımda öle gireyim banyoya. aman üşeniyom kıslar ya beni biriniz yıkasa yaaaaaaaaaaaaaa
harikasın eminecim
hoşgeldin canımm ohhh iyi yapmışsın valla döktür kurtlarını bugün benimde bir arkadaşımın ablasının düğünü var bende oraya gidicem ama oynayacağımı pek sanmıyorum oturur izlerim herhaldeselamm canlarr ben geldiimmmmm kına dün akşam kurtlarımı döktüm döktüm gbek attımmm geldimmm bu akşamda düğünn var gene dökürcem teyyy teyyyyy
kuzum aslında hamaratlık değilde, dün gece yatarken aklıma düştü o yüzden sabah uyuyamadım bile. yani o şey ne ise aklıma düştüyse yaparım. mesela iş çıkışı anneme gidicem. aklımda çamaşşır odam kaldı. kesin gece eve gidince orayı toplarım yoksa yatamam zaten
Hamaratlık değilde el çabukluğuanneme çekmişim
ben geliyimmii yıkamayya
hoşgeldin canımm ohhh iyi yapmışsın valla döktür kurtlarını bugün benimde bir arkadaşımın ablasının düğünü var bende oraya gidicem ama oynayacağımı pek sanmıyorum oturur izlerim herhalde
yinede hamaratlığa giriyo bu canım el çabukluğuda bir maharet zaten
kevsercim 3. günündeysen,bugün kanda hormon bakılması lazım.. eğer bugün baktırmazsan öbür aya kalır..
prolaktin
fsh
lh
bunların tahlilini yaptırtsana bugün,hem doktora giderken yanında olmuş olur..
selammmmmmmmm kızlarrrr hepinize günaydın.
Acilinnnn topicin en buyuk gobekli gebesi geldi dikkat gobek carpmasin
ben geliyimmii yıkamayya
hoşgeldin canımm ohhh iyi yapmışsın valla döktür kurtlarını bugün benimde bir arkadaşımın ablasının düğünü var bende oraya gidicem ama oynayacağımı pek sanmıyorum oturur izlerim herhalde
anladımm cnm bnde oynamıcaktım ama insan kendini müziiğe kaptırıyoo bi mezseke oynadık kızlar la varya süper di anlatamam ya:52
anladımm megmm ya bugn gidemeyiz eşim şuan kursta .30 da da işe gitcek ancak pazartesi izin günüü
sağlık ocağına gitsen..
olmadı pazartesi yaptırırsın ama doktora tahlili 5. gün yaptırdım demelisin..
doktor ultrasonla bakıcak işte yumurtalıklarına ve rahmine bi de adetken yapılan kan tahlili var işte.. senin kontrolün bundan ibaret..
doktor bir de eşinden spermiyogram isteyebilir..
o da 3-4 günlük perhizliyken yapılıyor..
anladımm cnmm benmmm hastalığımın 5.gününde dr..gidiyoruzz son gnn bkalımm ne olcakk
miyaba gamzecan..
bende dün eşime link yolladım bak bundan istiyorum diye oda beraber dışardan bakalım dedi. kaldı öyle bende istiyorum bebek olunca dökülen şeyler için lazım olucak yine bakalım alırım bende 1 aya kadar
gelişinin şerefine göbek istiyorummmm
hpş geldin canımmAcilinnnn topicin en buyuk gobekli gebesi geldi dikkat gobek carpmasin
günaydıınnnnnselammmmmmmmm kızlarrrr hepinize günaydın.
bekle geliyommmmmmmmgelsene lütfennnnnnnnnnnnnnnn
anladımm cnm bnde oynamıcaktım ama insan kendini müziiğe kaptırıyoo bi mezseke oynadık kızlar la varya süper di anlatamam ya:52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?