Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Acilinnnn topicin en buyuk gobekli gebesi geldi dikkat gobek carpmasin

anladımm cnm ya ilk defa gitcez eşimle hemde aetlerim düzensiz hemde bebek çalışmalarında 6.ayı doldurduk hangi testler yapcaklar nsıl yapcaklar nedicekler merak ediyorumm kızlar ya

kevsercim 3. günündeysen,bugün kanda hormon bakılması lazım.. eğer bugün baktırmazsan öbür aya kalır..
prolaktin
fsh
lh

bunların tahlilini yaptırtsana bugün,hem doktora giderken yanında olmuş olur..

bi kahve keyfi yapıyımda öle gireyim banyoya. aman üşeniyom kıslar ya beni biriniz yıkasa yaaaaaaaaaaaaaa
ben geliyimmii yıkamayya
harikasın eminecim

selamm canlarr ben geldiimmmmm kına dün akşam kurtlarımı döktüm döktüm gbek attımmm geldimmm bu akşamda düğünn var gene dökürcem teyyy teyyyyy
hoşgeldin canımm ohhh iyi yapmışsın valla döktür kurtlarını bugün benimde bir arkadaşımın ablasının düğünü var bende oraya gidicem ama oynayacağımı pek sanmıyorum oturur izlerim herhalde

yinede hamaratlığa giriyo bu canım el çabukluğuda bir maharet zaten

selammmmmmmmm kızlarrrr hepinize günaydın.

gelsene lütfennnnnnnnnnnnnnnn

anladımm megmm ya bugn gidemeyiz eşim şuan kursta .30 da da işe gitcek ancak pazartesi izin günüü

bende dün eşime link yolladım bak bundan istiyorum diye oda beraber dışardan bakalım dedi. kaldı öyle bende istiyorum bebek olunca dökülen şeyler için lazım olucak yine bakalım alırım bende 1 aya kadar

gelişinin şerefine göbek istiyorummmm

anladımm megmm ya bugn gidemeyiz eşim şuan kursta .30 da da işe gitcek ancak pazartesi izin günüü

sağlık ocağına gitsen..
olmadı pazartesi yaptırırsın ama doktora tahlili 5. gün yaptırdım demelisin..
doktor ultrasonla bakıcak işte yumurtalıklarına ve rahmine bi de adetken yapılan kan tahlili var işte.. senin kontrolün bundan ibaret..
doktor bir de eşinden spermiyogram isteyebilir..
o da 3-4 günlük perhizliyken yapılıyor..

anladımm cnmm benmmm hastalığımın 5.gününde dr..gidiyoruzz son gnn bkalımm ne olcakk

miyaba gamzecan..

meggilimmmm sana msj atacam diye kendime atmisim kendi kendine msj gonderen ilk kk uyesi benim sanirim :)

gobekle giricektim ama ekleyemedim (((

hpş geldin canımm
selammmmmmmmm kızlarrrr hepinize günaydın.
günaydıınnnnn
gelsene lütfennnnnnnnnnnnnnnn
bekle geliyommmmmmmm

anladımm cnm bnde oynamıcaktım ama insan kendini müziiğe kaptırıyoo bi mezseke oynadık kızlar la varya süper di anlatamam ya:52

iyi yapmışsın canım ortam olursa severim bende oynamasını ama ortam olmaz büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…