Yok canim 6. aydan sonra gunde 10 kere oynamasi lazim ama senin erken daha ben ebe konusunda sansliyim drdan once ebeye gittik kontrole dinledi kalp atisini falan dedim bebek 1 kg olmusmudur belki cok takilma dedi ama dr sinir etti beni oglum zayifmismis valla anneci olucak sanirim siz ne isim dusundunuz bebise
hilal geçmiş olsun canım kist adetle birlikte erime ihtimali yokmuymuş peki benimkiler genelde adetle birilikte gidiyo inşallah seninkide giderde rahatlarsın canım herşey biz kadınlar için işte hiiçç sorunlarımız bitmez malesef
gamzecim cnmevt perşembe hastalandım düşükten sonraki ilki benim normalde 3.gün azalır sonra yavaş yavaş devam ederdi bu sefer kan revan her yer
Gecmis olsun canim ananemde yuksek tansiyon yuzunden sag tarafi felc oldu cok zor ozellikle ilk donemde ilac ve egzersizleri ihmal etmeyin allah baska keder vermesin sizlere
Hilalim korunmayi dusunuyormusun bence korunma oluruna birak kocamin bi arkadasi var 2 sene once dusuk yapmis sonra dr korunma vermis korunmuslar simdi dr dr geziyolarmis bebek icin tanismadim kadinla hic tanissam hayit hapini keciboynuzunu hep anlaticam ama kocama dedim bigun davet et yada biz gidelim ama kadina burda ogrendigim herbiseyi anlaticam ilk firsatta
İlla birinden biri sinir çıkıyor.Ya aslında bizim ebe de iyi de dün niye öyle dedi anlamadım,haftaya gidince detaylı sorayım dün kalabalıktı biraz.Biz isim olarak Güneş düşündük ama ben iki isim istiyorum,çok hoşuma gidiyor iki isim.Bakalım yanına belki Toprak da koyabiliriz ya da başka bir şey.Tabi şimdilik bu belki değişir de.Kiloyu takma Gamze ya,ben her gebede bir dönem kilo problemi duydum ama değişir tabi.Dur daha kaç ay var büyür oğlumuz
cnm sadece 1 adet daha bekliycem doktora göre, aslında bu konuda kafam karışık ama bekliycem heralde.
Canim bana da korunma verdi dr dusukte ben ne zaman basliyim dk hapina diye sordum sen hic dogum yapmadin hap falan yok o yuzden kocan korunacak demisti kurtajda yapmamisti daha once dogum yapmadigim icin korunacaksanizda kocan korunsun ben dogumda oluyosa spiral taktirmak istiyorum hap icmiycem Kesin kararliyim
sağol cnm gerçekten çok zor bi dönem biz evde tedaviya başladık fizyoterapist eve geliyo haftada 3 gün onun gelmediği günler ben egzersiz yapıyorum zaman isteyen bi tedavi annen içinde geçmiş olsun şimdi nasıl annen
sağol cnm inş. sorunsuz devam eder hemileliğin ben bu ay tedaviye başlamayı düşünüyordum cnm ama kayınvalidem iyileşmeden başlayamam yani şimdilik askıya aldık tedaviyi
yok cnm doğuk kontrol hapı vermedi eşim korunuyo zaten versede içemem ben bi kere kist için içmiştim bütün dengem alt üst olmuştu.bu arada annem bana spiral taktırdığı zmn hamile kalmış o yüzden geç fark etmişya asıl eşlere yapılan iğneler var 6 aylık 3 aylık 1 yıllık fln ben onlardan istiyorum o yapsın ne yapcaksa ama türkiyede heryerde varmı emin değilim
Annem degil tatlim anneannem iyi sukur wcye falan kendi gidiyo yalniz kalabiliyo ama yemek falan yapamiyo ilaclarini kendi alabiliyo bunada sukur
yok cnm doğuk kontrol hapı vermedi eşim korunuyo zaten versede içemem ben bi kere kist için içmiştim bütün dengem alt üst olmuştu.bu arada annem bana spiral taktırdığı zmn hamile kalmış o yüzden geç fark etmişya asıl eşlere yapılan iğneler var 6 aylık 3 aylık 1 yıllık fln ben onlardan istiyorum o yapsın ne yapcaksa ama türkiyede heryerde varmı emin değilim
Dru kilo konusunda tinlamadim nettende baktim 20 martta 1050 gr diyo benimki 1063 gr gayet iyi kilosu anne ve babaya bagliymis ben 3750 gr dogmusum ama kocam zayif dogmus kuvozde kalmis babasina cekerse zayif dogar bende sonradan kg aldiririm tosun gıbi ederim oglumu :)
Keşke askıya almasanız,sonuçta Allah bilir ama kayınvalidenin durumu ne zaman değişir bilinmez ki.Tabi siz bilirsiniz ama bence başlayın ya
cnm o kadar bekledim bikaç ay daha beklerim eskiye göre biraz düzelme var durumunda kısmet
İnşallah çabucak düzelir,havalar da düzeldi güneş açık hava inşallah iyi gelir.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?