hayırlısı olsun megim inşallah rabbim gönlüne göre verir elbetteki yuvadan bir evlat alıp onu onu çok güzel ve temiz bir ahlakla yetiştirmekte büyük bir sevap
yaa varya hamarat kadının hali bir başka valla
selamm canlarr ben geldiimmmmm kına dün akşam kurtlarımı döktüm döktüm gbek attımmm geldimmm bu akşamda düğünn var gene dökürcem teyyy teyyyyy
kızlar ben çıkıyorum eşim uyandı soframız hazır gelirim yine öpüyorum hepinizi canlarım görüşürüzzzzzzzzzz
miyaba kevser
oh dök dök ne güzel
ya ne güzel yapmışsın..
bende yapiim önümüzdeki hafta şu bahar temizliğini,hazırlığını bari
miyaba megimm nbr nasılsınn
en iyisini yapmışsın canım yarın yap bakalım inşallah meleğin seninledirgünayaydın eminenm gülüm iyiyim sağolasun adet olmadım testte yapmadım yarın yap dedi eşim en azından 2 gün geçmiş olsun dedi olmazsanda pazartesi kana gideriz dedi balım
kırmızılar gelmedi gülüm testte yapmadım daha bugün gelmezse yarın sabaha yapıcammmm balım
oyy oyyy yirim seni ben gülüm benimi merak ettin canımıniçi test yapmadım eşim yapma dedi bekleyelim dedi bende bekliyorum yarın sabaha inş yaparım gelmezse fıstığım sen çabuk ditttt banyonu yap bakeyim bitanemmm
olucak inşallah oflum seni uyutmayacakta kızacaksında seveceksinde hatta an olacak ya ben nekadar aceleci davranmışım keşke tadını çıkarsaymışım o zamnlarında diyeceksin ama Rabbim daha fazla bekletmez inşallah sende ve bebek isteyen herkeste tatsın o güzel duyguyu inşallahhoşbulduk canım benim.
aman bebek olsa da erkenden kalksam bende artık :)
onun sesiyle uyansakkk
yirim seni
çok şükür iyiyim canım..
ancak çok pis nezleyim,yazıları falan çift görüyorum he,ağzım burnum akıyo sürekli :2::2::2:ama ruhum gayet iyi şükür
çok ciddiyim.. evlat edinmek harika olucak..
belki zamanla fikre alışırsın..
ama sen doğurucaksın ki zaten,düşünmesen de olur..
ben bahar yaz planları yapmaya başladım,gardrop ayarlamaca vs..içim kıpırdak yani şükürler olsun..
Herkeze merhabalar!!!!
Yeni üye oldum sayılır buraya nasılsınız ?
Herkeze merhabalar!!!!
sen daha dikkatli ol olurmu kuzum. toza karşı falan. Bende deli deli iş yapıyodum risk geçti diyodum ama doktorum bebek gayet iyi ama sen yinede risklisin dedi ve daha dikkatliyim. Bu bi milyoncularda satılan uzun saplı faraşlı süpürgeler varya ondan aldım. bide küçük boy vileda altı tekerlekli. Onlarla yapıyorum. yoksa kendi süpürgem fakirin büyük sulularından çok fazla güç istiyor falan artık bende dikkat ediyorum. Sende iş yapıcan diye kendini yorma ve astımını tetiklettirme balım
ayy geçmişşş olsunn cnm benmde kırmızılarla uğraşıyorumm gene adet oldum 3.günüm deyim pazartesii eşimle dr gitcez bakalm nedicekler
canım gidin bakalım inşallah kolay bi tedavisi vardır.
bende gidicem ya havalar böyle olunca bi heves geliyo valla...
bende nisan yada mayısda gitmeyi düşünüyorum.
Herkeze merhabalar!!!!
ay inanmıyorum bu kız ciddi
Oh ayarla şekerim benimde bi düzen yapmam lazım valla yarın artık
kocişte mesaiye gidicek bende yarın evde takılırım
ay gec yazıyorum biraz ama malum iş yerindeyim..
başım dönüyo diyorum kızlar ay hap içme diyolar
dedim daha yeni bitti ahh ahh
keşke öyle bişey olsa ne hap içerim ne bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?