Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamm canlarr ben geldiimmmmm kına dün akşam kurtlarımı döktüm döktüm gbek attımmm geldimmm bu akşamda düğünn var gene dökürcem teyyy teyyyyy

yaa varya hamarat kadının hali bir başka valla

kuzum aslında hamaratlık değilde, dün gece yatarken aklıma düştü o yüzden sabah uyuyamadım bile. yani o şey ne ise aklıma düştüyse yaparım. mesela iş çıkışı anneme gidicem. aklımda çamaşşır odam kaldı. kesin gece eve gidince orayı toplarım yoksa yatamam zaten
Hamaratlık değilde el çabukluğu anneme çekmişim

kızlar ben çıkıyorum eşim uyandı soframız hazır gelirim yine öpüyorum hepinizi canlarım görüşürüzzzzzzzzzz

ya ne güzel yapmışsın..
bende yapiim önümüzdeki hafta şu bahar temizliğini,hazırlığını bari

sen daha dikkatli ol olurmu kuzum. toza karşı falan. Bende deli deli iş yapıyodum risk geçti diyodum ama doktorum bebek gayet iyi ama sen yinede risklisin dedi ve daha dikkatliyim. Bu bi milyoncularda satılan uzun saplı faraşlı süpürgeler varya ondan aldım. bide küçük boy vileda altı tekerlekli. Onlarla yapıyorum. yoksa kendi süpürgem fakirin büyük sulularından çok fazla güç istiyor falan artık bende dikkat ediyorum. Sende iş yapıcan diye kendini yorma ve astımını tetiklettirme balım

en iyisini yapmışsın canım yarın yap bakalım inşallah meleğin seninledir

hoşbulduk canım benim.
aman bebek olsa da erkenden kalksam bende artık :)
onun sesiyle uyansakkk

yirim seni
olucak inşallah oflum seni uyutmayacakta kızacaksında seveceksinde hatta an olacak ya ben nekadar aceleci davranmışım keşke tadını çıkarsaymışım o zamnlarında diyeceksin ama Rabbim daha fazla bekletmez inşallah sende ve bebek isteyen herkeste tatsın o güzel duyguyu inşallah
sadece doğurunca anne olunmuy işte annelik gerçekten hem çok güzel hem endişe verici rabbim evlatlarımızı hayırlı bireyler olarak yetiştirmemizi nasip etsin inşallah

çok şükür iyiyim canım..
ancak çok pis nezleyim,yazıları falan çift görüyorum he,ağzım burnum akıyo sürekli :2::2::2:ama ruhum gayet iyi şükür

ayy geçmişşş olsunn cnm benmde kırmızılarla uğraşıyorumm gene adet oldum 3.günüm deyim pazartesii eşimle dr gitcez bakalm nedicekler

ay inanmıyorum bu kız ciddi

Oh ayarla şekerim benimde bi düzen yapmam lazım valla yarın artık
kocişte mesaiye gidicek bende yarın evde takılırım
ay gec yazıyorum biraz ama malum iş yerindeyim..

başım dönüyo diyorum kızlar ay hap içme diyolar
dedim daha yeni bitti ahh ahh
keşke öyle bişey olsa ne hap içerim ne bişey..

puffim evett bende tırsıyorum işte süpürgeden tozdan falan ama böyle ömür geçer mi ya :44:
fantomun ayaklı süpürgesinden aldım bende kordonu çok uzun ve hafif ve pratik.. hemde 70 liraydı sanırım.. 10 taksitle aldım..
tavsiye ederim..çok kolaylaştırdı işimi.. toz da kalkmıyor allahtan..

ayy geçmişşş olsunn cnm benmde kırmızılarla uğraşıyorumm gene adet oldum 3.günüm deyim pazartesii eşimle dr gitcez bakalm nedicekler

canım gidin bakalım inşallah kolay bi tedavisi vardır.
bende gidicem ya havalar böyle olunca bi heves geliyo valla...
bende nisan yada mayısda gitmeyi düşünüyorum.

canım gidin bakalım inşallah kolay bi tedavisi vardır.
bende gidicem ya havalar böyle olunca bi heves geliyo valla...
bende nisan yada mayısda gitmeyi düşünüyorum.

anladımm cnm ya ilk defa gitcez eşimle hemde aetlerim düzensiz hemde bebek çalışmalarında 6.ayı doldurduk hangi testler yapcaklar nsıl yapcaklar nedicekler merak ediyorumm kızlar ya

Herkeze merhabalar!!!!
Yeni üye oldum sayılır buraya nasılsınız ?

selamlar,hoşgeldin

olacak kızım ya,nasılsa olacak..düşünüp de hasta mı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…